Přejít na obsah

Prim Digital

Doporučené příspěvky

Jestli to byla chyba, to nevím. Vzal jsem tehdy jednodušší model s bílými popiskami, jako je na obrázku:

post-2585-087187000%201292431338.jpg

Obrázek je vypůjčený z jiného vlákna, kde je informací o digitálních Primkách víc. To je spíš informace pro uživatele @p3k, pokud by si chtěl projít ještě další :D

EDIT: zapomněl jsem adresu toho vlákna PRIM DIGITAL: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/614-prim-digital/

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V té době, co sis siwi kupoval ty Tvoje, jsme ohrnovali nad Prim digi nos. Byly už k sehnání digi s budíkem se sedmi melodiemi, popř pak i s kalkulačkou. Už se taky opakuji, dříve ohrnoval nos a dnes jsem z nich magor... :D

ps: straspol sorry, netušil jsem, že to bude tak bolet :guitar:

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

V té době, co sis siwi kupoval ty Tvoje, jsme ohrnovali nad Prim digi nos. Byly už k sehnání digi s budíkem se sedmi melodiemi, popř pak i s kalkulačkou. Už se taky opakuji, dříve ohrnoval nos a dnes jsem z nich magor... :D

ps: straspol sorry, netušil jsem, že to bude tak bolet :guitar:

No, u mě to tehdy taky byla jen z nouze ctnost. Už tehdy bych raději nějaké s melodií, ale jaksi jsem se k nim neměl jak dostat. Ale to už jsem tu taky psal mnohokrát.

Druhá varianta - zlaté popisky

Jojo, to jsou přesně ony.

Odkaz ke komentáři

A na cenu si nevzpomeneš, byla taková?

:)

attachicon.gif20160130_161933.jpg

Cena těch tvých byla přesně taková, jakou máš na dýnku. To byl ostatně také důvod, proč já měl ty jednodušší. Ty totiž stály 530 Kčs. 

Může mi někdo vysvětlit jednu věc?

Podle knížky od  Accutrona se jich "udělalo" (= dovezlo) cca 75.500 ks. Já jsem po bazarech nenarazil ještě ani na jedny...

To jako ještě slouží, nebo co?

Důvodem, proč jich je dneska tak málo, bude nejspíš jejich relativní nespolehlivost. Moc dobře si vzpomínám, že stačilo jen pár kapek vody při mytí rukou nebo v létě zpocená ruka a hodinky přestaly jít. Půl dne pak trvalo, než zase nastartovaly. Dalším důvodem pak asi bude, že pro své majitele byly jen východiskem z nouze. Nenavázali k nim vztah a jakmile si po revoluci koupili něco lepšího, zapomněli, kam je odložili :D

Odkaz ke komentáři

Honza.manta: Dobrý, se to tu posbírá během pár hodin. :)  Ty modré mi moc chybí...

Jetě pár tech malých a máme to tu komplet.

nAscA. díky za pochvalu -_-

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem zprovoznil digi :-)

Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám tady.

Předpokládám, že byly ještě modré, pak ještě dvoje menší, takže bychom tady mohli vkládat různé barevné variace, co máme doma. Třeba zjistíme, že těch variant není zas tak málo. Mě překvapilo, že jsou i se zlatýma linkama. Tak se pochlubte, co máte v šupleti!

attachicon.gif20160130_120546.jpg

ticho závidím :eek:

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...