nesquik Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Tak jsem před nedávnem pořídil novy reminek. Pote co jsem při výměně strhnul obe stezejky (nest - 1200,-) jsem konečně užíval tu brutální oranžovou barvu, a pak jsem zjistil, možna to mnozí zde již vedi, ze ten oranzovej pasek ve tmě sviti !! Super bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 To je super Material reminku ne kaucuk nebo silikon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 13. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2013 Ten kaučuk je parádny........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jason123456 Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 super kaučuk....a ešte lepšie hodinky, fortis potápky su super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Nemají chybu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 kde si kupoval remienok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 26. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 U evrom v Praze, ale vsichni to stejne objednávání od nest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 (upraveno) pre info : cierny by mal byt kaucuk a oranzovy silikon. mam oba a kazdy je uplne iny. cierny je tvrdsi a na dotyk drsnejsi, oranzovy je maksi, ohybnejsi a na dotyk hladky. hlavne ma kazdy iny tvar, cierny skor padne uzkym zapastiam, oranzovy je prijemnejsi na hrubsiu ruku. ano, oranzovy svieti, ale co z toho ked len par minut... tak isto ako lumi na ciferniku...podla mna je to dost divne ak su v nich taketo rozdiely... na stranke fortisu o tomto neni ani N! Upraveno 4. listopadu 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 doplnenie info: oranzovy kaucuk mi uplne presne nedoliehal k puzdru. poslal som ho do Nest-u na reklamaciu a do tyzdna mi prisiel fungl novy. odpisali, ze vraj vyrobna vada ci co. ten novy je rovnaky silikon, no tvar ma totozny ako ten cierny. t.j. neni tahy ovalny. je neskutocne makky, pocitovo na ruke takmer jak nejaky latkovy nato... pred nastartovanou v3s prehlasujem, ze ide o najpohodlnejsi remen aky som kedy mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Teda, ty tem remenum davas pekne za usi ... kruta zkouska krutem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pb69 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 oranžáda jim sluší ... asi do toho taky skočím ... na léto super a nepřehlédnutelné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 tak tak, rok si nikto nevsimol ze mam vobec hodinky, a teraz sa idu pretrhnut ze hen jake fasa hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) Tak... jako... je pravda, ze ted maji trochu oranzovy 'akcent'. Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem georgejv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 3. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Tak dalsi modifikace, tentokrat na tema bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Na zaklade tohoto tema jsem si koupil marinemastery na oranzovem silikonu a jsou super. Akorat , diky Tobe, je ted na zimu budu muset obout do bile, tak Ti pekne dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Pekne to je. Uz nam tu chyba len modry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Chápem tej hre s farbičkami, ale pardon, mne sa to vôbec nepáči. Robiť z rady Marinemaster fashion bielítko mi príde zbytočné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy1 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Modrá přece nesmí chybět.....a jedno duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 supr, viac foto, viac foto !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 V 4. 1. 2014 v 17:15, StanoBare napsal: Chápem tej hre s farbičkami, ale pardon, mne sa to vôbec nepáči. Robiť z rady Marinemaster fashion bielítko mi príde zbytočné. No a co je to s tou zubatou lunetou jineho, nez fashion? Ja bych tedy spis pouzil slovo cool, na te oranzove spis super cool, ale za ten pul rok se mi okoukala, tak si dam bilou a na leto zase oranzadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se