MilaVW Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Dobrý den, mám na zdejší znalce velkou prosbu... Můj táta dostal před 10ti lety k padesátinám hodinky Baume et Mercier viz. níže a teď mi je předal. Na ruce byly tak 2x... Nikde na internetu, ale nemůžu najít odkaz, co jsou to zač. Kdyby jste měli někdo nějaký tip, tak předem moc děkuji ! (jen pro upřesnění, na 100% se nejedná o fake, nebo něco podobného... jsou v origo krabičce, ale "záruční papírek" bohužel není vyplněn - dostal je tuším přímo od tehdejšího distributora) Míla S. ps - do B&M jsem už psal, ale ještě mi nepřišla odpověď, tak to zkouším i zde... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Ahoj, máš to napsané na tom sešitku, Baume & Mercier Riviera.
MilaVW Odesláno 3. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2013 ahoj, to ano, ale nikde na netu je nemůžu najít... nějaké specifikace, nebo bližší info, obrázky. Jsou tam pouze typy "riviera" a toť vše.
Micey Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 No a o co ti teda jde? Jak jsou starý a velký vidíš, vevnitř je očividně quartz ETA, vypadá to na zlato a to je tak asi všecko.
Jakubisko Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 (upraveno) Spíš bych to viděl na Baume Mercier Malibu. Nebo je tu možnost, že je to fake v origo krabičce. Upraveno 3. května 2013 uživatelem Jakubisko
MilaVW Odesláno 4. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2013 teď to nemyslím špatně, ale vše co bylo výše zmíněno si umím taky najít (a samozřejmě už jsem to udělal). Jde mi opravdu o nějaký link na ty hodinky... Jinak již na začátku jsem zmínil, že jde o origo balení a hodinky jsou darem od zástupce distributora (který už teď nejspíš není), takže nevím, proč se tu vůbec polemizuje o fejcích (to jsme takový looser národ, nebo co ? :-( )
montemar Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 ten tah je hodne podobnej teto "replice"
gougy Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 (upraveno) teď to nemyslím špatně, ale vše co bylo výše zmíněno si umím taky najít (a samozřejmě už jsem to udělal). Jde mi opravdu o nějaký link na ty hodinky... Jinak již na začátku jsem zmínil, že jde o origo balení a hodinky jsou darem od zástupce distributora (který už teď nejspíš není), takže nevím, proč se tu vůbec polemizuje o fejcích (to jsme takový looser národ, nebo co ? :-( )s největší pravděpodobností žádný link na X let staré quartzky nenajdeš, to fakt není vysoká hodinařina A co se týká "looser národa" - vono to tak prostě je (a nejen v ČR), že 99% nováčků, co postnou žádost o informaci o "hodinkách s příběhem (vč. zástupců distributora, strýčků v Emirátech, nálezu na půdě, nebo faktuře zaplacené zlatými hodinkami atp..)" je fejk. Tím neříkám, že ty Tvé jsou (vypadají košer, byť na netu není žádný podobný model bez datumovky), ale popisuji skutečnost. Upraveno 4. května 2013 uživatelem gougy
financ Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Jsi docela vytrvalý http://www.autohificlub.cz/forum/13/1680345-typ-hodinek-b-et-m
Micey Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 teď to nemyslím špatně, ale vše co bylo výše zmíněno si umím taky najít (a samozřejmě už jsem to udělal). Jde mi opravdu o nějaký link na ty hodinky... No a to ti pomůže v čem? Pokud jsi si jistej že je to originál, je ti pár cizích fotek k ničemu. Pokud chceš vědět jakej je tam strojek, vem je k hodináři. No a jestli chceš vědět, kolik za ně tak můžeš dostat (můj tip), tak je dej na aukro.
montemar Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 podle me je to fake as bull (fejk jako bejk) ... nic ve zlem
USER47 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 ten tah je hodne podobnej teto "replice"Ani zdaleka.
USER47 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Tyhle jsou podobný, ale s šutrama a trochu jiným cifrem...http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/Baume-Mercier-Malibu-Womens-18k-Gold-Watch/2328432/product.html
MilaVW Odesláno 6. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Je mi jasné, že jako nováček se v tomhle fóru moc nechytnu... Sám na hodinky nějak extra nejsem a radost mám když si kupuju komerční (zřejmě nekvality) od Armaniho a jim podobné, což mi tu neprojde ... Jinak mam ale i tak hodinky rád a nějakou "sbírku" bych doma taky udělal, počínaje mými potápěčskými Citizen (http://www.google.cz/search?hl=cs&gs_rn=12&gs_ri=psy-ab&cp=15&gs_id=20&xhr=t&q=citizen+diver+watch&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.45960087,d.Yms&biw=1600&bih=799&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kpWHUYRxg5O0BtHygagF#imgrc=KiBAnRlpgITyUM%3A%3BfQ7hgJSuRplPuM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.mydivewatch.com%252Fimages%252Fcat-citizen.gif%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.mydivewatch.com%252Fcidiwa.html%3B142%3B157)pokračujícím Armani AR5330 (a ještě jedny, které ted nevím číslo) přes Longine Conquest viz. odkaz od "finance" v 11:47, kde už jsem se taky na AHC (kde jsem se snažil dopídit jako první - jsou tam většinou vševědi :-) )
MilaVW Odesláno 6. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2013 jinak abych se držel tématu, tak mám respond od výrobce - Dear Mr Stodola, Thank you for your request. The watch you are looking for is listed in our system with the reference number M0A05395 (please see attach), which is an individual number for this model. The collection was named Classima for Ronde. The reason why you can´t find this model on-line might be that it is one of our very old models. The attach shows the watch in our archive. If you have any further questions please do not hesitate to contact us. Best regards Christine Mirau BAUME & MERCIERRichemont Northern Europe GmbHGeneralvertreterin von RLG Europe B.V.,Amsterdam (NL), Swiss Branch, Villars-sur-Glâne Landsbergerstrasse 302-30680687 Münchenwww.baume-et-mercier.deGesellschaftssitz MünchenHRB 754 18 Amtsgericht MünchenGeschäftsführer: Hans-Peter Bichelmeier, Robert Hell Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Na hodinky extra nejsi, ale i tak je máš rád.Tak teda jak?
MilaVW Odesláno 6. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2013 jinak mě samozřejmě zajímalo co jsou zač i kvůli případné hodnotě. tyhle hodinky pro mě nejsou nějak zajímavé a už dlouho pokoukávám po RADO, tak mě logicky napadlo, že by bylo hezký vědět, za jakých okolností se dají i předat dál a kolik mi zbývá došetřit na keramiky ...
MilaVW Odesláno 6. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2013 Myslel jsem to tak, že jimi nežiju, ale hezké hodinky zase umím určitě pochválit ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se