Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Nakonec jsem stěžejky pro Monstra objednal tady:

http://www.ebay.com/itm/10-piece-20mm-solid-FAT-Stainless-Steel-Spring-Bars-4-watch-that-take-2-5mm-dia-/310798698796?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item485d0bc92c#shpCntId

Je to 10 kusů a z účtu se mi strhlo 241,92 Kč včetně poštovného. Pokud to v pořádku dorazí, dám vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 6. 2014 v 8:46, Marcus napsal:

Nakonec jsem stěžejky pro Monstra objednal tady:

http://www.ebay.com/itm/10-piece-20mm-solid-FAT-Stainless-Steel-Spring-Bars-4-watch-that-take-2-5mm-dia-/310798698796?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item485d0bc92c#shpCntId

Je to 10 kusů a z účtu se mi strhlo 241,92 Kč včetně poštovného. Pokud to v pořádku dorazí, dám vědět.

mhm, vyzeraju dobre, len seller nepise ake siroke maju tie koncove piny. z obrazku to neviem zodpovedne posudit.

bezne hodinky mavaju tie piny 0.8mm, diversky od seika ale az 1.1mm. stezejky s 0.8mm pinmi v nich maju dost velku volu.

ja som bral odtialto, 2.5mm s 1.1mm pinmi

http://www.ebay.com/itm/221041096208?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Odkaz ke komentáři

V 26. 6. 2014 v 12:13, Marcus napsal:

Má tam napsané: ?Perfect for SEIKO SKX779K1?, tak nezbývá než doufat, že to bude v pořádku. To jsem ale netušil, že dělají i různý průměr pinů, protože sám Monstra nemám.

bohuzial, uz som videl ponukat tlste 2.5mm s 0.8 pinmi pre diversky. neviem preco nepovedia celu pravdu. oni ti tam tie barety samozrejme pasuju, ale 0.8mm pin vo vyse 1.1mm "lug hole" ma volu a aspon pre mna velmi neprijemne cvaka pri potlaceni na stezejku...

original seiko fat nemaju tie zarezy (shoulders) a nie zrovna najlepsie sa vyberaju von. a potom uz len predajca twente(o) na ebay ponuka aftermarket stezejky s 1.1mm pinmi (vid link vyssie). ine som nikde nenasiel...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Strocek
  V 25. 6. 2014 v 17:27, Jörg8X napsal:

Dneska mi přišel krokodýl pro Snow Monstra a musim říct, že jak kůži na potápkách nemusím, tak se mi to docela líbí :) Jen nevím, kdy unosím ten zbytek :D

attachicon.gifkrokodyl.jpg

:eek:  Koukám, že se toho nebojíš, solidní sbírka   :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Strocek

Po tejdení Fortis vlně zase Monstry. Jako žádný meše, gumy, nato, zulu, kůže (ta modrá na těch sněhulých ta je teda pěkná!) samozřejmě každý má to svý, ale na normální nošení je prostě nej origo tah a to mi nikdo nevymluví  ;) . Samozřejmě do vody gumu a do lesa nato, ale jinak origo tah kuci, fakt neke  :)

post-26998-0-08949700-1404140792_thumb.jpg

post-26998-0-82875600-1404140842_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

když nové monstra v černé tak drákulu. Protože na starých černých byli ty nazelenalé indexy resp lumi nějaká víc ladící k černému cifru. A líbilo se mě to víc.  Drákula  ale s tou bílou lumi s červeným orámováním je hezký. Na nových oranžových tá bílá lumi ladí k datumovému okénku,

Upraveno uživatelem Napoleon
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...