Moty Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Já mám hádanku s prosbou, vím co to je, ale primárně to sháním funkční, kdo ví co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Matně si vybavuju, že nějakou podobnou spínací skříňku měl otec-fotoamatér při výrobě fotek. Ale netuším jestli rozsah 0,5-3s je to pravý... Tak skúsim aj ja. Sám neviem na 100% či je to ono čo si myslím. Kto bude vedieť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Moty123 - nějaký čerpadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Moty123 - nějaký čerpadlo? spíš bych řekl, že to to je takovej opak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Matně si vybavuju, že nějakou podobnou spínací skříňku měl otec-fotoamatér při výrobě fotek. Ale netuším jestli rozsah 0,5-3s je to pravý... Nie nie. Dám nápovedu, že je to z lietadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Ahoj, nevíte co to přesně je? Našel jsem to na půdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2013 Ahoj, nevíte co to přesně je? Našel jsem to na půdě. Základem je Rakousko - Uherský " Vojensky služební odznak" - Militardienstabzeichen Je to vyznamenání, které dostávali vojáci za dlouholetou věrnou a bezchybnou službu. Nicméňe toto je nějaký bastl, Zepředu by mělo být něco co označuje délku služby, zpravidla roky uvedené římskou číslicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Základem je Rakousko - Uherský " Vojensky služební odznak" - Militardienstabzeichen Je to vyznamenání, které dostávali vojáci za dlouholetou věrnou a bezchybnou službu. Nicméňe toto je nějaký bastl, Zepředu by mělo být něco co označuje délku služby, zpravidla roky uvedené římskou číslicí.Díky, tam ze přední strany chybí ve středu ten kroužek ( asi tam bylo něco přišroubováno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Já mám hádanku s prosbou, vím co to je, ale primárně to sháním funkční, kdo ví co to je?IMG_1751.JPGstopventil na myčku nádobí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 stopventil na myčku nádobí? Bingo, a ted druha čast dotazu, potřebuju ho někde sehnat, do 10 let stary myčky, kupovat novej se nevyplatí, kdyby nekdo věděl, tak info do SZ, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Opráším staré vlákno pro trošku zábavy. Co je to ? Pozná to někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Lopatka turbíny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Lopatka turbíny?Jakóóó, já myslel jak to nebude dramatické ! Správně !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Sorry já to kdysi studoval ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2014 Sorry já to kdysi studoval ;-)Konstruktér ? Mechanik ? To je lopatka turbíny proudovéno motoru, žárová část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se