lukin_ova Odesláno 29. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 V 28. 12. 2013 v 18:25, Alda napsal: Bude nam nosit pivo ta mlada prsata slecinka ze svedska ? Doufam ze si to domluvil... Jsem tam teď kvůli Tobě volal, abych se zeptal, jestli tam bude ta blonďatá servírka s krásnýma, velkýma ....očima a vzal mi to nějaký něžný ženský hlas ... tak mi sklaplo ... Ale počítají s námi ... To mi potvrdila. Ale která to byla, to fakt nevím.Každopádně dnes v 18 hodin. Heslo Lukin .... To honzoush: jsem s Tebou počítal... neboj ...
sect Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Zítra musím do práce, ale závidím vám každopádně
rolas Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 lukin_ovakubsonMaroshHasňaAldazekonnero.8st1gBedjasson (50%)David_B ... asi se taky stowim honzoush....já takyRolas 50%
Hasňa Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Super. Dik vsem. Nerovy BP A. d. S-E jsou kulervouci. Diky Nero, zes je donesl. Nemohl jsem se jich nabazit. Nove 343 od Konrada jsou lepsejsi, nez jaky dojem delaji na fotkach. To musel uznat i prisedici damaskofob. DK101 jsou jedny z nejlepsich hodinek vubec. Ne nejdrazsich, ani nejkomplikovanejsich, ani nejdostupnejsich, ale jsou jedny z nejlepsich, punktum. V te cene asi neexistuji kvalitnejsi, propracovanejsi, vice high tech, inhauznejsi, univerzalnejsi a z meho pohledu hezci kukacky. Diky Kubsonovi za prezentaci. Kluci z gorolie byli fajni hostitele se smyslem pro humor a nevadilo jim, ze polovina stolu misty plynule prechazela do nemciny. Pivo gutt, pizza ok, cisnik byl chuj.
zekon7302 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Taky děkuji všem za účast, veselo jako vždy, kopec srandy. IWC jak píšeš Michale, ale pro mně bohužel moc velké, ten řemen jsem měl málem dvakrát omotaný
marosh Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Mě se moc líbily ty jedny Tag Hujery, co tam někdo měl...
NERO.8 Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 moc díky za super večer ? poznali jsme zase pár dalších sympatických členů fora ? je mi jenom líto, že jsem se nestihl pobavit se všema ? příště to napravím ?
rolas Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Díky za fajn večer a možnost vidět nádherné kousky .
Hasňa Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Zubar cumel jen na snimek z rentgenu, takze pohoda. A zvykacku jsem vyplivnul az tesne pred poliklinikou. Vtip jsem mu nerekl, bo jsem ho zapomnel. Ja na vtipy proste nemam hlavu. Jsem vdecny posluchac. Priste mi ho muzes rict zas a zase se budu smat az se budu za bricho popadat.
lukin_ova Odesláno 30. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Taky díky, za super večer. Karvinsko-norská buňka dorazila, Nero se Stigem též. Krásných hodinek přehršel. Jen ta obsluha. Sorry hoši, snaha byla. Prostředí fajn, pivo dobré, žebra i tortila též, ale ta obsluha, kurnik to mne štve. Kdyby tam byla Aldova švédka, to by bylo jiné kafe. Rychlost obsluhy a kvalita odbavení, by sice byla asi stejná, ale ty krásné, kulaté, veliké ... no samozřejmě oči, ty by to vynahradily a věřte, že bychom měli všichni ten krásně přiblble naivní úsměv ve tváři, jako my minule.... Těším se na příští sraz a setkání s Vámi. Přidávám foto hodinek, co tady ještě nejsou.
lukin_ova Odesláno 4. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Nebudu dnes stíhat dříve než na 19.30. No a pokud může Bedja od 20 hodin, tak budeme mít mírný náskok ... A změníme lokál a vyjdeme vstříc našim Ostravským kamarádům. Takže dnes v 19.30 (snad to není moc pozdě).a budeme zde: http://www.penzionmerlin.cz/index.php/restaurace-frydlant.html Zajdu tam rezervovat box, mají tam Svijany kvasnicové ... už se těším.
lukin_ova Odesláno 4. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Box zamluven na mé jméno na 19.30Jídelní lístek jsem zkontroloval, najíme se všichni a myslím, že dobře. Takže si nechte prázdné břuška.
M3maniac Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 je v boxu místo ještě pro jednoho skoroostravaka? klidně vyzvednu někoho v ově a dám si kofču
st1g Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 (upraveno) Rádi Tě poznáme! :-) ......Jinak děkujeme za výběr místa. :-) Upraveno 4. ledna 2014 uživatelem st1g
M3maniac Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Nebojte se agresor nejsem, lidi co na mě řvou nestřílím mám rád pohodu jazz
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 V 4. 1. 2014 v 16:48, M3maniac napsal: Nebojte se agresor nejsem, lidi co na mě řvou nestřílím mám rád pohodu jazz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se