siwi Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak to je vážně nádhera. Pravý dárek pro chronomagora Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Parádní jsou, to bez debat! Gratulace Koukám jsou to zároveň ty, které Apple obšlehl do šestého vydání iOS, aby se z toho nakonec tučně vyplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Já pořídil nedávno tuty - nic zvláštního, zaujal mě čistě jejch dizajn. Stardeco. Dlouhodobě mám vybrané od Kare Design, strojově opět nic extra (standardní quartz), celkový průměr 1,13m.Padly mi do oka při předloňském vybírání bytu, byly součástí vzorového bytu jednoho projektu (odtud ta fotka), kde jsme měli vytipováno pár bytů (a nakonec nic nekoupili). Upraveno 23. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Přispěji i svými kousky - Ikea a dárek od ženy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1000 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Stare dobře ,a dost presne Gustav Becker Upraveno 20. září 2015 uživatelem zdenek1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Renaud ? la Guiche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se