siwi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Jestli to byla chyba, to nevím. Vzal jsem tehdy jednodušší model s bílými popiskami, jako je na obrázku: Obrázek je vypůjčený z jiného vlákna, kde je informací o digitálních Primkách víc. To je spíš informace pro uživatele @p3k, pokud by si chtěl projít ještě další EDIT: zapomněl jsem adresu toho vlákna PRIM DIGITAL: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/614-prim-digital/ Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) V té době, co sis siwi kupoval ty Tvoje, jsme ohrnovali nad Prim digi nos. Byly už k sehnání digi s budíkem se sedmi melodiemi, popř pak i s kalkulačkou. Už se taky opakuji, dříve ohrnoval nos a dnes jsem z nich magor... ps: straspol sorry, netušil jsem, že to bude tak bolet Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Druhá varianta - zlaté popisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 výborně, jen tak dále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 V té době, co sis siwi kupoval ty Tvoje, jsme ohrnovali nad Prim digi nos. Byly už k sehnání digi s budíkem se sedmi melodiemi, popř pak i s kalkulačkou. Už se taky opakuji, dříve ohrnoval nos a dnes jsem z nich magor... ps: straspol sorry, netušil jsem, že to bude tak bolet No, u mě to tehdy taky byla jen z nouze ctnost. Už tehdy bych raději nějaké s melodií, ale jaksi jsem se k nim neměl jak dostat. Ale to už jsem tu taky psal mnohokrát. Druhá varianta - zlaté popisky Jojo, to jsou přesně ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 A na cenu si nevzpomeneš, byla taková? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Může mi někdo vysvětlit jednu věc?Podle knížky od Accutrona se jich "udělalo" (= dovezlo) cca 75.500 ks. Já jsem po bazarech nenarazil ještě ani na jedny...To jako ještě slouží, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 A na cenu si nevzpomeneš, byla taková? 20160130_161933.jpg Cena těch tvých byla přesně taková, jakou máš na dýnku. To byl ostatně také důvod, proč já měl ty jednodušší. Ty totiž stály 530 Kčs. Může mi někdo vysvětlit jednu věc?Podle knížky od Accutrona se jich "udělalo" (= dovezlo) cca 75.500 ks. Já jsem po bazarech nenarazil ještě ani na jedny...To jako ještě slouží, nebo co? Důvodem, proč jich je dneska tak málo, bude nejspíš jejich relativní nespolehlivost. Moc dobře si vzpomínám, že stačilo jen pár kapek vody při mytí rukou nebo v létě zpocená ruka a hodinky přestaly jít. Půl dne pak trvalo, než zase nastartovaly. Dalším důvodem pak asi bude, že pro své majitele byly jen východiskem z nouze. Nenavázali k nim vztah a jakmile si po revoluci koupili něco lepšího, zapomněli, kam je odložili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Taky si myslím, že to narozdíl od mechanických byla spotřebka, která letěla do koše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 p3k - krasna sbirka. Asi si jedny budu muset poridit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Předpokládám, že byly ještě modré Taky si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Honza.manta: Dobrý, se to tu posbírá během pár hodin. Ty modré mi moc chybí...Jetě pár tech malých a máme to tu komplet. nAscA. díky za pochvalu Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Těch modrých se, pokud se nemýlím, vyrobilo jen málo kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ony se prodavaly jak na tahu tak na kuzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Na saturnu se prodávaly určitě a myslím i že na tahu, ale ne na kovotexu, ale na něčem takovémhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 K řemínkům nevím, saturn je jasný,ale ve vlákně o řemenech a tazích Accutron potvrdil, že tahy byly prodávány jako doplněk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Dnes jsem zprovoznil digi :-)Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám tady. Předpokládám, že byly ještě modré, pak ještě dvoje menší, takže bychom tady mohli vkládat různé barevné variace, co máme doma. Třeba zjistíme, že těch variant není zas tak málo. Mě překvapilo, že jsou i se zlatýma linkama. Tak se pochlubte, co máte v šupleti!20160130_120546.jpgticho závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Myslím, že přímo na tahu se koupit nedaly. Na rozdíl od jejich ruských předobrazů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Zase jsem to nevydržel a jedny digi Primky si postavil. No co, chvilku si pohraju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Sú fajne a zachovalé.No tie bony sú rarita aj medzi zberateľmi.A naviac v tomto stave! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se