semi001 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 to teda jo, je to děs A nejsem si jist autenticitou ručičekRučičky budou OK. Ale to leštění, je fakt na přesdržku
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Ručičky budou OK. Ale to leštění, je fakt na přesdržku ...kdyby to raději nechali v původní stavu!! Lze to ještě zachránit a vyplatí se to? Nezná tady někdo, prosím, nějaký pramen, kde bych se dočetl základní info o kalibru, co v nich je? Přiznávám, že mi leží v hlavě! Manželka jen kroutí hlavou - především kvůli podpisu toho šejka Prodávající mi také psal, že se na ručkách a sklíčku dost podepsal zub času... Ale mně se líbí a o to jde ;-) Upraveno 1. října 2014 uživatelem Wrch
SCIFI Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 ...kdyby to raději nechali v původní stavu!! Lze to ještě zachránit a vyplatí se to? Nezná tady někdo, prosím, nějaký pramen, kde bych se dočetl základní info o kalibru, co v nich je? Přiznávám, že mi leží v hlavě!Manželka jen kroutí hlavou - především kvůli podpisu toho šejka Prodávající mi také psal, že se na ručkách a sklíčku dost podepsal zub času... Ale mně se líbí a o to jde ;-)cal 1500 stačí si to přečíst. píše to tam
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 cal 1500 stačí si to přečíst. píše to tam ...děkuji za odpověď. Asi jsem se špatně vyjádřil. Inzerát jsem samozřejmě celý četl. Nepodařilo se mi však dále vygooglit nic o kalibru 1500.
Ohm-Aztec Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Kdyby někdo sháněl 40 let starý a dost dojebaný GS za půl míče, tak tady jsou.Nevíte někdo, co je na nich taková pecka? Chumpus? Instant? Klíčem k vysoké ceně jsou ty tři písmenka dole na ciferníku Mrkni v tomhle vlákně pár stránek zpět, někdo je sem dával a já na to reagoval. Cena je přepálená, dají se sehnat levněji. Nepodařilo se mi to v tomto vlákně dohledat, tak přikládám odkaz i pro ostatní: Grand Seiko VFA (Very Finely Andujsted): http://www.watchprosite.com/show-forumpost/fi-662/pi-/ti-757773/t--grand-seiko-vfa-story/
SCIFI Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 ...děkuji za odpověď. Asi jsem se špatně vyjádřil. Inzerát jsem samozřejmě celý četl. Nepodařilo se mi však dále vygooglit nic o kalibru 1500. co by tě zajímalo? je to hned druhej odkaz na googlu http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=79566
Street Glide Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 ....ty Rolby se lesknou jak psí kule :-).....neřekl bych,ale že byly pro šejka,..........spíš tak pro jeho zahradníka. Nevypadají zle,spíš se mi nezdá datový věnec barva nebývala tak čistě bílá a čísla byla v jiném fontu,ale v arabii umí dát dohromady ledasco,......třeba není vyjímkou z Datejust udělat Day-Date.
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 co by tě zajímalo? je to hned druhej odkaz na googlu http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=79566 Tak to jsem přehlédnul... Moc díky
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 ....ty Rolby se lesknou jak psí kule :-).....neřekl bych,ale že byly pro šejka,..........spíš tak pro jeho zahradníka. Nevypadají zle,spíš se mi nezdá datový věnec barva nebývala tak čistě bílá a čísla byla v jiném fontu,ale v arabii umí dát dohromady ledasco,......třeba není vyjímkou z Datejust udělat Day-Date. Děkuji za názor. Pojedu se na ně asi podívat. Prodávající říkal, že už byly u Bechyněho na kontrole a že pokud chci, tak (po složení zálohy) je tam můžu nechat znovu prohlédnout...
semi001 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Já Ti nevím, brát to jen kvůli tomu, že je to rolex... Myslím, že spousty jiných hodinek v této cenové relaci, by Ti udělali větší radost... Navíc budeš muset investovat do servisu, to vyleštěný taky nebude sranda, dát dohromady.. A street má pravdu, ten datový věnec je nějaký divný...Takže asi tak....
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Já Ti nevím, brát to jen kvůli tomu, že je to rolex... Myslím, že spousty jiných hodinek v této cenové relaci, by Ti udělali větší radost... Navíc budeš muset investovat do servisu, to vyleštěný taky nebude sranda, dát dohromady.. A street má pravdu, ten datový věnec je nějaký divný...Takže asi tak.... Já chci totiž nyní pořídit hodinky na běžné nošení do hospody, na chalupu, atd.. Tím nemyslím, že je budu nějak rasovat, ale řekněme, že si je nebudu hlídat tolik, jak to mám normálně ve zvyku. Myslím, že kdybych s těmito někde ťukl, tak mi to nebude tolik vadit. Je však pravda, že kdyby tyto nebyly značky Rolex, vůbec by nepřicházely v úvahu. Ale právě ten "brand" mě láká. Nikdy jsem Rolex neměl a tak si říkám zkusit si je za tyto peníze by nemuselo býti zlé. Co mně však velmi vadí jest právě to rozleštění a navíc, jak jste poznamenali a za to děkuji, také ten datový věnec, resp. jeho nejistá autentičnost. Ještě bych bral, kdyby kvůli tomu všemu byla cena 20.000, cenou výhodnou, ale údajně se dají za podobnou částku sehnat i v krásném, původním stavu.No, ať už je někdo koupí, protože já jich teď mám plnou hlavu a ani nemohu pořádně pracovat Díky mnohokrát všem za názory! P.S. Už to vidím,nakonec stejně připlatím a koupím něco v krásném stavu, co budu nosit jen opatrně a do té hospody (kam stejně skoro nechodím) budu dál nosit moje starý quartzky... Upraveno 1. října 2014 uživatelem Wrch
Karussell Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Vintážní rolexky do hospody a na chalupu?
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Vintážní rolexky do hospody a na chalupu? Vím, jsem barbar! ;-)
Ondoni Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Ale do té hospody jen v montérkách, jinak by to nebylo ono.
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 Ale do té hospody jen v montérkách, jinak by to nebylo ono.Souhlasím... A na nohy komisňáky
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 už dost, prosím, válím se smíchy!! Mám dost živou představivost.Už snad jen masivní zlatej řetěz kolem krku, vidle do ruky a outfit by neměl chybu.
Ohm-Aztec Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 už dost, prosím, válím se smíchy!! Mám dost živou představivost.Už snad jen masivní zlatej řetěz kolem krku, vidle do ruky a outfit by neměl chybu. Podle mě se smíchy neválíš..
Wrch Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Odesláno 1. října 2014 (upraveno) Podle mě se smíchy neválíš.. Ale jo. Ty hodinky mně osobně do hospody nijak nevadí, ale v kombinaci s výše uvedeným mě to upřímně rozesmálo - alespoň jsem si na chvilku přestal lámat hlavu, zda je koupit či nikoli - bylo to takové milé odlehčení. A pročpak si to myslíš? Upraveno 1. října 2014 uživatelem Wrch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se