Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky moc, nejspíše ale půjdu do těch Timexů, přece jen své první hodinky si chci ohmatat a vyzkoušet, i když by to u této nabídky šlo (při setkání v Praze bych si je nejspíše mohl vyzkoušet), tak si raději koupím "jednodušší" hodinky, které ke mně sednou. Každopádně všem moc díky za rady :)

Odesláno (upraveno)

Hele když tě láká něco na gumě,sportovnějšího a vodě odolného.

Co takhle CX Swiss military Navy diver.

Quartz Ronda 5030d

safírové sklíčko

WR 200m

na gumě s motýlovkou.

Velice pěkné kompaktní odolné hodinky.

nenošené Funglovky za 4.000 Kč?

Nelíbily by se Ti?

Pokud jo,tak mi pisni.

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Jearkass: Však jasně, ono u prvních hodinek stejně nemá smysl se finančně vyždímat a mířit nějak moc vysoko. Beztak se ti postupně nejspíš trochu upraví vkus, začnou se líbit tu pilotky, tu oblekovky, a nakonec svoje první hodinky hodíš do šuplíku a koupíš oranžový monstra nebo nějakou podobnou věc, která ti v současný době připadá nenositelná.:-D

Odesláno

Mně se ty Citizeny líběj. Žádná designová divočina, která by se po týdnu okoukala, s kvalitou určitě problém taky nebude...Těžko říct, jakej bude ten řemen. Co se Timexu týče, vždycky jsem ho bral jako slušnou firmu, se kterou člověk chybu neudělá, ale po tom, co jsem viděl některý příšernosti, ze kterejch přímo čiší laciná čína, jsem už ke značce trochu skeptičtější.

Najdi si ještě nějaký živý fotky hodinek na rukou a tak, z těch produktovejch fotek toho člověk stejně moc nevykouká.

Odesláno

Jak jsem již psal, zvažoval jsem taky tyhle hodinky: http://www.citizen.cz/cs/katalog/pr-16378-pnh-citizen-rem-b-eco-wr-10bar/?category=1100&gender=1&price=5000. Nemáte s nimi tedy někdo nějakou zkušenost? A nebo doporučili by jste je více než třeba ty Timexy?

cokoliv je lepší než Timex, v případě citizenů odskočíš od braku o cca 300%, rovněž doporučuji ty z prodejního vlákna. Pokud si nechceš nechat poradit a vytrvale budeš trvat na timexech, nemá cenu ti radit a minul jsi se fórem...

Návštěvník Tygr 98
Odesláno

To co Ti nabízí hejdik vypadá hodně zajímavě, přemýšlej o tom.

Odesláno

Tak jsem se byl dneska podívat v partnerskym obchodě Citizenu na nějaké jejich kousky, byl jsem se tam hlavně podívat na ty postované a objevil jsem tam tyto: http://www.hodinky-citizen.cz/panske/CA0125_07E (přímo v tomto obchodě jsem ale samozřejmě nebyl). Jsou sice o nějaké 2 tisíce dražší, něž-li ty předchozí, ale po vyzkoušení mi lépe sedí na ruce a o trochu více se mi i líbí. Tak nevím, dalších pár dnů to budou tvrdé boje v rozhodování.

Odesláno

Co např. tyhle: http://www.sbazar.cz/dan.haz/detail/721604-prodam-panske-luxusni-hodinky-znacky-citizen-eco-drive. Má i některé jiné kousky, i od Seika. Jeden ze členů zde psal, že prodávající je OK, měli prý kamený obchod a ten zrušili.

Do toho postu se mi dostala tečka a nefungoval, teď by měl být OK: http://www.sbazar.cz/dan.haz/detail/721604-prodam-panske-luxusni-hodinky-znacky-citizen-eco-drive Já být na tvém místě, tak bych spíše uvažoval nad Seiko - např: http://www.sbazar.cz/dan.haz/detail/721491-prodam-panske-luxusni-hodinky-znacky-seiko-titanium

Odesláno

Rozhodně se neukvapuj,tedˇ už máš trochu přehled o firmách z jejichž nabídky máš vybírat.Je Ti 16,takže co se Ti líbí tedˇ vezme po několika letech za své,takže se moc netrap tím,že Eco-drive má nějakou životnost,rozhodně bude delší než doba,co je budeš nosit.

Odesláno

v podstatě ti teď kluci navrhli 2 hodinky + ty černožluté Citizeny, vše velmi dobře, teď už se jen řiď svým vkusem.

Odesláno

Předem vám chci, i když je to už možná trapný, ještě jednou poděkovat :)

@lucit: Díky za odkazy, koukal jsem na ty hodinky, ale ani jedny by se ke mně nejspíše nehodily, ale i tak díky moc :)

Takže ty hodinky: černožluté, další černé, ze začátku jsem taky koukal na ty Casia, ale moji ruku by to asi hned utrhlo :D, ty CX Swiss military Navy diver, no nevím, líbí se mi a všechno, ale přece jen u mě pořád vítězí ty Citizenky, pak jsou tu další Citizen hodinky, ale nevím, ke mně se prostě nehodí tah, o tom budu uvažovat nejdřív tak za 2-4 roky (možná dřív, kdo ví :) ) a nejsem si jist, ale nebyl by problém s výměnou na gumu nebo něco jiného? Podle toho "ukotvení" mi to tak připadá, ale nejspíše se pletu, takže mě klidně opravte :). Pak ty od ggranda, ale ty se mi moc nelíbí a naposledy Seiky od tomka, jak říkám a vím, opakuji se, nehodily by se ke mně. 

Takže momentálně váhám mezi černožlutými a černými Citizeny, tak nevím, deadline je do čtvrtka, tak snad to nějak vyřešim.

Každopádně chci VŠEM, co jakkoli pomohli nebo vyslovili svůj názor, poděkovat za vaši ochotu a čas :)

Odesláno (upraveno)

Napadla mě taková myšlenka,že mít 16,klidně bych všemi deseti bral Fortis.To je značka jako prase ( i když v tomhle případě lehce šmrncnutá čínˇanem),mrkni na tohle vlákno,maj slušnou WR,koupíš víc barev a máš ke košili či triku vystaráno,zrovna tak na koupaliště.A není to žádná pálka.A jak píšu-FORTIS.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54240-fortis-flipper/

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

koukám, že nespolehlivost soláru je zde velmi oblíbené téma, zvlášť u členů, kteří s ním nemají pražádné zkušenosti. Jak jsi přišel na to, že solár po 10 letech odejde? Co povíš ne jen na moje soláry, držící 17 let bez problémů? Jinak citlivost na otřesy je na standardní úrovni quartz strojků, to znamená celkem ok a jistě výrazně lepší než u jakýchkoliv mechanických hodinek

Já jsem netvrdil, že solár je nespolehlivý. Informaci o cca 10 letech jsem viděl někde tady na fóru. Na Tvoje stále držící soláry nepovím nic. Faktem zůstává, že uvnitř hodinek je akumulátor a ten nevydrží věčně. Jen jsem chtěl Jearkasse utvrdit v názoru, že je v podstatě jedno zda vezme solar nebo klasický quartz. Argumenty typu: já mám něco x let, tak jak to, že se uvádí životnost jiných x let taky nejsou to pravé ořechové. Já měl taky papouška 21 let a chovatel od kterýho jsem ho bral tvrdil, že se dožívají 10 let.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...