bobrjak Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Odesláno 17. října 2021 Pro modrý ciferníky mám prostě slabost
Návštěvník Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Odesláno 18. října 2021 (upraveno) Prosim, nema nekdo moje bejvalky? Prodal jsem je kolem r. 2016 Upraveno 18. října 2021 uživatelem JendaM
Lacifer Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 Už jsem měl díky těm novejm tučňákům cukání, jsou parádní vo tom žádná, ale po nasazení dvojkovejch oranžád kde vše jakš takš sedí su zas v klidu
Postal80 Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 V 27. 10. 2021 v 8:20, Davidofs.cz napsal: Nový přírůstek, první monstra. Rozšířit Paradní, gratulace.. Jak Monstříky tak ta holka za nima.. Ps. dej sem ještě fotku s lumi. Ty moje svití jak blázen.
hodnypan Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2022 V prirozenem prostredi, teda na prvni dive jdou az pozitri:)
jvnr Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2022 V 3. 9. 2021 v 19:10, Stevek napsal: Test lumi (asi tu už byl, ale opakování je matka monstří moudrosti) Chystal jsem se na to už nějakou dobu, ale teď, když jsem si obstaral i jedničky jsem mohl konečně provést srovnání lumi monster generace 1-3. Pro zajímavost jsem přidal zbytek své skromné kolekce, SKX 007 (zcela vlevo) a Laco flieger (zcela vpravo). Krátce po nasvícení všechny hodinky celkem šajní, po necelých dvaceti minutách (foceno při stejné expozici) již monstra vyhrávají na celé čáře. To se dalo čekat, ale v reálu výsledky tak rozdílné nejsou. I Lacíčka mají krásnou lumi, která je v pohodě čitelná až do rána. Zajímavostí je velmi malý rozdíl mezi generacemi monster, který je ukázán zcela dole (krátce po nasvícení). Co do intenzity, dvojky možná o malý chloupek vítězí a také mi přijde, že 1 a 3 svítí více zeleně a 2 lehounce do modra. Rozšířit Pěkná sbírka, pěkné porovnání
Stevek Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Odesláno 2. února 2022 Porovnání antireflexů na safírech od Crystal times Včera jsem konečně nainstaloval vánoční "single dome" safír s čirým spodním antireflexem od Crystal times/Seikomods (ref. číslo CT051) do posledního z mých monster pouzder, které ještě mělo originální hardlex. Pouzdrem jsem schválně osadil trojková jade monstra, které předtím byly v pouzdru se safírem s modrým antireflexem. Pradoxně mi na jade monstrách ten modrý antireflex dost vadil, zatímco na dvojkových oranžádách a jedničkových černých mi nevadí (oboje mají stejný CT051 ale s modrým AR), jelikož tam jsou ciferníky matné a tím pádem se netlučou odlesky ciferníku a safíru. Myslím, že fotka je celkem výmluvná, je to samozřejmě schválně focené pod úhlem, kdy je to nejlíp vidět, při běžném nošení modrý odlesk sotva postřehnu. I tak si myslím, že čirý antireflex je výrazný krok vpřed.
Postal80 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 V 2. 2. 2022 v 13:53, Stevek napsal: Porovnání antireflexů na safírech od Crystal times Včera jsem konečně nainstaloval vánoční "single dome" safír s čirým spodním antireflexem od Crystal times/Seikomods (ref. číslo CT051) do posledního z mých monster pouzder, které ještě mělo originální hardlex. Pouzdrem jsem schválně osadil trojková jade monstra, které předtím byly v pouzdru se safírem s modrým antireflexem. Pradoxně mi na jade monstrách ten modrý antireflex dost vadil, zatímco na dvojkových oranžádách a jedničkových černých mi nevadí (oboje mají stejný CT051 ale s modrým AR), jelikož tam jsou ciferníky matné a tím pádem se netlučou odlesky ciferníku a safíru. Myslím, že fotka je celkem výmluvná, je to samozřejmě schválně focené pod úhlem, kdy je to nejlíp vidět, při běžném nošení modrý odlesk sotva postřehnu. I tak si myslím, že čirý antireflex je výrazný krok vpřed. Rozšířit Super rychle srovnani. Diky. Bude se mi ted hodit, poslal jsem do PH na modifikaci Turtle Pepsiny, safir, korunka a postelovat. Planoval jsem vypoukly safir s vnitrnim atireflexem. Jeste klukum zavolam, ze ten safir chci ciry. Ty fotky mluvi samy za sebe! Ty modre odlesky safiru patri na Becka, kupodivu tam mi to nevadi ani na zlutych Seawolfech.. to je mozna zajimava uvaha s temi matnymi cifry. Dobra prace, diky. Palec nahoru, se svymi Monstry musim taky neco udelat.
Pepino777 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 Chlapi nemáte tip, kde bych mohl splašit origo seiko stěžejky? Zkoušel jsem poptávat u p. Frýdla, ale prý náhradu za origo seiko nemá. Případně pokud má někdo doma přebytečné, beru. Díky P.
