Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ohledně toho "vaření" gumy... Někde tu lítá staré vlákno, které jsem založil dříve. Jsem nafotil, kterak jsem to upravoval já.

Než to staré vlákno hledat (jsem chvilku marně zkoušel), tak radši dám rovnou fotku sem.

Mimochodem, akorát tu gumu nosím, po třímesíční mesh anabázi :-) V březnu to budou dva roky a guma furt drží stejný tvar.

Tak jsem se teď náhodou nejspíš dostal k tomu tvému původnímu vláknu s návodem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/47896-gumovy-remen-seiko-z22/

Je tam i jedna další zajímavá informace od jiného člena: Všeobecně na údržbu,delší životnost gumových výrobků používám glycerinový olej. Pryž se potom zvláční a změkne. Výborné třeba na gumové závěsy reproduktorů nebo na těsnění do auta /v zimě nepřimrzá/. Koupíte za pár korun v každé lepší drogerii.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Záleží z čeho je ten řemínek a hodně z nich je silikon a nebo spíš plast a ten nemusíš ničím mazat. Vyloženej gumám už bude málo kde a když, tak to budou dražší řemínky na jiných hodinkách. Jsem přesvědčenej, že současná produkce levnějších hodinek (seiko, casio) budou všechno plasty nebo nějaká syntetika. Mám na svých asi 7 let starých protrekách hodně často užívaných i občas nějakej karambol (pády na kole aj.) plastovej řemínek a je pořád se výborný formě a vůbec se o něj nestarám. Když ho neutrhneš, neprořízneš nebo nespálíš tak musí bejt na věky. 

Odesláno

Tak se hlásím mezi vlastníky Monster. Protože jsem nikdy nevlastnil automaty, tak bych potřeboval vysvětlit ovládání korunky, abych to hned nezk...il. Potřeboval bych to polopatě, jak pro absolventa zvláštní školy. Např. jak dlouho vyšroubovávám korunku než to můžu vycvaknout na první pozici. Dále když mám když mám nařízeno co potřebuju, tak korunku zamačknu a zkouším zašroubovat a ona se mi jen protáčí. Tak je postup, že korunku přimačkávám a zároveň šroubuju? v tom případě mám strach, že to vezmu přes závit. Jak to děláte vy? A naposled - jak moc utahovat korunku, aby byla dostatečně utažená a vodotěsná..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Primackavas a sroubujes, dale je dobre udelat mirny pohyb korunkou doleva,nez zacnes sroubovat-utahovat. tzn.mirne do protismeru sroubovani.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Normalne korunku vysroubuj, az vyskoci ze zavitu. Naridis si datum a cas a pak muzes korunku zasroubovat. Pritlacis ji na zavit, potahnes kousek proti zavitu, jako bys ji povoloval a pak zpatky do zavitu. Tim se korunka hezky chyti. A pak sroubujes s citem, az ucitis odpor. S citem dotahnes, ten odpor zavitu budes citit a sam ti rekne, jak moc muzes dotahovat. Parkrat si to zkus a dostanes to do ruky, neni potreba mit z toho strach ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Tak díky. Dneska přišli a jsem z toho volajaký zmetěný.

Hele, nic se nedeje, kdyz budes v pomykove, tak napis SZ, pripadne si muzeme zavolat a kdyz to bude v me moci, tak pomuzu a poradim...

Odesláno (upraveno)

Jsem zvedav co vydrzi to cerne pvd na korunce. Jinak hezky vyber :-) zajimava barevna varianta

Upraveno uživatelem Napoleon
Odesláno

Tak jsem se konečně dostal k fotce těch mých nových Monster. I na ruce se mi líbí hodně moc a pozornost upoutají dokonale  ;)

Pěkná varianta. Gratuluju :)

Já dnes jel na bazén, tak volba byla jasná :snorkle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nemáš zač, od toho jsme tady  ;) . Velká paráda! 

Návštěvník LukeD
Odesláno

Třebas vyhrát aukci na anglickém eBay, jak se tomu stalo v mém případě. ;)

Odesláno

No vždyť na Ebay jsou i nové, za cenu Kup teď, prodávají tam i renomovaní prodejci, kteří mají i tady velice dobrá hodnocení...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...