Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Omlouvám se, fotka je asi velká, musím změnit nastaven.
petr_cha Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jakej to ma smysl tahle fotka a tyhle reci ?
villain83 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jakej to ma smysl tahle fotka a tyhle reci ?že by adept na vítězství Frantova vlákna?
organic Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 a mě právě nebaví ty Pateky v sejfu, tak jsem mu objednala tyto, aby je mohl nosit. No to dá rozum. Proč si drbat Calatravy, když můžu nosit hodinky od Tchiba.
villain83 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jenom jestli neni nastrcenej jako agent provokater:-)
Wrch Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 ...teda potěš koště. Konečně mě dnes něco pobavilo
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Ano, moje fotka z domu. Jaký agent? Proč nevěříte? Spíš mě samotnou zajímalo, jak ty hodinky vypadají nebo co, asi to byla blbost, však je kdyžtak vrátím. Tak chtěli jste fotky, abyste se mohli zorientovat. Tak teď jste mě domátli úplně. A ještě se mi líbilo, že jsou limitky. My baby jsme asi jiné, no, tak berte ohledy. Budou z nás asi sběratelé Tchiba hodinek. A kde se vůbec vyrábí?
tommas4 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Správnej chronomagor toho má plnou kabelku a jeho kozy dojí krev, volný keš by nikdy nenechal válet v trezoru ale proměnil na liqidní roládku ve fullgoldu.To máš ale stejně málo a tady v klubu milionářů moheš dělat machry tak na náctiletý kluky. Pokud oni teda zrovna nežerou psy nebo někde nepoklonkujou před afričanem.Proto je to podezřelý, kapiš?
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Bankovky jsou z domácí tiskárny, vypadají ale dobře, ne?
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Správnej chronomagor toho má plnou kabelku a jeho kozy dojí krev,volný keš by nikdy nenechal válet v trezoru ale proměnil na liqidní roládku ve fullgoldu.To máš ale stejně málo a tady v klubu milionářů moheš dělat machry tak na náctiletý kluky. Pokud oni teda zrovna nežerou psy nebo někdenepoklonkujou před afričanem.Proto je to podezřelý, kapiš?Správně tam mělo být Africanem:-)
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jo, já jsem tu už viděla někde i pravé, a né jednou, tož co vás to tolik pobuřuje?
gunman Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Miluju svou ženu proto, že není blondýna a pod stromečkem budu mít od ní Prim sport 1. Nefotí obsah našeho trezoru, protože s pár tisícema nikoho neohromí. Kdybych měl Pateky a dostal hodinky z Tchiba, bylo by asi něco špatně
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Já mu k těm Tchibům koupila ještě Explorery, ale první mu dám ty z Tchiba. Trezor jsem nefotila. Nejsem blondýna, znám jen jednu pravou blondýnu, všechny ostatní jsou obarvené.
tommas4 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Správně tam mělo být Africanem:-)No a to je taky podezřelý
siwi Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 No, a máme to tady. Nevšimli jste si, že slovník a reakce trollů se vzájemně až nápadně podobají?
ondralbc Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 (upraveno) Ty vado co to je za ukaz ta zenska? Nastrcenej ludera... Chudera Upraveno 4. prosince 2014 uživatelem ondralbc
villain83 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Já mu k těm Tchibům koupila ještě Explorery, ale první mu dám ty z Tchiba. Trezor jsem nefotila. Nejsem blondýna, znám jen jednu pravou blondýnu, všechny ostatní jsou obarvené.to zní velmi rozumně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se