Vladar91 Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 V 21. 4. 2024 v 17:24, Jiří Sedlák napsal: Tak a hned na procházku s pejskem. Na chvíli vylezlo i sluníčko. Rozšířit Gratulace měl jsem prst na spoušti
Jiří Sedlák Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Houby úlovek, válely se tady nějakej čas v prodeji.
Jiří Sedlák Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 V 22. 4. 2024 v 15:16, Chronopetr napsal: To jsou ty z inzerce? Ten Brushie tam měl dvoje Drakuly. Ale to spíš vypadá, že na ten starší inzerát zapomněl a hodil to tam znovu. Stejně jako zapomněl zamčít ten nový po prodeji hodinek tobě, ne? Rozšířit Vypadá to tak. Já reagoval na ten inzerát, kde byly dvoje, jedny nový tučňáci a Draculy.
Jiří Sedlák Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 V 22. 4. 2024 v 15:27, Vladar91 napsal: Gratulace měl jsem prst na spoušti Rozšířit Já dlouho než jsem se odhodlal. A chyba to rozhodně nebyla, přijdou mi ze všech Seiko diverů tý základní řady nejpohodlnější.
lucid Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 V 22. 4. 2024 v 16:24, Jiří Sedlák napsal: Já dlouho než jsem se odhodlal. A chyba to rozhodně nebyla, přijdou mi ze všech Seiko diverů tý základní řady nejpohodlnější. Rozšířit 2. generace je základní řada? Já jen pro orientaci. Je fakt, že když jsem je kupoval před několika lety, stály méně než půlku.
Lacifer Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Souhlas , Drákuly jsou prostě boží, a docela mě překvapilo jak dlouho se v tý inzerci válely,
Jiří Sedlák Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 V 22. 4. 2024 v 17:05, Lacifer napsal: Souhlas , Drákuly jsou prostě boží, a docela mě překvapilo jak dlouho se v tý inzerci válely, Rozšířit Jsem to tak prostě nemohl nechat... V 22. 4. 2024 v 17:03, lucid napsal: 2. generace je základní řada? Já jen pro orientaci. Je fakt, že když jsem je kupoval před několika lety, stály méně než půlku. Rozšířit Já beru jako základ všechno s 4R, dřive 7S, to jsou řada SKX, Monstra, Želvy Samuraje. Třetí generace Monster měla 6R, ale budiž, je to jen jedna ze 4 generaci. Suma už jsou výš, i cenově, Shogun, MM 200, 63MAS ještě o kousek výš. Plnotučný MM ve všech verzích, to už je jiná liga. Tuňáky to je kapitola sama pro sebe, od základu, až po šílenosti jako Emperor. Takže základ hlavně podle základního automatu 7S a 4R. Soláry sem tahat nebudu. By mě zajímalo jak si stála třetí generace Monster cenově ve srovnání s ostatními Basic divery, když se prodávala. Případně s druhou a čtvrtou generací. Jako kolik si řekli navíc za 6R15. Ve stejným pouzdře.
lucid Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 V 22. 4. 2024 v 19:07, Jiří Sedlák napsal: By mě zajímalo jak si stála třetí generace Monster cenově ve srovnání s ostatními Basic divery, když se prodávala. Případně s druhou a čtvrtou generací. Jako kolik si řekli navíc za 6R15. Ve stejným pouzdře. Rozšířit Jak který model, nicméně oproti 2. generaci byla 3. generace Monster cca dvakrát dražší.
Jiří Sedlák Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2024 Srovnání s tehdejší cenou želv nebo samurajů by asi bylo ještě relevantnejší, protože monstra by určitě zdražily mezigeneračně i bez 6R. A srovnání 3. a 4. generace by bylo zajímavé, s downgradem zpět na 4R. Jestli někdo tyhle informace máte, můžete je sem prosím dát? Věřím tomu, že jsou tu jedinci s plnou kabelu i s účtenkama. Moje byly prodaný nové 2018 za cca 11k, přesně se můžu podívat ráno, krabici mám nahoře a tam se teď spí.
Vladar91 Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 V 22. 4. 2024 v 17:03, lucid napsal: 2. generace je základní řada? Já jen pro orientaci. Je fakt, že když jsem je kupoval před několika lety, stály méně než půlku. Rozšířit Drákuly už jsou v kategorii investiční hodinky
Jiří Sedlák Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2024 A já je nosím do práce na údržbu... Ale v batohu mám géčka, pro případ drsnější akce.
Čajíček Odesláno 3. května 2024 Nahlásit Odesláno 3. května 2024 Dneska jsem si do práce vzal SKX779. Doufám, že jim nepřibydou další šrámy. Jsou to otloukanky, ale stejně je mám rád.
Chronopetr Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Odesláno 22. července 2024 Ode dneška člen Monster rodiny. Nikdy by mě nenapadlo, že výměnou gumy se z těchto Dark Monster bubáků stanou skvělé letní hodinky! 1
Kalisport Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Odesláno 22. července 2024 Pěkný to máš. Kde si kupoval tu gumu?
Chronopetr Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Odesláno 22. července 2024 Díky. X krát jsem je chtěl, x krát jsem si je zavrhl kvůli pvd, kyklopovi. A teď je měl chlapík v Německu na eBay za pěknou cenu a to už jsem neustál. Ta guma byla součástí prodeje. Kde kupoval, nevím. Na pouzdře, kde byla je název "Strapxpro".
Jiří Sedlák Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Odesláno 22. července 2024 No nemám rád pvd, ale tohle s tou oranžovou gumou docela jde. Nicméně, už to nejsou takový monstra, vypadají v té černé subtilnější, jako že černá prej zeštíhluje a tady to funguje, akorát já mám furt pupek i v černým tričku.
Chronopetr Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Monstra nejsou rozměrově velké hodinky. Robustně spíš jen působí asi kvůli šířce a tvaru té masivní lunety. A pokud by pvd měly vypadat menší, bylo by to pro mě jen dobře. Zatím, jak už to po nákupu bývá, u mě převládá nadšení. Těch videí a fotek jsem zkouknul dost, ale realita je jiná, a v tomto případě jednoznačně pozitivní.
Jiří Sedlák Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Tak já neříkám, že je to špatně, jenom pro mě špatně monstrovitost zaniká. Pro někoho vyloženě dobře, pro mě ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se