Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proto bych s automaty, ale i s digitálkama nikdy nešel do sauny. Né že by to asi nedaly, ale při takovýchto extrémních výkyvech teploty dostávaj slušně naložíno.

Dají to. Já bych s hodinkama do sauny taky nikdy nešel. Až jsem tady četl o tom nějaký vlákna (nechce se mi to hledat, ale někdo tady řešil reklamaci Tag Heuer Aquaracer 300m, které se mlžily a pak z něj vylezlo, co s něma všechno dělal - včetně sauny), jak to borci běžně dělají a párkrát jsem vzal s sebou monstra. Co se týče vodotěsnosti, tak samozřejmě v pohodě, docela mě překvapilo, že mě ani nepálily na ruce (holt jsme se ohřívali oba stejně...). Nepozoroval jsem dokonce žádnou odchylku přesnosti.

Že ty převody vevnitř při velkých výkyvech teplot asi dostávají na prdel, to je druhá věc. Takže jsem si to vyzkoušel a už je tam zase neberu. Respektive jsem od té doby nebyl :)

Návštěvník LukeD
Odesláno

To je pěkné :)

Tlakovku ti taky udělali, na 10ATM? 

Jasně, proběhlo to včetně tlakovky. Na těch u Monster deklarovaných 20 ATM tam nejsou vybaveni a 10 ATM mi na mé nošení bohatě dostačuje. Ostatně, oněch 20 ATM mi ten pán, co je přebíral, ani nedoporučoval, resp. se vyjádřil v tom smyslu, že je to vcelku zbytečné.

Mimochodem, po dalším týdnu na ruce (celkově tedy po 14 dnech) jdou o 10 sekund dopředu. Tedy nic, čím bych se měl nějak vzrušovat...

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

na mesh-i veľmi pohodlné

Píšem ťapkou.

Ještě sem žádnej meš nevyzkoušel. Mě nějak vizuálně nebraly, ale v rámci zpestření bych ho asi zkusit měl. Kde si ho pořídil? A jestli můžeš blejsknout i sponu. Dík 

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Zkus to, mě to taky moc nebralo a když jsem to vyzkoušel, tak to není vůbec špatné... Na ebay je jich 6 půlek a dá se sehnat i s rozumnou sponou :)

Já mám tenhle: http://www.ebay.com/itm/Neu-Luxus-20-mm-Shark-Stainless-Watch-Mesh-Band-Dick-Uhrenarmband-Aus-Edelstahl-/301598411812?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4638aa8c24

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

jj dík. Už na ně koukám, za 2 kila s tou srajda sponou a 5 kilo lepší spona, což už se možná vyplatí si připlatit, vypadá o dost kvalitnější. Tu srajda sponu tady mám na gumáku a to je fakt slabota. Zkracuje se to že to uštípáš jo?

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Fotit sponu teraz nejdem,sorry, je uz tma. Ale mesh aj spona je ako ten na linku o 2 prispevky vyssie. Akurat, ze som ho kupil asi trocha lacnejsie, sa mi zda, ze v aukcii. Spona je obycajna plechova, ale funkcne v poriadku. Skracovanie stipacimi kliestami

Píšem ťapkou.

Odesláno

jj dík. Už na ně koukám, za 2 kila s tou srajda sponou a 5 kilo lepší spona, což už se možná vyplatí si připlatit, vypadá o dost kvalitnější. Tu srajda sponu tady mám na gumáku a to je fakt slabota. Zkracuje se to že to uštípáš jo?

Ten co mam já, byl akorát :) Ale čekal bych, že ano...

Odesláno (upraveno)

Doporučuji ten mesh pak obrátit kulatýma hranama ven.

EDIT: ...kulatá hrana...to je slušnej terminus...prostě uvidíš :-)

Upraveno uživatelem reborn
Odesláno

Aj ja som si objednal :) Prvy nakup z e-bay, tak snad to dobre dopadne. Myslim ze pri 13 eurovom ucte clo asi riesit nemusim, ci?

Odesláno

Při třinácti euro nemusíš řešit nic. Mimochodem, clo je ten menší problém. Co jsem to zjišťoval před pár lety, tak jestli jsem to pochopil správně, tak například clo za jedny hodinky pro jednotlivce činilo nějakých 0,80 eura. Takže za rolexky z usa by to hodilo dvacku clo a pár tisíc dph...

Odesláno

Jo :D dane....a druha istota je smrt....no nic, radsej si na Doxy pockam tu na fore ;) Ale ten mesh sa mi pacil...a myslim ze tento typ napasujem aj na 19mm vintazky. Snad to dojde ok z Hongkongu. :D

Návštěvník Strocek
Odesláno

ebay není aukro, a někteří prodejci se tím regulérně živí a když má několik tisíc (někdo i stotisíc) prodejů, tak věř že si nedovolí dělat levý a kdyby nějakej problém např v průběhu dopravy, tak to raději pošlou znova s tím aby prostě měli dobrý hodnocení, který jim dělá zase další kšefty. Takže ebay bych se nebál. 

Se clem a DPH je to tak, že se to odvíjí od ceny zásilky. Je to podle toho co prodejce uvede do papírů a taky jakou formou to pošle a jestli to nechá pojistit. Takže je možnost to mít bez ničeho, ale u dražších zásilek bych se toho asi bál a hlavně nechal pojistit. Celníci můžou dělat i namátkový kontroly a vyzvat tě k doložení nákupu fakturou nebo platbou přes paypal nebo jinak a podle toho ti vypočítaj poplatky nebo na to maj nějaký tabulky, ale přesně nevím. Nejlepší je objednávat z EU protože tam neplatíš nic, pouze poštovné.  

post-26998-0-69762300-1429470957_thumb.jpg

Odesláno

Tak mám první automaty a to Monstra (SRP307K), zatím jsem nadšený :clap:

Teď jsem chvilku nosil Timexy. Měl jsem obavy, že Monstra mi budou moc velký. Kupodivu je to úplně v pohodě.

O spoustě věcí jsem tady četl, ale držet je pak v ruce je něco úplně jinýho. Jsou zkušenosti, které jsou prostě nepředatelné. Fotek jsem viděl spoustu, ale z toho jeden nezíská pojem o hmotnosti. Stejně tak lumi. To je pro mě úplně setkání třetího druhu :D

Po dlouhé době slyším hodinky tikat. Zatím to vypadá, že mají tendenci se zpomalovat. Mám je druhý den, po 24 hodinách -7s. Počítal jsem s mnohem větší odchylkou.

K probíraným poplatkům... Platil jsem zmiňovaných 490,- DHL a DPH z plné ceny, což mě trochu otrávilo, ale už Monstra mám a díky tomu mě to neštve tak moc. Ty hodinky jsou prostě zážitek. Snad mé nadšení rychle nevyprchá :smile_anim:

post-38901-0-33472400-1429837041_thumb.jpg

Odesláno

Gratulace a vitej v klubu:) a nezapomen se zapsat do seznamu majitelu Monster, myslim ze budes mit cislo 200.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...