kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Vsadil jsem na nase a tohle mne s..e min, nez to, ze nedame gol. Osobne jsem si myslel, ze rusove budou hratelnejsi nez USA ci Svedsko, spletl jsem se a seredne.Zlatou preju svedum.
nAscA Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Jak jsem psal, chyba neni v brane, ale v utoku. Proste nedavame goly, totalni marnost.
tommas4 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Ne každej, kdo sem chodí a kdo žije v Česku, musí být náš....To je jen důkaz toho že od Slovenska na východ je to samý hovado nevychovaný a bez kapky slušnosti. Není přece problém vlézt ta tatarstánský fórum a tam jásat nad rusákama. Na českém fóru je to provokace, neslušnost. Speciálně ve vztahu k národu co nás od srpna 68 přes dvacet let okupovali, stavěli si tady kasárna. Nedělá se to, mít moderátorský přístup tak mu změním nick na proruskou prostitutku nebo tak něco, aby bylo jasné co to je za chuja. Upraveno 18. května 2017 uživatelem tommas4
Boudy Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Ne každej, kdo sem chodí a kdo žije v Česku, musí být náš....To jo, ale potom asi nevzývá cccp- tedy komunistickej, násilně udržovanej útvar...
VintageLover Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 To je jen důkaz toho že od Slovenska na východ je to samý hovado nevychovaný a bez kapky slušnosti. Není přece problém vlézt ta tatarstánský fórum a tam jásat nad rusákama. Na českém fóru je to provokace, neslušnost. Speciálně ve vztahu k národu co nás od srpna 68 přes dvacet let okupovali, stavěli si tady kasárna.Nedělá se to, mít moderátorský přístup tak mu změním nick na proruskou prostitutku nebo tak něco, aby bylo jasné co to je za chuja.Nezastávám se ho, je to holt provokatér a musel to čekat. To jo, ale potom asi nevzývá cccp- tedy komunistickej, násilně udržovanej útvar...Je to trol
Tobi Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Proč sem motáte politiku,bohužel pro nás,Rus hrál dobře !
špelda66 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 To je jen důkaz toho že od Slovenska na východ je to samý hovado nevychovaný a bez kapky slušnosti. Není přece problém vlézt ta tatarstánský fórum a tam jásat nad rusákama. Na českém fóru je to provokace, neslušnost. Speciálně ve vztahu k národu co nás od srpna 68 přes dvacet let okupovali, stavěli si tady kasárna.Nedělá se to, mít moderátorský přístup tak mu změním nick na proruskou prostitutku nebo tak něco, aby bylo jasné co to je za chuja. souhlas
vraby Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 ten s tím buzík nickem se jen baví,serte na něj.
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 ten s tím buzík nickem se jen baví,serte na něj.+1 a neni jen jedna prisirka, nebojte.Ac je nemam tez rad, musim uznat, ze tym maj dobre slozenej a zatim jim to i slape.
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Tak jsem asi o nic neprisel....DV lese je lip jak u tv,hlava uz vycistena a nemusim nad tema tragedama myslet.
laskajefajn Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Nemá být to proruský hovado s pussydentem ještě v letadle z Číny?Jako chápu, že někdo může fandit Rusům proti Amikum, ale proti svým? No nic... jdi do řiti, ty šulku...Na debilka nema smysl reagovat.Snad jen to ze nejsem odsud ty blbecku za klavesnici.
kuncák7 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Tak jsem asi o nic neprisel....DV lese je lip jak u tv,hlava uz vycistena a nemusim nad tema tragedama myslet.Mas to u mne, mels pravdu.
spineshank Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Mas to u mne, mels pravdu.ale samotnyho me to sere,ze jo
laskajefajn Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 To je jen důkaz toho že od Slovenska na východ je to samý hovado nevychovaný a bez kapky slušnosti. Není přece problém vlézt ta tatarstánský fórum a tam jásat nad rusákama. Na českém fóru je to provokace, neslušnost. Speciálně ve vztahu k národu co nás od srpna 68 přes dvacet let okupovali, stavěli si tady kasárna. Nedělá se to, mít moderátorský přístup tak mu změním nick na proruskou prostitutku nebo tak něco, aby bylo jasné co to je za chuja.Ty v hlave musis mit pekne nasrano kdyz pletes sport a politiku dohromady. Ale to nema cenu.Za klavesnici si te predstavuju jako chcipaka s 56kg ktery ma hodne spatny a zly zivot.Timto koncim debatu a gratuluju Rusku.Zaslouzene vitezstvi!!!
tommas4 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) . Upraveno 18. května 2017 uživatelem tommas4
VintageLover Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Ty v hlave musis mit pekne nasrano kdyz pletes sport a politiku dohromady. Ale to nema cenu.Za klavesnici si te predstavuju jako chcipaka s 56kg ktery ma hodne spatny a zly zivot.Timto koncim debatu a gratuluju Rusku.Zaslouzene vitezstvi!!!Ne, ty musíš mít v hlavě nasráno, když sem přijdeš se všema těma kecama okolo. Co si jako čekal, že tě tady budeme oslavovat?
JaRooN Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Za klavesnici si te predstavuju jako chcipaka s 56kg ktery ma hodne spatny a zly zivot.Timto koncim debatu a gratuluju Rusku.Zaslouzene vitezstvi!!!Tak mě si třeba můžeš představit jako hovado, co má 110kg a vyholenou hlavu a říkám ti, "SER NA TO"...
vraby Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 laskajefajn má dnes menses tak ho nechte vykecat,také mám někdy blbé dny,ale s tím že budu fandit Rusákům je divné.
Boudy Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Na debilka nema smysl reagovat.Snad jen to ze nejsem odsud ty blbecku za klavesnici.Ty dukaku, tak se neser do kotla domacích... takže debilek a blbeček za klavesnicí sedí 100% s tebou v místnosti... jo a aktuálně jsem na 99kg, jen pro pořádek ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se