Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

janko, toto vnimanie sveta mi kazi inac prijemny dojem z 18h cakania na letisku..

velki medvedi su obvykle ti najkludnejsi ludia. to ze maju v muzstve za ulohu robit bodyguardov a bijcov takych tych vystrelovacich zm.dov s nevyvazenym emocionalnym profilom, to je nutnost. Su situacie, ked niet nad hrubu silu, a v hokeji su proste caste.

Hudacek je utocni a je tam na to aby daval goly, nie robil vzor mladezi. Ked ich davat nebude, nema tam co robit. To je cele. Neexistuje kolektivny sport kde sa nenadava, uz vobec nie hokej. Zigo Palffy ma podla mna slovnu zasobu asi tak 60 slov, z toho prvych 20 je "pi.a", ale ked v najlepsich casoch kariery chytil do ruky hokejku, tak to bola uplna poezia.

+1

F.

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tych 18 hodin ti normalne zavidim, ale aby si nepovedal ze som neprajna svina tak ti zelam este aspon 10 hodin naplnenych relaxom v prijemnom prostredi odletoveho terminalu. sediac tu v obyvacke tajne rozmyslam nad adventurami, ktore na takom prazvlastnom mieste dokazu cloveka postretnut..

ale nazad k hudacekovi. ja toho chlapca nepoznam osobne a tie pice a kokoty mu doprajem, len aby nezabudol hrat hokej..

Odesláno

tych 18 hodin ti normalne zavidim, ale aby si nepovedal ze som neprajna svina tak ti zelam este aspon 10 hodin naplnenych relaxom v prijemnom prostredi odletoveho terminalu. sediac tu v obyvacke tajne rozmyslam nad adventurami, ktore na takom prazvlastnom mieste dokazu cloveka postretnut..

ale nazad k hudacekovi. ja toho chlapca nepoznam osobne a tie pice a kokoty mu doprajem, len aby nezabudol hrat hokej..

Neviem ci ta to potesi, ale pobyt v business loungi emirates airlines v dubaji je pomerne prijemna vec, to o prijemnom cakani nebol sarkazmus. Normalne som si aj 8h pospal na kozenom ergonomickom lehatku, vrrr vrrrr..:)

Odesláno

Myslite ze sa zacnu objavovat specialne svajciarske limitky ked to nebodaj vyhraju? Napr. budu nie len bondovky ale aj tzv. Hokejky ?

Odesláno (upraveno)

Zbyna Irgl s tím nemá problém :-), dokonce i 3x.

Dneska fandím samozřejmě Swiss, ale vypadá to jen na první třetinu, páč Boston hraje dneska v příjemný čas.

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...