Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Autorizovaný distribútor SEIKO pre ČR a SR, "chce se mi blejt". Fakty:

1. Na webstránke ponúkajú Grand Seiko SBGA003, uvádzajú aj cenu.

2. posielam mail, chcem ich kúpiť.

3. odpoveď:

...

děkuji za zájem o hodinky Grand SEIKO. 

Bohužel firma SEIKO tyto hodinky prozatím na náš trh nedodává. 
Pokud by se situace změnila, budu Vás informovat.

...

Ak budem odpoveď chápať en bloc na celý rad GS, tak potom už fakt nemám slov.

:furious:

Odesláno

Autorizovaný distribútor SEIKO pre ČR a SR, "chce se mi blejt". Fakty:

1. Na webstránke ponúkajú Grand Seiko SBGA003, uvádzajú aj cenu.

2. posielam mail, chcem ich kúpiť.

3. odpoveď:

...

děkuji za zájem o hodinky Grand SEIKO. 

Bohužel firma SEIKO tyto hodinky prozatím na náš trh nedodává. 

Pokud by se situace změnila, budu Vás informovat.

...

Ak budem odpoveď chápať en bloc na celý rad GS, tak potom už fakt nemám slov.

:furious:

nač chodit za nějakým kováříčkem, kup si je u seiyi nebo na Ebay a na de.ily z altra hoď :shit:

Odesláno

prvý nástrel bol naozaj seiya, ale na svojej stránke píše, že GS neposiela do EU & UK. 

čo sa týka ebay, tak z toho nemám dobrý pocit, predsalen ide o >4000 eur...

kontaktoval som Schwod Wien, ktorého SEIKO uvádzka ako AD pre GS, uvidíme. Ak padne aj to, asi naozaj skusim ebay. 

Odesláno (upraveno)

prvý nástrel bol naozaj seiya, ale na svojej stránke píše, že GS neposiela do EU & UK. 

čo sa týka ebay, tak z toho nemám dobrý pocit, predsalen ide o >4000 eur...

kontaktoval som Schwod Wien, ktorého SEIKO uvádzka ako AD pre GS, uvidíme. Ak padne aj to, asi naozaj skusim ebay. 

teď už nevím, který vážený člen odsud to byl, ale normálně si u Seiyi objednal GS a přestože je z Čech a tedy EU, tak mu normálně přišly. Pamatuji si na to proto, že jsem také argumentoval tím, že Seiya neposílá k nám, ale prý posílá... Zkus to najít v recenzích hodinek, je to cca 1/2 roku...

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Takže, aby som bol objektívny, tu je jedno (veľmi) malé plus pre Altro, po mojom kritickom maile:

Dobrý den, 
děkuji za Váš názor. Stránka www.altro.cz není e-shopem, je informativní a její předností je to, že si zájemci o SEIKO hodinky mohou získat informace v češtině. Na základě Vašeho mailu zajistím, aby byla stránka doplněna o toto sdělení: Internetová stránka Grand Seiko má pouze informativní charakter, hodinky vyobrazené na této stránce nelze prozatím v prodejnách v ČR a SR zakoupit. Velmi ráda bych Vám jakýkoliv model dovezla, bohužel to prozatím není možné. Děkuji za pochopení. 
Jana Leišová

Velké plus patrí obchodu Schwodt Wien, ktorý SBGA003 má :clap:  

Odesláno (upraveno)

Zde je mají také, a za české koruny.  http://www.hodinky-damske-panske.cz/seiko/grand-seiko/c-755/

PS : Snad se to nebude brát jako reklama.

EDIT : Pod čarou je však napsáno :  ...Hodinky Seiko odebíráme od oficiálního distributora Seiko pro Českou republiku firmy Altro - www.altro-hodinky.cz...

Tak nevím, nevím.

Upraveno uživatelem JiPoLit
Odesláno

Pravda je trochu iná:

Hodinky Seiko odebíráme od oficiálního distributora Seiko pro Českou republiku firmy Altro - www.altro-hodinky.cz.

A keďže ich asi ešte nikto u nich neobjednal, tak ani nevedia, že ponúkajú neexistujúci tovar. Alebo to vedia a je im to je fuk :-)

• po měsících...
Odesláno

Když jsem nedávno vybíral, kde koupím Seiko MM300 oslovil jsem i Altro. No do teď nepřišla na můj mail odpověď. Naproti tomu německý AD ( Chronoline ), odpověď i s nejlepší nabídkou za 20 minut od odeslání mého mailu. Kde myslíte, že jsem nakonec koupil?

Ale abych Altru nekřivdil, nebyli jediní, kdo se neobtěžoval odpovědět.

Odesláno

Já tak pět let zpátky poptával tah na hodinky, které u nás neprodávali, obratem přišla odpověď z cenou a otázkou, zda ho mají objednat. Napsal jsem, že ano a asi za týden si tah vyzvedl. Takže v mém případě naprosto v pohodě.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Myslíte, že u nich můžu zkusit uplatnit záruku na Alpinisty přivezený osobně z Japonska? Začaly se mi předcházet. :( Karta vyplněná, hodinky pár měsíců starý, strojek 6R15.

Odesláno

Myslíte, že u nich můžu zkusit uplatnit záruku na Alpinisty přivezený osobně z Japonska? Začaly se mi předcházet. :( Karta vyplněná, hodinky pár měsíců starý, strojek 6R15.

• po měsících...
Odesláno

Jak jsi dopadl? Já mám prach na ciferníku, a nevím, zda-li má smysl vážit tam cestu. Díky

• po měsících...
Odesláno

V Altru jsem objednal tah jubilee na SKX013 a vse OK.

Zajima mne, zda mate nekdo zkusenosti se servisem Alpinistu Sarb017. Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...