Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Obavam se, ze cena se jeste vydrape nekam uplne jinam.

cena se "vydrápala" na rozumných 1750 euro

Upraveno uživatelem indigo
Odesláno
no..pohádka to je.....:( Skeletonů-twotimerů bylo vyrobeno více,než jen 100 ks.....a cena.....no nevím....:(

Jj, někteří prodejci by se spíš uživili jako pohádkáři. Bohužel se jim na ty kecy většinou nějaká kafka chytne.... :thumbsdown_anim:

Odesláno (upraveno)
Co říkáte na IWC SCHAFFHAUSEN na aukru? Chci je koupit dědovi, kdysi dávno měl "šaufky"...

Zatraceně mi to smrdí!!!! Dýnko, údajně starý model vs. nenošený řemen s potiskem IWC atd., neznámý typ, startovací cena minimální ....

Od toho bych dal ruce pryč, možná i nahlásil!

Edit: Podíval jsem se pořádně: Nesedí vnitřní minutová luneta s hodinovými indexy, datumovka je nějak prapodivně nesymetrická a zapuštěná:

Podle mě: 99% fejk! :gun_bandana: Měl bys to nahlásit!

Upraveno uživatelem lib
Odesláno (upraveno)
lib - Libore snad si ani na okamzik neuvazoval, ze tohle by mohlo mit neco spolecnyho s IWC ;)

Hlavně jsem nechtěl sonixcz-ovi rovnou vpálit mezi oči, že si buď dělá srandu, nebo ... toho ještě dost nepřečetl, ne?

Nákop na 99% fake by ho snad měl od nákupu odradit, což splňuje účel založení vlákna právě sonix(em)cz.

(Pozn.: Moderátoři, dejte do pokynů k registraci hint, že nick "supersoncixczfyz-nadruhou", "XPO?" apod. se v češtině dost blbě zpracovává. :sad01_anim: )

Upraveno uživatelem lib
Odesláno (upraveno)

Namísto "založení vlákna" jsem měl uvést "oživení vlákna". Pardon!

(Ach, ty počty příspěvků! To to nabíhá, že?)

Upraveno uživatelem lib
Návštěvník YPO?
Odesláno
(Pozn.: Moderátoři, dejte do pokynů k registraci hint, že nick "supersoncixczfyz-nadruhou", "XPO?" apod. se v češtině dost blbě zpracovává. :sad01_anim: )

tak mě tak po ránu napadlo - polib si .... :lol2: :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...