mrakodrap Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Před časem jsem sem dával fotky Openů v provedení ocel/zlato a tak přidám ještě moje oblíbené Aera
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Paráda,Zenith je prostě fotogenickej,ale nejvíc jsem si poslintal košili u těch dámských v prodejním vlákně.
flivver Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 V 23. 4. 2013 v 12:23, Daemonultimate napsal: Paráda,Zenith je prostě fotogenickej,ale nejvíc jsem si poslintal košili u těch dámských v prodejním vlákně. Detto. Damske hodinky ma prakticky nezaujimaju, ale tie predavane su paradne. Manzelke by nastastie neboli, dneska sa ma pytala, ze "preco treba moje drahe hodinky nastavovat"
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 V 23. 4. 2013 v 13:05, flivver napsal: Detto. Damske hodinky ma prakticky nezaujimaju, ale tie predavane su paradne. Manzelke by nastastie neboli, dneska sa ma pytala, ze "preco treba moje drahe hodinky nastavovat" Já si rád prohlédnu všechny hodinky jakéhokoli určení a musím uznat,že Zenith umí a v podání fotografií od Mrakouše mohu vyjádřit své emoce takto
Chorche Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Krásný fotky! Hodinky úžasný, v kombinaci se zlatem jsem Defy ještě neviděl a jsem velmi mile překvapen, vypadá to skvěle. Jen škoda kontrastu broušené lunety, která je super, a leštěných indexů, které tam, na můj vkus, moc září a snižují celý cifr, až bych řekl, že vypadají trochu lacině.Ale jinak bomba!
Josef01 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2013 Moc pěkný, někdy se musím podívat naživo
IntoPicture Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2013 Jsou super. Jak u všech verzí preferuju Aero před Open, tady vůbec nevím - k téhle kombinaci sedí oboje dost dobře. A fotky tradičně pecka . btw: když vidím ten řemen - kdyby po něm někdo bažil, mám tu jeden přebytečný, funglovku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se