Happy88 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 Ahoj, napis do azwatch.cz, je to sice par let (tak 5), co jsem je shanel ja, ale tohle bylo jediny misto, kde mi pan ty tlusty burtiky do Monster bez problemu sehnal. Prijemna domluva a platil sem, pokud si dobre pamatuju, snad nejakych 20 Kc za jednu.
karel hb Odesláno 5. února 2022 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2022 V 5. 2. 2022 v 11:58, Pepino777 napsal: Chlapi nemáte tip, kde bych mohl splašit origo seiko stěžejky? Zkoušel jsem poptávat u p. Frýdla, ale prý náhradu za origo seiko nemá. Případně pokud má někdo doma přebytečné, beru. Díky P. Rozšířit https://www.azwatch.cz/e-shop/hodinky-seiko/seiko-stezejky-silne-20-mm-116/ Časy se trochu mění, za 20 už určitě nejsou, ale pan Šafář mi je naposledy poslal v obálce a za poštu nic nechtěl, tak se s ním zkus domluvit.
Stevek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 V 5. 2. 2022 v 11:58, Pepino777 napsal: Chlapi nemáte tip, kde bych mohl splašit origo seiko stěžejky? Zkoušel jsem poptávat u p. Frýdla, ale prý náhradu za origo seiko nemá. Případně pokud má někdo doma přebytečné, beru. Díky P. Rozšířit Případně tady, z Británie (dph + clo): https://www.seikomods.com/product-category/products/misc/ V případě 22 mm mají i variantu příjemnějsí na vystěžejkování z pouzdra bez děravých nožiček (typicky SKX007) bez nutnosti násilí.
Stevek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 V 5. 2. 2022 v 11:47, Postal80 napsal: Super rychle srovnani. Diky. Bude se mi ted hodit, poslal jsem do PH na modifikaci Turtle Pepsiny, safir, korunka a postelovat. Planoval jsem vypoukly safir s vnitrnim atireflexem. Jeste klukum zavolam, ze ten safir chci ciry. Ty fotky mluvi samy za sebe! Ty modre odlesky safiru patri na Becka, kupodivu tam mi to nevadi ani na zlutych Seawolfech.. to je mozna zajimava uvaha s temi matnymi cifry. Dobra prace, diky. Palec nahoru, se svymi Monstry musim taky neco udelat. Rozšířit Díky, já jsem fanda jednostranně vypouklých safírů, mám rád tu lupovitost a zkreslení pod úhlem. Jak se nosí želvy v porovnání s monstrama? Pro mě jsou monstra velikostní strop, želvy jsou ale některé moc pěkné, třeba tyto suchozemský... https://www.chronoshop.cz/seiko-prospex-srpg13k1
Postal80 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 V 5. 2. 2022 v 18:25, Stevek napsal: Díky, já jsem fanda jednostranně vypouklých safírů, mám rád tu lupovitost a zkreslení pod úhlem. Jak se nosí želvy v porovnání s monstrama? Pro mě jsou monstra velikostní strop, želvy jsou ale některé moc pěkné, třeba tyto suchozemský... https://www.chronoshop.cz/seiko-prospex-srpg13k1 Rozšířit Jeste netusim. Objednal jsem pepsi Padi a hned je nechal poslat do PH k modifikaci. Ani jsem je nevidel.. Separe koupil super jubilee u Strapcode, tak uvidime az se vrati se safirem a poradnou korunkou..K Monstrum jsou to moje paty Seika. Mam je spolecne s MM200 gen.II radeji nez - 63Mas, Alpinist a MM300.. tak uvidime co Zelvy. Kazdopadne bych rad z Monster jeste oranzady.. ale ty se jen tak nedaji. No urcite ne jen tak lehce novy lesteny, jak bych chtel. To jsem par let propas
Stevek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Odesláno 5. února 2022 V 5. 2. 2022 v 19:46, Postal80 napsal: Jeste netusim. Objednal jsem pepsi Padi a hned je nechal poslat do PH k modifikaci. Ani jsem je nevidel.. Separe koupil super jubilee u Strapcode, tak uvidime az se vrati se safirem a poradnou korunkou..K Monstrum jsou to moje paty Seika. Mam je spolecne s MM200 gen.II radeji nez - 63Mas, Alpinist a MM300.. tak uvidime co Zelvy. Kazdopadne bych rad z Monster jeste oranzady.. ale ty se jen tak nedaji. No urcite ne jen tak lehce novy lesteny, jak bych chtel. To jsem par let propas Rozšířit Slušná sbírka! Já zase ujiždím na monstrech, od druhé generace mám sice jen jednou pouzdro, ale čtyři sety cifrů a ručiček...:-D. Vedou samozřejmě oranžády, ty jsou prostě top a cením si jich nejvíc. Tak držím palce, ať jsi s padi želvami spokojen, to je taky pěkný kousek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se