Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik

Doporučené příspěvky

Ty vypadaji moc hezky, skoda ze je to prodejce s 0 feedbacky, celkem by me zajimalo jaky to je rozmer, protoze nekde mezi 41-43 by to pro me bylo velmi zajimavy! ;)

Kdybys při svém hledání objevil něco v podobné velikosti s unitasem za možná malinko rozumější peníz, rozhodně dej vědět... Ruční nátah bych velice rád, na ebayi však při hledání unitasu narazím pouze na samé Marina Militare a podobné věci - nebo pak to má přes 45mm... Už jsem dokonce začal uvažovat o tom, že bych si něco poskládal... Strojků i ciferníků se na ebayi objevuje poměrně dost, problém vidím v pouzdře - najít něco slušného kolem těch (max) 42mm...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podvečer končí na ebayi nádherné chronografy Seiko 6138-8020 - už už jsem si je dával do snip-u, když jsem si všilm, že mají průměr 44 mm... To je na mě moc... Pánové, ujměte se jich někdo!

44mm se mi nejak nezda, expert na Seika rozhodne nejsem, ale vetsinu co jsem videl at uz nazivo nebo na ebay tak byly max nekde okolo 40 ;) Zkus mu napsat, treba se prepsal ;) ..a pokud ne tak si vysypu popel na hlavu ja ;)

Odkaz ke komentáři

Tady nekdo prodava modre titanove Omegy Seamaster 2232.80 za 38 kapriku. O Omegy se, vzhledem k mym financnim moznostem, moc nezajimam, takze nevim, nakolik je ta cena dobra. Kazdopadne na eBay se pohybujou kolem dvou americkych kapriku, takze pokud je nekdo shanite a chcete si usetrit nervy s posilanim ze zahranici ...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...