Kondrys Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Krásné hodinky, přeju dlouhou spokojenost.
Wanderer Odesláno 23. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) Jak zjištuju, trochu záleží, jak se hodinky používají (což je u mechanických hodinek normální). Nemám winder a pokud leží a vzal jsem je jen občas na odpoledne, aby se dotáhly, tak se začaly zpožďovat. Za poslední cca 3 týdny, při frekvenci nošení ob den, či denně jdou skvěle, momentálně cca -1s/den. Ono asi záleží i na teplotě apod. Jinak si je pořád užívám, nosím je rád, fakt jsem vybral dobře. Poměr cena/výkon je excelentní. Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem Wanderer
enrico05 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Pripajam sa k šťastnym majiteľom steinhartov....
jast Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Jsou tomu tři týdny kdy jsem rozšířil řady majitelů Steinhartů Nav-B Chrono II na kůži. Hodinky se mi velmi líbily, proto jsem je koupil. Měl jsem už Steinharty bronze 44mm na ruční nátah, taky skvělé hodinky. Když jsem dal tyto hodinky vedle sebe trochu mě zarazilo to, že chrona 44 vypadají menší než bronze 44. Pořád jsem měl vrtaňu v hlavě, že chrona jsou dosti malé tak jsem si dal poptávku na Cronoschop Nav-B Chrona 47mm zdály se mi víc čitelnější, posouzeno jen z fotek, neboť do Prahy do obchodu podívat se naživo je dosti daleko. V pátek mi přišlo vyrozumění, že již jsou skladem, den jsem zvažoval a v sobotu objednal a dnes už je mám. Myslím, že jsem udělal dobře, jen musím upřesnit rozměr pouzdra, deklarovaných 47mm je 48mm. Jsem strojař, v přesnosti měření se nemýlím, ale nevadí 48 je víc než 47. Hodinky vypadají super, jsou díky větším číslům čitelnější, přehlednější jen by si zasloužily i větší nebo aspoň výraznější den v týdnu a datum a širší pásek, k pouzdru 48mm by se hodil pásek i 24mm. Nevím proč to němce už nenapadlo, aspoň odsazený z 24 na 22 u poudra, bohužel na chronoschopu je malý, spíše mizerný výběr kožených pásků od Steinharta, na jejich stránkách je pásků daleko více ale doprava cenu příliš navyšuje. Snad někdo poradí co s tím. Nějak se mi nedaří dát fotky k tomuto příspěvku, až na to příjdu, fota porovnání chronometrů tu dám
Návštěvník dabelM Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Měl jsem stejný pocity, když jsem měl vedle sebe 44mm Nav.B-Chrono, Nav.B-Uhr Premiun a Bronze.
Wanderer Odesláno 2. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Po téměř roce spokojeného nošení si zaslouží nový řemen.
jast Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Hm .... bílá. No proti gustu žádný dišputát
jast Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Aj mě se stále líbí, Stejny jsou "Maserati mezi hodinkama" - Baselword
vsudybyl Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Steinhartto je pecka mám je asi měsíc a neskutečná skopojenost.Mám klasiky jednoduché, ale přesně jaké jsem si přál
coppola Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Zdravím, tak jsem se také stal majitelem Nav B-Chrono II. A to i díky této recenzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se