Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, moje fotka z domu. Jaký agent? Proč nevěříte? Spíš mě samotnou zajímalo, jak ty hodinky vypadají nebo co, asi to byla blbost, však je kdyžtak vrátím. Tak chtěli jste fotky, abyste se mohli zorientovat. Tak teď jste mě domátli úplně. A ještě se mi líbilo, že jsou limitky. My baby jsme asi jiné, no, tak berte ohledy. Budou z nás asi sběratelé Tchiba hodinek. A kde se vůbec vyrábí?

Odesláno

Správnej chronomagor toho má plnou kabelku a jeho kozy dojí krev,

volný keš by nikdy nenechal válet v trezoru ale proměnil na liqidní roládku ve fullgoldu.

To máš ale stejně málo a tady v klubu milionářů moheš dělat machry tak na náctiletý kluky. Pokud oni teda zrovna nežerou psy nebo někde

nepoklonkujou před afričanem.

Proto je to podezřelý, kapiš?

Odesláno

Správnej chronomagor toho má plnou kabelku a jeho kozy dojí krev,

volný keš by nikdy nenechal válet v trezoru ale proměnil na liqidní roládku ve fullgoldu.

To máš ale stejně málo a tady v klubu milionářů moheš dělat machry tak na náctiletý kluky. Pokud oni teda zrovna nežerou psy nebo někde

nepoklonkujou před afričanem.

Proto je to podezřelý, kapiš?

Správně tam mělo být Africanem:-)

Odesláno

Miluju svou ženu proto, že není blondýna a pod stromečkem budu mít od ní Prim sport 1. Nefotí obsah našeho trezoru, protože s pár tisícema nikoho neohromí.

Kdybych měl Pateky a dostal hodinky z Tchiba, bylo by asi něco špatně

Odesláno

Já mu k těm Tchibům koupila ještě Explorery, ale první mu dám ty z Tchiba. Trezor jsem nefotila. Nejsem blondýna, znám jen jednu pravou blondýnu, všechny ostatní jsou obarvené.

Odesláno

Já mu k těm Tchibům koupila ještě Explorery, ale první mu dám ty z Tchiba. Trezor jsem nefotila. Nejsem blondýna, znám jen jednu pravou blondýnu, všechny ostatní jsou obarvené.

to zní velmi rozumně :bag:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...