filo-boxer Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Dostalo se nám (modům) informace, že se v poslední době množí podezřelé nabídky na odkup dražších kousků - přes SZ, platba pouze šekem. Všechno nově registrovaní "členové". Bacha na to a kdyby to bylo podezřelé, prosím hlásit.Dík!
gougy Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 myslím, že již pouhá platba šekem od nového "člena" je sama o sobě podezřelá dost a že do toho nikdo nepůjde. Každopádně díky za upozornění, holt doba je zlá..
filo-boxer Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Taky si myslim, jde spis o to, abysme tyto cleny rychle eliminovali.
Honza.manta Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Možná by stálo za to, to dát do hlášení tak jako tak, protože potom můžeme zablokovat šekovcovi IP adresu a mohl by být klid.
SCIFI Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 jojo to je ten dzugarov nebo jak si říkal. přemlouval mě dlouho tak jsem mu napsal že se sejdem on si ten svůj slavnej šek půjde vybrat, mě dá prachy a oba budem spokojení a byl klid. tady mu an to asi nikdo neskočí ale jinde se asi kafky najdou
SakalMarty Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Díky za info, ale myslím si, že jenom blázen by šel do šeku. Ach jo, češi jsou opravdu neponaučitelný, jestli do toho někdo šel.
enslow Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 oni vam ten sek aj skutovcne poslu ale je falosny..vacsinou sa jedna o sek BNP paribas..raz som riesil takto motorku...a zaujimal sa o tento pripad aj interpol..vacsinou si ulozte mailovu komunikaciu inak neotravuju uz potom..ja osobne som pri takomto vysetrovani pomahal...
azraelsk Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 sek moze chlapec poslat kludne aj pravy..problem je, ked nie je kryty :-) inak myslim, ze v ramci CR/SR im na tento sekovy podvod vela ludi nenaskace, kedze nechat si preplatit v nasich koncinach sek (kryty samozrejme) je uloha hodna supermana. v inych krajinach to je uz ina kava, kedze tam je platba sekom bezna zalezitost
Street Glide Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 ....."podvodní nabízeči "zde ty šeky už i alternují nabídkou platby v CHF,.....celkem bych mne ten průběh transakce zajímal,......zejména ta pasáž toho osobního kontaktu.........či "knockautu" ?
bandicoot Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Frank v hotovosti, to byt ve finale muze, ale jeden z tech africkych.Zameny men se stejnym nazvem a jinou hodnotou nejsou napr. u prepazek nefrekventovanych bank (pokladnici nejsou tak zbehli) nic noveho.
JHonza Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 V 12. 5. 2013 v 21:46, SakalMarty napsal: Díky za info, ale myslím si, že jenom blázen by šel do šeku. Ach jo, češi jsou opravdu neponaučitelný, jestli do toho někdo šel.Jojo, zas ty češi. A hromada z nich z obzvláštním gustem dělá do vlastního hnízda.
SCIFI Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 V 13. 5. 2013 v 19:17, Street Glide napsal: ....."podvodní nabízeči "zde ty šeky už i alternují nabídkou platby v CHF,.....celkem bych mne ten průběh transakce zajímal,......zejména ta pasáž toho osobního kontaktu.........či "knockautu" ? jesti se mi ještě ozvou tak tě na průběh transakce pak pozvu. bude sranda :-)
Street Glide Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 (upraveno) .....beru Tě za slovo :-) .....kdyžtak je zkusím ve zrychleném procesu "převychovat" a nebo jim alespoň tu "neplechu" vyrazit z hlavy :-) Upraveno 13. května 2013 uživatelem Street Glide
Rodkopf Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Momentálně takhle kupuju auto, lagunu za super cenu - bohužel ji musí prodat za smutných okolností... Dobrý den, Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promáčknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originálními klíči, manuály, deník údržby, zimní pneumatiky a všechny dokumenty. Vůz byl mého bratra, který žil v České republice, můj bratr zemřel při strašné nehodě motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro mě, to byl můj jediný bratr a já ho milovala moc.Bydlím ve Skotsku, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se stěhovala u mě doma a ona se nemůže použít tady ve Skotsku, protože zde auta mají volant na pravé straně. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je důvod, proč jsem dal za nízkou cenu. Vůz je česká značka, stejně papíry a desky, má všechny zaplacené daně, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve vašem zemi a já budu platit za přepravu daní. Pro více informací počkám mě kontaktovat brzy. Děkuji vám! Martin PS: Jsem velmi líto mé špatné češtině, pokud umíte anglicky to bude lepší pro mě. Odepsal jsem mu, tak uvidíme, jak to dopadne...chudák bratr měl těch aut tak 10, které teď všechny vystavil :/
JDenver Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Napiš mu, že máš shodou okolností příští týden cestu do Glasgow a že můžete obchod uzavřít na místě. Vaše komunikace v tu ránu umře. Vyzkoušené.
Quido Morava Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 (upraveno) V 13. 5. 2013 v 22:46, JDenver napsal: Napiš mu, že máš shodou okolností příští týden cestu do Glasgow a že můžete obchod uzavřít na místě. Vaše komunikace v tu ránu umře. Vyzkoušené.Potvrzuji ...!anebo ti ještě napíše lámanou skoročeštinou, ať peníze pošleš do banky do Ghany...;-) Upraveno 15. května 2013 uživatelem Quido Morava
zpas Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Odesláno 24. července 2013 Pokud by vám někdo nabízel tyto Breitling for Bentley https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413384752060064&set=a.124371174294758.20991.100001656297287&type=1&theater , poslušně hlásím, že se mi ztratily, odměna 10.000,- za tip vedoucí k jejich získání zpět. Mají (z rubu mírně prodrbaný) hnědý kožený řemínek s bílým prošitím. Děkuji. Zbyněk - tel 725 349 038
Návštěvník kupec Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 V 24. 7. 2013 v 10:06, zpas napsal: Pokud by vám někdo nabízel tyto Breitling for Bentley https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413384752060064&set=a.124371174294758.20991.100001656297287&type=1&theater , poslušně hlásím, že se mi ztratily, odměna 10.000,- za tip vedoucí k jejich získání zpět. Mají (z rubu mírně prodrbaný) hnědý kožený řemínek s bílým prošitím. Děkuji. Zbyněk - tel 725 349 038Ešte by možno pomohlo výrobné číslo, keby si sem napísal.......
Elmagico Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Odesláno 31. července 2013 Nigéria Ach Bože, to je v tom tragikomické, že stále im to "ide" a sú ľudia, ktorý im naletia..Jeden starší český pán takto naletel a poslal 50melónov, a keď zistil, že bol oklamaný zastrelil nigérijského veľvyslanca a potom aj seba. Sú aj taký, ktorý sa tam vybrali za svojim úsporami, no žiaľ bola to ich posledná cesta..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se