uff Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Doufam, ze nedostanu ban za nepovolenou reklamu, ale nikde jsem tady takovej zakaz nenasel a navic jim reklamu nechci delat. Mel jsem dnes cestu okolo outletu ve Vodickove a maji tam hafo Hamiltonu a naky Certiny, temer vsechno v quartzu, ale nasel jsem jedny celkem slusny Hamiltony v automatu. Na me moc brutal design, ale treba by je tam nekdo z vas nechtel nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Diky za info, nicmene ono uz to tu bylo tolikrat, ze to, co tam maji, uz jsou vicemene jenom probrany plivy a nic novyho pry nebude:( Edit: ale zrovna tyhle nejsou osklivy, nevim, jak to, ze jsem si jich nevsiml. Asi byly moc obrovsky:) Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Tower Of Power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Uffo, v pohode, jednoducho dávaš typ, kde čo a za koľko. Na toto tu máme extra vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 http://www.chrono24.cz/omega/de-ville-chronograph-neu-inkl-mwst--id2166486.htm?dosearch=true&manufacturerIds=187&modelId=62&models=62&query=Omega+de+ville&sortorder=1&urlSubpath=/omega/index-13.htm&manufacturerIds=187 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Zajímavé. Dle mých informací ty hodinky ještě oficiálně nejsou v distribuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Zajímavé. Dle mých informací ty hodinky ještě oficiálně nejsou v distribuci Co se divíš, přece Chrono24 - nic není nemožné, zázraky za polovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Zajímavé. Dle mých informací ty hodinky ještě oficiálně nejsou v distribuci kucí skopčáčtí dokáží sehnat nemožné:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 kucí skopčáčtí dokáží sehnat nemožné:-)Hezká fotka přímo od prodejce z Chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Škoda že nejsem z Prahy už bych pro ně letěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Škoda že nejsem z Prahy už bych pro ně letěl nemusíš letět, stačí skočit do vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 ahaa, muzete nekdo presunout, asi to jde jen moderatorum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Škoda že nejsem z Prahy už bych pro ně letěl Už jsem je měl a byly super-zase bych je chvilku ponosil,ale ani letět ani vlakem se mi nechce :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Moc pekne Tagy a s inhousem: http://aukro.cz/tag-heuer-grand-carrera-calibre-36-i2778523014.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Moc pekne Tagy a s inhousem: http://aukro.cz/tag-heuer-grand-carrera-calibre-36-i2778523014.html To není inhouse od Heuer . Je v tom El Primero . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Jj, mas recht. Jsem ani netusil, ze jsou se Zenitkama jedna familie . Cena se zda byt taky solidni... To není inhouse od Heuer . Je v tom El Primero . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Royal Oak za dobrou cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 chybej papiry, clanky a prumer 33mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Tak nic, já si říkal, že tam jsou nějak dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Ale za tu cenu je to super nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) zaujímavé potápky vdb z 30 ks limitky za príjemnú cenu: http://forums.watchuseek.com/f29/fs-vdb-pre2012-limited-edition-30-pieces-incl-rubberstrap-leatherstrap-776352.html Upraveno 17. listopadu 2012 uživatelem furo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se