DavidLC Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 Díky Tobě Tano, že jsem si je mohl v pátek ochutnat, tak měním názor, jsou super (do té doby jsem je nemusel ).
tano Odesláno 12. června 2016 Nahlásit Odesláno 12. června 2016 (upraveno) Díky Tobě Tano, že jsem si je mohl v pátek ochutnat, tak měním názor, jsou super (do té doby jsem je nemusel ).Jasna paka , mam je fakt rad a to nejsou jen klise slova. MONSTRA jsou uplne v poho . Kotuc20: vyborny detail na te posledni fotce . Upraveno 12. června 2016 uživatelem tano
kotuc20 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jasna paka , mam je fakt rad a to nejsou jen klise slova. MONSTRA jsou uplne v poho . Kotuc20: vyborny detail na te posledni fotce .Díky snažil som sa. Bavia ma tie farebné názvy dní.
Návštěvník Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ty Tano, hele to asi nebude ISOFRANE co ? Já bych si taky rád objednal nějakou gumu, protože ta co jsem objednaval přes ebay mi k nim nakonec úplně nesedí. Akorát nechci ničit gumu za 2k těma mrchama stěžejkama co tam dávají.
tano Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Dufi: mam je uz pres 3 roky a laska mezi nami je . Poznas ten most? Vojta1: je to Isofrane. Mam tam tenke stezejky. Tluste ani boha . Upraveno 15. června 2016 uživatelem tano
Návštěvník Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Dufi: mam je uz pres 3 roky a laska mezi nami je . Poznas ten most? Vojta1: je to Isofrane. Mam tam tenke stezejky. Tluste ani boha .Ok dík, tak já ho objednám. už jsem objednal asi 30 nato strapů a super engineera ať se v létě vyblbnu
bobi Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Je destivo, ale vlastne krasne .Pěkné fotečky
Xenomorfus Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Kua, ten oranzovy isofrane musim mit!Jinac fajne fotky!
kupko Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Kua, ten oranzovy isofrane musim mit!Jinac fajne fotky!To Já taky ale ta cena :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak ja asi nebudu brat ten original, ale "kopii". Mam uz jeden modry 22mm na Deep Blue a je super. A cca za tretinu ceny. A voni ;-).
kotuc20 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 A skúšali ste už niekto Hirsch Pure?
tano Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Xenomorfus a bobi diky . Ten muj je stary 1,5 roku je jak novy a stale voni a to byl 2x u more, x krat u vody a ve sprse. Bez znamek pouzivani. Velka spokojenost, barva je stale stejna. Vojta1: budes spokojeny.
karel hb Odesláno 21. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2016 A skúšali ste už niekto Hirsch Pure?Zkoušel. Mám oranžový na dvojkových orange Monstrech a bral jsem ho kvůli dcerce, která mi je přes léto nosí, protože tah je na ní moc těžký. Je super, ale je fakt, že hrany kaučuku chytají po roce nošení černou patinu a moc to nejde dolů. Není to moc vidět a asi by šla nějakou složitější cestou odstranit, ale nějak není čas.
kupko Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Tak ja asi nebudu brat ten original, ale "kopii". Mam uz jeden modry 22mm na Deep Blue a je super. A cca za tretinu ceny. A voni ;-).A o jakou kopii se přesně jedna Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kotuc20 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Zkoušel. Mám oranžový na dvojkových orange Monstrech a bral jsem ho kvůli dcerce, která mi je přes léto nosí, protože tah je na ní moc těžký. Je super, ale je fakt, že hrany kaučuku chytají po roce nošení černou patinu a moc to nejde dolů. Není to moc vidět a asi by šla nějakou složitější cestou odstranit, ale nějak není čas.Ďakujem za odpoveď. Uvažujem nad ním na leto a zdá sa mi to lacnejšia alternatíva ako Isoframe a v dosť dobrej kvalite. A mohol by som ťa poprosiť ešte o fotku. Dík
Xenomorfus Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) " kupko" : mrkni na www.obrismorgan.com , maji teda jen 20 a 22 mm, ale free shipping a stoji 19 USD. Mam ho na Deep Blue a je super. Btw oranzovy uz je na ceste. Edit: uprava www stranky. Upraveno 22. června 2016 uživatelem Xenomorfus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se