Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

V 23. 6. 2024 v 8:34, vraby napsal:

Na Bazoši tyhle Orient. Měl jsem je jako kluk tak bych do nich šel,ale vypadá to na nějakou skládačku. Původní co jsem měl na ciferniku bylo SK a ne AAA a byl strukturovaný do kostiček nebo tak nějak. Prodejce nic k nim nemá a jsou pořízené na EBay. Jestli je to někdo z fóra nevím,má tam toho víc. Tak jestli se přes to přenést a vzít je. Fórum mi tady toho dalo dost o hodinkách a než mít nějakou skládačku tak asi raději nic. Co vy na to?

IMG_3302.jpeg

Vypadá to na novou reedici SK diver se starým ciferníkem z jiného modelu. I staré SK divery měly označení SK.

Starý vypadají takto

IMG_1265.thumb.jpeg.2bfa9e392e7018bf9fa9466abf0263d3.jpeg

A nový, který maji např na timestore za 4.500, takto

IMG_1266.jpeg.0355b475884310b319d10d592bd910ba.jpeg

https://www.timestore.cz/ra-aa0b01g?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwzIK1BhAuEiwAHQmU3lMKW2redLr0nlGedo7SwznTX6j8moYgbjt_JSqYBn1AHvzKMA0ajRoCRO8QAvD_BwE

Taky se mi líbí, ale když mají v názvu diver, tak proč mají do pytle pouze 50m WR?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, 4st0n napsal:

@Mazda99, se mi zda ze ty Pulsar jsou naprosto stejne, stejny prodejce, stejne poskrabane sklicko. Prvni se neprodaly a ted zacinaji na nizsi cene. Ty mas 3. prispevek, takze je pravdepodobne nabizis ty? K promu ale toto vlakno neslouzi...

Já je naopak schanim 😂😂ale nechci poškrabene sklo 

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Jerryl napsal:

Vypadá to na novou reedici SK diver se starým ciferníkem z jiného modelu. I staré SK divery měly označení SK.

Starý vypadají takto

IMG_1265.thumb.jpeg.2bfa9e392e7018bf9fa9466abf0263d3.jpeg

Staré co jsem měl jako kluk měly indexy rovné.Jak na foto co jsem dával,ale na cifru bylo právě SK a tady se mi  nezdá to AAA.?

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jerryl napsal:

Ty AAA áčka tam prostě nepatří a má tam být SK, ale tu přestavbu vůbec nechápu. Proč by někdo z nových hodinek dělal takovou slátaninu?

Ještě jsem našel tyto, to by mohly být ty tvoje

IMG_1267.jpeg.0760732add55fbac303d5ef5cb8ef07b.jpeg

Jojo,ty jsem měl. Někde na prodej? 

Odkaz ke komentáři

Měl jsem přímo tenhle kus, ale vrátil jsem je. Hezký hodinky za pár kaček. Ty vlásečnice ani nejsou vidět v reálu.

https://www.hodinky.cz/hodinky/tissot-seastar-1000-36-mm-t120-210-11-051-00-sleva.html?d=1000834&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwko21BhAPEiwAwfaQCI5-BOWIR18_KCVmMBUruLLwxdB0T0LkyjFBsTY6C5NHPxvsI7Dy3BoC6hMQAvD_BwE

Upraveno uživatelem Mano1990
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Zdravím místní členy, potřebuji poradit, kde koupit tyto digitální hodinky Casio F108WH-1A, hledal jsem a v čr je nikdo nenabízí. Psal jsem prodejci zaminutu.cz a timestore a nelze je u nich objednat. Jedině asi někde z venku, poradíte nějaký obchod, kde by je měly a byly to hlavně originál Casia.

Předem díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...