4st0n Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července @Mazda99, se mi zda ze ty Pulsar jsou naprosto stejne, stejny prodejce, stejne poskrabane sklicko. Prvni se neprodaly a ted zacinaji na nizsi cene. Ty mas 3. prispevek, takze je pravdepodobne nabizis ty? K promu ale toto vlakno neslouzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července V 23. 6. 2024 v 8:34, vraby napsal: Na Bazoši tyhle Orient. Měl jsem je jako kluk tak bych do nich šel,ale vypadá to na nějakou skládačku. Původní co jsem měl na ciferniku bylo SK a ne AAA a byl strukturovaný do kostiček nebo tak nějak. Prodejce nic k nim nemá a jsou pořízené na EBay. Jestli je to někdo z fóra nevím,má tam toho víc. Tak jestli se přes to přenést a vzít je. Fórum mi tady toho dalo dost o hodinkách a než mít nějakou skládačku tak asi raději nic. Co vy na to? Vypadá to na novou reedici SK diver se starým ciferníkem z jiného modelu. I staré SK divery měly označení SK. Starý vypadají takto A nový, který maji např na timestore za 4.500, takto https://www.timestore.cz/ra-aa0b01g?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwzIK1BhAuEiwAHQmU3lMKW2redLr0nlGedo7SwznTX6j8moYgbjt_JSqYBn1AHvzKMA0ajRoCRO8QAvD_BwE Taky se mi líbí, ale když mají v názvu diver, tak proč mají do pytle pouze 50m WR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 8 hodinami, 4st0n napsal: @Mazda99, se mi zda ze ty Pulsar jsou naprosto stejne, stejny prodejce, stejne poskrabane sklicko. Prvni se neprodaly a ted zacinaji na nizsi cene. Ty mas 3. prispevek, takze je pravdepodobne nabizis ty? K promu ale toto vlakno neslouzi... Já je naopak schanim ale nechci poškrabene sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 7 hodinami, Jerryl napsal: Vypadá to na novou reedici SK diver se starým ciferníkem z jiného modelu. I staré SK divery měly označení SK. Starý vypadají takto Staré co jsem měl jako kluk měly indexy rovné.Jak na foto co jsem dával,ale na cifru bylo právě SK a tady se mi nezdá to AAA.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Ty AAA áčka tam prostě nepatří a má tam být SK, ale tu přestavbu vůbec nechápu. Proč by někdo z nových hodinek dělal takovou slátaninu? Ještě jsem našel tyto, to by mohly být ty tvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 2 hodinami, Jerryl napsal: Ty AAA áčka tam prostě nepatří a má tam být SK, ale tu přestavbu vůbec nechápu. Proč by někdo z nových hodinek dělal takovou slátaninu? Ještě jsem našel tyto, to by mohly být ty tvoje Jojo,ty jsem měl. Někde na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Tohle je fotka z nějakého starého neplatného inzerátu na ebay nebo něčeho takovýho. Mě jenom zaujala ta neshoda ciferníku, protože hodinky s podobným ciferníkem jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Mam tyto a mam za to, ze je to reedice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července (upraveno) Měl jsem přímo tenhle kus, ale vrátil jsem je. Hezký hodinky za pár kaček. Ty vlásečnice ani nejsou vidět v reálu. https://www.hodinky.cz/hodinky/tissot-seastar-1000-36-mm-t120-210-11-051-00-sleva.html?d=1000834&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwko21BhAPEiwAwfaQCI5-BOWIR18_KCVmMBUruLLwxdB0T0LkyjFBsTY6C5NHPxvsI7Dy3BoC6hMQAvD_BwE Upraveno 26. července uživatelem Mano1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Hodinkee výprodej, doporučuji projít. Taky doporučuji mrknout na řemeny. Nevím jak dlouho trvá a od kdy do kdy je, narazil jsem na to náhodou. https://shop.hodinkee.com/collections/flash-sale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna No vela tam toho uz nieje. Flash sale bol vcera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Aha, fakt uz to neni o tolik niz. Nvm kdy to chystaji zavrit uplne, ale treba to jeste pujde dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Podzimní nenáročná oblekovka. Charmex of Switzerland 3042 Bellagio Watch • EAN: 7640177182081 • Mastersintime.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 9 hodinami, Jehlan napsal: Podzimní nenáročná oblekovka. Charmex of Switzerland 3042 Bellagio Watch • EAN: 7640177182081 • Mastersintime.com Asi měli 2 kusy, protože už tam svítí ● Only 1 left in stock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aladin1 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Zdravím místní členy, potřebuji poradit, kde koupit tyto digitální hodinky Casio F108WH-1A, hledal jsem a v čr je nikdo nenabízí. Psal jsem prodejci zaminutu.cz a timestore a nelze je u nich objednat. Jedině asi někde z venku, poradíte nějaký obchod, kde by je měly a byly to hlavně originál Casia. Předem díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Na ebay jich je spousta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září https://drop.com/buy/hamilton-khaki-aviation-men-s-automatic-watch?utm_placement=1&referer=G7AJPM&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2024-09-04&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&utm_content=1725435116907.926061218826664961441999&defaultSelectionIds=987645#signupv2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Final flash sale https://shop.hodinkee.com/collections/the-final-flash-sale?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=h-email-LastChance10-090424&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září před 9 hodinami, Harwey napsal: Final flash sale https://shop.hodinkee.com/collections/the-final-flash-sale?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=h-email-LastChance10-090424&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Sakra, ty zelene Nomosy bych bral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Do prdele to bola skvelá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se