Radek124 Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 Na obrázcích vypadá pěkně - dej pak vědět jak sedí
Ivan Lelák Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2020 V 6. 12. 2020 v 22:34, Fitnessprincess napsal: Tak uz sem rozhodlej pro corduru s preklapavaci sponou Rozšířit Předpokládám, že to není "překlapávací" spona ale motýlová, určená pro řemeny s běžnou trnovou sponou. Tu sponu mám na koženém řemenu Fortis a sliboval jsem si od ní hlavně to, že řemen nebude tolik trpět v místě provlékání skrz trnovou sponu, což se podařilo, protože zapínání je k řemenu velmi šetrné. Na druhou stranu, možnájsem nemehlo, ale zapínání mi přijde méně komfortní než u trnovky nebo překlápěčky a občas s ním chvilku zápolím:-). U Cordury bude vypadat dobře a řemen také nebude trpět, což je prý jinak jejich nemoc..
Fitnessprincess Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 V 7. 12. 2020 v 7:30, Ivan Lelák napsal: Předpokládám, že to není "překlapávací" spona ale motýlová, určená pro řemeny s běžnou trnovou sponou. Tu sponu mám na koženém řemenu Fortis a sliboval jsem si od ní hlavně to, že řemen nebude tolik trpět v místě provlékání skrz trnovou sponu, což se podařilo, protože zapínání je k řemenu velmi šetrné. Na druhou stranu, možnájsem nemehlo, ale zapínání mi přijde méně komfortní než u trnovky nebo překlápěčky a občas s ním chvilku zápolím:-). U Cordury bude vypadat dobře a řemen také nebude trpět, což je prý jinak jejich nemoc.. Rozšířit Tak reminek a hodinky od vcera doma a nemuzu vynachvalit
matobp Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 Vie niekto dat tip kde kupit ciernu gumu-kaucuk na B42?Koscom nevie uz objednat. Dakujem
Juraj11 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Odesláno 13. července 2022 NEST PrahaSent from my iPhone using Tapatalk
tom.hd Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2022 (upraveno) Neleží doma náhodou někomu přebytečný, oranžový silikonový řemínek pro B42 Marinemaster ? . Rád bych příležitostně zveselil ty mé, co mám na oceli . Mám dost úzkou ruku, tak by to klidně mohl být nějaký, který není vám. Hezký den Tom Upraveno 27. srpna 2022 uživatelem tom.hd
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se