Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obdivuju fotky tech monster na meshi a o5 se mi to libi. Dal jsem ho na svoje monstra a proste mi to na nich nesedi. Ale z ten super engineer je na nich bozi!! 141efd6d24b6a40938b85b6c2bd3607d.jpg

Odesláno

strejda de na koncert. tak dlouho sem mu okoukaval co to ma za hodinky az se udal sam na fb.  :lol2:  ze to je z 1000-i kusove edice sem ovsem zjistil az ted.  :frusty:  kazdopadne sem necekal ze bude zrovna monstery a este LE  :notworthy:

post-36843-0-39659300-1530720141.jpg

Odesláno

Tak dlouho se chodí s Monstry na ruce, až se guma přetrhne. :) Ale tedy v takovém místě, kde bych to nečekal ani omylem.

Mimochodem, kdybyste někdo měl tip na kvalitního náhradníka v ladící barvě, velmi bych to uvítal. Může být klidně i eBay.

post-60907-0-92603700-1532429143_thumb.jpg

Odesláno

Tak dlouho se chodí s Monstry na ruce, až se guma přetrhne. :) Ale tedy v takovém místě, kde bych to nečekal ani omylem.

Mimochodem, kdybyste někdo měl tip na kvalitního náhradníka v ladící barvě, velmi bych to uvítal. Může být klidně i eBay.

mám doma černou gumu z miniželv, kdybys chtěl. Je mi celkem k prdu :)

Odesláno

pebe: Díky za nabídku. Uvidím, co vypadne z McStingerova šuplíku, a když tak bych se určitě ozval. Pokud mě tedy někdo nepředběhne. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...