Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 4. 2013 v 12:23, Daemonultimate napsal:

Paráda,Zenith je prostě fotogenickej,ale nejvíc jsem si poslintal košili u těch dámských v prodejním vlákně.

Detto. Damske hodinky ma prakticky nezaujimaju, ale tie predavane su paradne. Manzelke by nastastie neboli, dneska sa ma pytala, ze "preco treba moje drahe hodinky nastavovat" ;)

Odesláno
  V 23. 4. 2013 v 13:05, flivver napsal:

Detto. Damske hodinky ma prakticky nezaujimaju, ale tie predavane su paradne. Manzelke by nastastie neboli, dneska sa ma pytala, ze "preco treba moje drahe hodinky nastavovat" ;)

Já si rád prohlédnu všechny hodinky jakéhokoli určení a musím uznat,že Zenith umí a v podání fotografií od  Mrakouše mohu vyjádřit své emoce takto  :clap:  :notworthy: 

Odesláno

Krásný fotky! Hodinky úžasný, v kombinaci se zlatem jsem Defy ještě neviděl a jsem velmi mile překvapen, vypadá to skvěle. Jen škoda kontrastu broušené lunety, která je super, a leštěných indexů, které tam, na můj vkus, moc září a snižují celý cifr, až bych řekl, že vypadají trochu lacině.

Ale jinak bomba! :clap:

Odesláno

Jsou super. Jak u všech verzí preferuju Aero před Open, tady vůbec nevím - k téhle kombinaci sedí oboje dost dobře. A fotky tradičně pecka ;) .

btw: když vidím ten řemen - kdyby po něm někdo bažil, mám tu jeden přebytečný, funglovku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...