SakalMarty Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Ahoj všichni, tak Steinhart opět vydal novinku a jedná se o Le Mans GT chronograph na kalibru valjoux 7750. Podrobnější info viz odkazhttp://www.steinhartwatches.de/en/Le-Mans-GT-Chronograph,702.html Jen tak dál
zekon7302 Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Ahoj všichni, tak Steinhart opět vydal novinku a jedná se o Le Mans GT chronograph na kalibru valjoux 7750. Podrobnější info viz odkazhttp://www.steinhartwatches.de/en/Le-Mans-GT-Chronograph,702.html Jen tak dál Vcelku povedené až na pár maličkostí jako ta hnusná vteřinovka a nulovací tlačítko.Jo a málem bych zapomněl,proč to nemůže být 42mm?
PetrH Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 zrovna sem to chtel postnout;-) Pro priznivce automobiloveho sportu naprosto skvele hodinky;-) Ty cervene detaily vcetne rotoru jsou hodne povedene..45mm mi prijde optimalni velikost, ale muzu se i zeptat, proc ne 47mm?;-) Prece jen, kdyz je clovek chce ovladat v ridicskych rukavicich;-)
Jiribartl Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Měl jsem ty jednoduché, dobře zpracované hodinky, no ručky z Merkur stavebnice nejsou asi pro každého.
BaGRR Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Ano rucicky z merkura nejsou pro kazdeho, ale ja je nosim, cim dal radeji....
Chorche Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Hodinky jsou super, když jde Steinhart svojí cestou, tak umí. Zajímavé detaily, sportovní vzhled, jsou své...proč ne. Eloxované tlačítko mi přijde jako moc pěkný detail.Ale co jsem nepochopil je vteřinovka, proboha proč?! Kompletně mi kazí dobrý dojem z hodinek.
IntoPicture Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 v aute vic nez 3ATM nepotrebujes Jojo, stejně jako na lodi, protože na lodi má být sucho. No tak...
SakalMarty Odesláno 27. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2013 (upraveno) Jojo, stejně jako na lodi, protože na lodi má být sucho. No tak...ta vlhkotěsnost mě taky zaskočila Upraveno 27. května 2013 uživatelem SakalMarty
xtemp Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 ta "vodotesnost" je asi dan za to resetovaci tlacitko stopek. kruhove, zduraznuji funkcni tesneni je jednodusi nez obdelnikove
palom Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Velmi expresivny dizajn. Skoda tych ruciciek :-(
varjag Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Sportovní hodinky by podle mě měli být z principu odolné. A tudíž i vodotěsné, alespoň pro plavání. Nikdy přeci nevíš kdy se svým speciálem LeMans nedáš zatáčku a spadneš do řeky . Je to trochu škoda. Ale za odvahu a design ode mne jednička i když já bych asi dal přednost modelu LeMans bez chronografu. Masovka to tedy rozhodně nebude...
sashator Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Každý týden co tak poočku koukám na stránky Steinhart se na ně dívám a musím uznat, že až na dva detaily se mi hodinky líbí- vteřinovku jako snahu o něco nového naopak oceňuji, ale co se mi opravdu nelíbí je nulovací tlačítko chronografu a ta zmiňovaná vodotěsnost, 3ATM jsou dobrý u oblekovek ale u sportovních hodinek? Proč... a resetovacím tlačítkem to rozhodně nebude...škoda těchto malých detailů
fed_ex Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Jako auto-moto nadšence mě tyto hodinky zaujaly a uvažuji o jejich koupi. Odrazuje mě ale jediné, a to 47 mm, což se mi zdá opravdu hodně. V současnosti nejčastěji nosím přiložené 39 mm Tagy (obvod zápěstí mám pouze 18 cm), a mám obavu že pro mě budou extrémně velké. Vzhledem k tomu, že na prodejně nejsou, nerad bych kupoval zajíce v pytli. Díky za tipy a rady.
Sphinxx Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Nevím, jestli jsi se nespletl, ale GT v chronu mají 45mm . To je v pohodě.
fed_ex Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Nevím, jestli jsi se nespletl, ale GT v chronu mají 45mm . To je v pohodě. Díky za odpověď. Teď jsem se díval a pravda je někde uprostřed :-) http://www.chronoshop.cz/steinhart-racing/steinhart-le-mans-gt-automatic
Sphinxx Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Jasně v pohodě. O nic nejde. Já jen, že jsi psal, že Tě tyto hodinky zaujaly a tady je disukuze o GT Chrono, ty jsou 45mm, i tak si myslím, že i 46mm je v pohodě. Ideálně doporučuji napsat do Chronoshopu, jaké jsou možnosti, třeba je lze objednat a když Ti nesednou, myslím, že kluci je prodají, ale tohle nevím. Jen mě to napadá, jako varianta .
fed_ex Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Jasně v pohodě. O nic nejde. Já jen, že jsi psal, že Tě tyto hodinky zaujaly a tady je disukuze o GT Chrono, ty jsou 45mm, i tak si myslím, že i 46mm je v pohodě. Ideálně doporučuji napsat do Chronoshopu, jaké jsou možnosti, třeba je lze objednat a když Ti nesednou, myslím, že kluci je prodají, ale tohle nevím. Jen mě to napadá, jako varianta . A jo, omlouvám se :-) Narval jsem příspěvek tam, kam jsem neměl. Každopádně děkuju za radu, příští týden tam zajdu a uvidím, jak pořídím..díky moc :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se