Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To vyzerá ako podvodná stránka. Pár dní dozadu som narazil na takúto napodobneninu Strapcode

Odesláno
před 13 minutami, Roman-ZA napsal:

toto je co - Certina ???

To se obávám, že bude jen vábnička

Odesláno
před 15 minutami, Roman-ZA napsal:

toto je co - Certina ???

To je prosím scam, tí čo majú prirodzene rozvinuté kritické zmýšľanie to chápu na pohľad, menej zorientovaní môžu pozrieť napr. Scamadvisor... na a pre tých čo tam niečo objednajú pomoc neexistuje... :)Screenshot_20251027-091253961.thumb.jpg.44f066f57e8340b81e8f0fa7fb671e05.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Na webu ScamAdviser je stránka vyhodnocena jako „may be a scam, exercise extreme caution“. 

Není jasné, kdo je provozovatelem, jaká je adresa (sídlíště), ani dlouhá historie obchodu – což jsou běžné prvky důvěryhodných e-shopů, ale zde chybí.

Stránka má „velká“ lákadla slevami, spojení s Facebook/marketingovou kampaní („utm_medium=paid… fbclid…“) což bývá častý prvek u méně důvěryhodných e-shopů, které lákají impulzní nákupy.

⚠️ Proč mám obavy

Pokud web nemá dobře transparentní informace (např. IČ v ČR, firemní adresa, jasné podmínky vrácení), tak zvyšuje riziko, že nedojde k dodání zboží nebo objednávka nebude mít možnost “vrátit/vyřešit” problémy.

Nízká nebo žádná viditelná reputace – nenalezl jsem žádné ověřené recenze zákazníků, diskuse, které by potvrdily, že lidé skutečně obdrželi to, co objednali, v dobré kvalitě a termínu.

Marketing styl: „velké slevy“, “pospěšte si”, placené reklamy – často se vyskytuje u obchodů, které mají kratší životnost nebo vyšší riziko.

Odesláno
před 6 hodinami, Roman-ZA napsal:

toto je co - Certina ???

Google Gemini 2.5 Pro říká, že je to past.

Prověřil jsem e-shop https://eubrandcollectiondiscount.shop/ a na základě dostupných informací důrazně nedoporučuji na něm nakupovat.
Tento web vykazuje několik varovných signálů, které jsou typické pro podvodné nebo vysoce rizikové e-shopy:
Anonymní provozovatel: Na stránkách není jasně uvedeno, kdo je provozovatelem, chybí adresa sídla a platné kontaktní údaje (např. IČO). Nevíte, s kým uzavíráte kupní smlouvu.
Pochybné hodnocení: Externí fóra a nástroje, jako je ScamAdviser, hodnotí tento web jako potenciální podvod a doporučují maximální opatrnost.
Agresivní marketing: E-shop často využívá masivní slevy a reklamu na sociálních sítích (např. Facebook), aby nalákal zákazníky k impulzivnímu nákupu.
Stránky tohoto typu často fungují pouze jako zprostředkovatelé zboží z Číny (tzv. dropshipping) nebo jako přímý podvod. I když v některých případech zboží dorazí (často po několika měsících), bývá nekvalitní, neodpovídá popisu, nebo dorazí padělek. Vymáhání reklamace nebo vrácení peněz je u takto anonymních prodejců prakticky nemožné.
Doporučuji se tomuto e-shopu vyhnout a neriskovat ztrátu peněz.

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)

Podvodný e-shop?

eubrandcollectiondiscount.shop has a very low trust score. Why?

We scanned eubrandcollectiondiscount.shop for several indicators and we think the website may be a scam. Exercise extreme caution when using this website.

Scamadviser reviews each website automatically for 40 different elements like who owns the website, are the contact details hidden, where is the website hosted, what is the technology being used, and much, much more. Based on all the information gathered, we create a trust score.

eubrandcollectiondiscount.shop has a very low trust score according to our algorithm. However, computers may be wrong. The website has a strong indicator of being a scam but might be safe to use. We recommend you check the website using our check list or by contacting the company directly.

Negative highlights

This website does not have many visitors

This website has only been registered recently.

Upraveno uživatelem lukassob
Nevšiml jsem si, že už reagovali kolegové. :-)
Odesláno
V 4. 11. 2025 v 7:18, Roman-ZA napsal:

Kdo sleduje Yema, jak často má takové slevy ? Co 1/4 roku ? Jestli ano, už se připravuju na příští ✌️

Odesláno
V 7. 11. 2025 v 22:30, FantasticFabio napsal:

Kdo sleduje Yema, jak často má takové slevy ? Co 1/4 roku ? Jestli ano, už se připravuju na příští ✌️

Koukni do vlákna yema, už se někdo ptal tak jsem tam dával historii z mailu, co si vybavují tak odhadem 3-4 do roka

• Díky 1
Odesláno
před 38 minutami, Prochy68 napsal:

Koukni do vlákna yema, už se někdo ptal tak jsem tam dával historii z mailu, co si vybavují tak odhadem 3-4 do roka

Jasný děkuju! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...