jovani Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2008 MIDO Carbon Dial Chronometer COSC velmo zaujimavy modell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 kupte niekto tieto Orient Star Royal , az to nemusim byt ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 Tos mi neměl ukazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2008 a do tretice nieco z mojich pokuseni Anonimo Day Date Limited Edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 božské Grand Seiko SBGR 001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2008 veruze bozske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Letecké Stowa flieger v limitované edici se strojkem Unitas 6300 EDIT: Upraveno 8. června 2008 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Letecké Stowa flieger v limitované edici se strojkem Unitas 6300 Ty vypadaji moc hezky, skoda ze je to prodejce s 0 feedbacky, celkem by me zajimalo jaky to je rozmer, protoze nekde mezi 41-43 by to pro me bylo velmi zajimavy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Ty vypadaji moc hezky, skoda ze je to prodejce s 0 feedbacky, celkem by me zajimalo jaky to je rozmer, protoze nekde mezi 41-43 by to pro me bylo velmi zajimavy! Píše tam pod inzerátem, že je to 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Ty vypadaji moc hezky, skoda ze je to prodejce s 0 feedbacky, celkem by me zajimalo jaky to je rozmer, protoze nekde mezi 41-43 by to pro me bylo velmi zajimavy! Kdybys při svém hledání objevil něco v podobné velikosti s unitasem za možná malinko rozumější peníz, rozhodně dej vědět... Ruční nátah bych velice rád, na ebayi však při hledání unitasu narazím pouze na samé Marina Militare a podobné věci - nebo pak to má přes 45mm... Už jsem dokonce začal uvažovat o tom, že bych si něco poskládal... Strojků i ciferníků se na ebayi objevuje poměrně dost, problém vidím v pouzdře - najít něco slušného kolem těch (max) 42mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 decebal - aha jsem pako, nevsiml jsem si ze uz tam jsou Q&A Andreas - pokud neco objevim, sam bych rad, tak se urcite podelim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Podvečer končí na ebayi nádherné chronografy Seiko 6138-8020 - už už jsem si je dával do snip-u, když jsem si všilm, že mají průměr 44 mm... To je na mě moc... Pánové, ujměte se jich někdo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Podvečer končí na ebayi nádherné chronografy Seiko 6138-8020 - už už jsem si je dával do snip-u, když jsem si všilm, že mají průměr 44 mm... To je na mě moc... Pánové, ujměte se jich někdo! 44mm se mi nejak nezda, expert na Seika rozhodne nejsem, ale vetsinu co jsem videl at uz nazivo nebo na ebay tak byly max nekde okolo 40 Zkus mu napsat, treba se prepsal ..a pokud ne tak si vysypu popel na hlavu ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Koukal jsem po jiných kusech stejného - tento typ bez lunety - jsou buď kolem 40-41mm nebo pak - se širším okrajem ciferníku s indexy kolem těch 44mm (46 s korunkou).,. Takže asi to změřil dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 8. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Oranzove Samuraie v oceli (limitka) konci za par hodin ZDE Upraveno 8. června 2008 uživatelem JanBeles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Podvečer končí na ebayi nádherné chronografy Seiko 6138-8020 - už už jsem si je dával do snip-u, když jsem si všilm, že mají průměr 44 mm... To je na mě moc... Pánové, ujměte se jich někdo! Přece je tam 40mm bez korunky,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Tady jsem se hodně rozmýšlel ,nu což asi počkám na něco s 7750 http://cgi.ebay.com/New-HAMILTON-JAZZMASTE...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Tady nekdo prodava modre titanove Omegy Seamaster 2232.80 za 38 kapriku. O Omegy se, vzhledem k mym financnim moznostem, moc nezajimam, takze nevim, nakolik je ta cena dobra. Kazdopadne na eBay se pohybujou kolem dvou americkych kapriku, takze pokud je nekdo shanite a chcete si usetrit nervy s posilanim ze zahranici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonixcz Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Pokud má někdo zájem o HAMILTON Jazzmaster Auto Chrono, tak za 3 dny končí na ebayi... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 8. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2008 Přece je tam 40mm bez korunky,ne? Pod tím však bylo v angličtině 44mm... Nebyl jsem u PC, na snipu jsem jaksi nastavil málo, tak nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se