Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne veru nie, co z pekneho hokeja ked idu domov nez medaily. Sport je pre vitazov, od krasy su tu fitnesky a misky a nie hokejove zapasy :( za pekny hokej tusim medaily nedavaju...

Vsak neboj, on niekto tie medaile dostane... Mna v prvom rade bavi hokej. Ak hraju nasi, tak im fandim.

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nejde mi o to, ze nekdo prohraje. At uz jsou to slovaci, cesi nebo kdokoliv jiny. Ale jde o zpusob, jak prohrajes Nekdy prohrajes, to jde a nekdy to proste jen proseres, a to je blbe.

Odesláno

No já byl naštěstí v práci, takže jsem to fiasko neviděl. Ale na co si všichni furt stěžujete? Vždyť Švýcaři si ani neškrtli - všechny góly dali naši. :bag: 

Svata pravda. Ovsem pruser je, kdyz das tri goly, souper ani jeden a stejne prohrajes.

Odesláno

Ale jde o zpusob, jak prohrajes

Nic osobne ale toto su tak zbabele vyhovorky a vytacky ze az, este nech tu niekto spomenie smolu a ze neni dolezite vyhrat ale zucastnit sa a ze odchadzaju so ctou a blavlabla a uz tu bude kompletny set loserskych ufnukanych tirad. Prehrali vypadli z boja o medaily bodka.

Ale co priznavam a rad, ze vyznamnou mierou prispeli k bratstvu medzi narodmi. Citat slova uznania od nasich ceskych rivalov a uzuz skor aj od Frantika je viac ako hocijaka medaila :) dojalo ma to este viac ako keby sme vyhrali.. Prisamvacku.

Odesláno

Nic osobne ale toto su tak zbabele vyhovorky a vytacky ze az, este nech tu niekto spomenie smolu a ze neni dolezite vyhrat ale zucastnit sa a ze odchadzaju so ctou a blavlabla a uz tu bude kompletny set loserskych ufnukanych tirad. Prehrali vypadli z boja o medaily bodka.

Ale co priznavam a rad, ze vyznamnou mierou prispeli k bratstvu medzi narodmi. Citat slova uznania od nasich ceskych rivalov a uzuz skor aj od Frantika je viac ako hocijaka medaila :) dojalo ma to este viac ako keby sme vyhrali.. Prisamvacku.

Nevim, jestli jsi nekdy delal nejaky sport, treba i jen na amaterske urovni. Ja hral kdysi hokej. A ver mi, ze nekdy dres jak dobytek, blijes krev ale vsechno je jak zaklete, proste to nejde. A nekdy to proste odjezdis a chuj s tim... Ale da se to popsat i jednoduse, jak jsi to udelal - vyhral, postoupil, prohral, go home....

Odesláno

Ne uzuz :-) Opravdu! Jak jsem psal, rvali jste se fest, za to se nemusite stydet. 

Odesláno

Ne uzuz :-) Opravdu! Jak jsem psal, rvali jste se fest, za to se nemusite stydet. 

Tak dik ! Od teba to potesi viac ako nejaka medaila :)
Odesláno

Koukejte radši na asi nejlepší hokej Kanada - Švédsko, už jsem chtěl nadávat, že ta Kanada jim nic nepovolí a hraje jen to, co potřebuje a ejhle 2-2 ( i když kanonádu USA jsem neviděl, takže nemůžu soudit, že je to nejlepší hokej ).

Odesláno

Já asi taky Kanadě ( ale spíš jsem si vychutnával hokej jako nezaujatej divák ), ale štěstí přeje připravenejm a bylo vidět, že je maj švédi v prodloužení přečtený. Nevíte, jak bude semi?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...