Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ona je celkem bezpečně krytá,ale upřímně řečeno,mně to taky překvapilo,dokonce bych počítal se stejnou konstrukcí s výjimkou lunety.Ale taky přiznám,že absence šroubovací korunky mi tak nevadí.Holt už to nejsou potápky a pro nepotápky je toto WR příznivé a plně dostačující.A nabízí zajímavou alternativu k oranžádám potápkám.Ale objevují se stále nové a nové variace a jsou parádní.Tuhle jsem někde viděl ty sněhový limitky a cena byla ,nechci moc kecat,tak jen malinko :-) kolem třiceti.

Odesláno
  V 3. 6. 2014 v 18:20, Strocek napsal:

Já sem zatraceně spokojenej parchant.  ;)

Tak to jsme dnes dva.

Vzal jsem je hned do práce a ke svému úchylnému potěšení jsem zjistil, že se skvěle hodí k pracovním botám a vozejku :-)

Vypálil jsem rybník šéfovi, kterej si objednal SKX007 o dva dny dřív než já a furt je ještě nemá :punk:

post-33141-0-67007700-1401820947_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 3. 6. 2014 v 18:43, 5etter napsal:

Tak to jsme dnes dva.

Vzal jsem je hned do práce a ke svému úchylnému potěšení jsem zjistil, že se skvěle hodí k pracovním botám a vozejku :-)

Vypálil jsem rybník šéfovi, kterej si objednal SKX007 o dva dny dřív než já a furt je ještě nemá :punk:

attachicon.giforange.JPG

no já nevim takhle dráždit šéfa... aby to pak nebylo bez vodměn  :)

Odesláno
  V 3. 6. 2014 v 18:43, 5etter napsal:

Tak to jsme dnes dva.

attachicon.giforange.JPG

Pěkně sladěno :D

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 17:41, Jörg8X napsal:

To je hodně pěkné :)

Tak co, jak se to nosí?

Ještě nevím, dneska mi to přišlo, zejtra to provětrám v práci, tak uvidíme, ale první dojmy, že to není špatný (je to můj první hadr). Čekal jsem to horší...  ;)

Odesláno

Já jsem je dal taky na hadr a to ten, kterej už jsem nějakou dobu zkoušel na hranatých pětkách, ale kupoval jsem ho pro monstra. Nosí se to pohodlněji než origo guma, ale trochu mi vadí, že to zvyšuje výšku pouzdra - hodinky pak docela odstávají. Ale ta barevná kombinace je super - jak bude čas, tak přihodím nějakou fotku.

Taky je škoda, že když hodinky sundám, tak není vidět to krásné dýnko s tsunami vlnou. Snad se pod hadr nedostane nějakej prach, kterej by to poškrábal... Ideální by byl hadr, kterej by se nasazoval stejně jako kožený řemínek.

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 18:36, Strocek napsal:

Ještě nevím, dneska mi to přišlo, zejtra to provětrám v práci, tak uvidíme, ale první dojmy, že to není špatný (je to můj první hadr). Čekal jsem to horší...  ;)

Tak uvidíš, já jsem byl z hadrů hodně nadšený - pohodlné, rychlé změny... Ale přece jen teď víc fandím gumě :)

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 19:59, 5etter napsal:

Ideální by byl hadr, kterej by se nasazoval stejně jako kožený řemínek.

IMHO Nato remienok  je dobrý taký ako je, pretože keď odíde stěžejka, hodinky ostanú na ruke a nespadnú, čo je u potápiek na nezaplatenie.

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 21:05, People napsal:

Díky za zajímavý tip. Škoda,že nemají víc barevných kombinací (černá/oranžová). Díval jsem se v rychlosti na eBay a moc jsem nepochodil. Asi je to okrajová záležitost a normální NATO je oblíbenější...

V 6. 6. 2014 v 8:42, brumko napsal:

IMHO Nato remienok  je dobrý taký ako je, pretože keď odíde stěžejka, hodinky ostanú na ruke a nespadnú, čo je u potápiek na nezaplatenie.

No tak určitě... Tohle je asi hlavní výhoda NATO, nevýhodou je zase ta výška hodinek se dvěma pruhy textilu pod pouzdrem. I když musím říct, že stěžejka se mi rozletěla naposledy cca v polovině 90's u vietnamských digitálek Montana, kde byla asi o 2mm hubenější než u Monster :-) Ale asi se to může stát a pak je NATO výhoda.

Odesláno

Nazdar, dnes som objednal novsie Orange Monster (SRP309J1) a chcel by som si k nim dokupit NATO strap. Na niektorych strankach sa ale uvadza sirka 20mm, na inych 22mm a na mywatcheshub dokonca 23mm. Pomozte mi prosim rozlusknut tuto zahadu, nerad by som objednal zle. :)

Odesláno

Tak tady jsou slíbené fotky na mokrém NATO. Čekal jsem, že to po namočení bude horší. Celkem rychle vyschl a nebylo to tak nepříjemný, jak jsem se bál.

post-33141-0-85892400-1402139322_thumb.jpg

Takhle se mi hodinky vznáší nad rukou. Ale aspoň to luftuje :-)

post-33141-0-36413700-1402139355_thumb.jpg

Odesláno
  V 7. 6. 2014 v 10:42, tr0t3l napsal:

Nazdar, dnes som objednal novsie Orange Monster (SRP309J1) a chcel by som si k nim dokupit NATO strap. Na niektorych strankach sa ale uvadza sirka 20mm, na inych 22mm a na mywatcheshub dokonca 23mm. Pomozte mi prosim rozlusknut tuto zahadu, nerad by som objednal zle. :)

Objednej 20mm. Doporučuje 10 z deseti majitelů Monster.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...