Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na WUS jsou na prodej nove Maurice Lacroix Masterpiece chrono. $2295 je i s pripocitanim postovneho a dane jen tretina ceny u nas (Koscom). Kdybych mel vetsi rozpocet, snad jdu do nich..

Posted Image

Posted Image

zdroj: WUS

Odesláno

Ty bláho ta cena je strasne nizko. Neni v tom nejakej hacek? Posted Image

No da se to predpokladat, ja to ale hloubeji nezkoumal. Fejk to neni, ne? A ten clovek je na WUS od 2007 a prodejnich vlaken tam ma hodne, tak si rikam, ze by ho uz asi bejval nekdo sejmul, ne?

Odesláno

No da se to predpokladat, ja to ale hloubeji nezkoumal. Fejk to neni, ne? A ten clovek je na WUS od 2007 a prodejnich vlaken tam ma hodne, tak si rikam, ze by ho uz asi bejval nekdo sejmul, ne?

No jasne, asi je to v pohode, ale znáš to, vzdycky ve me zazvoni majel alarm, kdyz je neco tak zajimavy a vyhodny, asi jsem psycho Posted Image ..............Ja jsem jednou tyhle hodinky videl na zivo a jsou fakt bomba.
Odesláno

Libi se mi Jakubiskovi Porsche Design, narazil jsem na aukci podobnych. Co me ale mate je, ze jejich ref. nr. nejde vygooglit, resp. mi to hodi pouze odkaz na ten prodej..

Ebay

Posted Image

Odesláno

Rád bych se distancoval od inzerátu na moje bývalé Oris, na který mě upozornili již dva členové.

Hodinky jsem prodal zde na fóru a nový majitel je prodává dále. Jediné, co mě trochu štve, že prodávající použil moje fotografie a většinu mého textu, aniž by mi o tom aleaspoň napsal zprávu. Může to vypadat tak, že hodinky prodávám já. Tak tedy neprodávám a nemám s inzerátem nic společného.

Odesláno

Rád bych se distancoval od inzerátu na moje bývalé Oris, na který mě upozornili již dva členové.

Hodinky jsem prodal zde na fóru a nový majitel je prodává dále. Jediné, co mě trochu štve, že prodávající použil moje fotografie a většinu mého textu, aniž by mi o tom aleaspoň napsal zprávu. Může to vypadat tak, že hodinky prodávám já. Tak tedy neprodávám a nemám s inzerátem nic společného.

tie hodinky sú aj tu na predaj http://www.hodinkomania.sk/viewtopic.php?f=22&t=27

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...