Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně se líbí, jen snad tu skuznost, jak psal cigi, bych jim vytknul  :lol2: . Né vážně, sedím v práci, mám Lvíčky na ruce a jsem za ně rád. Toto budiž obdoba, do které bych nešel jen kvůli tomu, že nejsem lékařsky erudován a furt by se mě někdo ptal, proč, že mám lékařský hodinky. A já bych mu musel odpovídat, že kdyby v práci někdo omdlel, že jsem mu během chvilky schopen říct jeho tepovou frekvenci, což může být dostatečný argument, ale také nemusí. Užívejte je k radosti.

Odesláno

@Georgeisin : ono to využítí pro lékaře je spíše nostalgické. V praxi to většinou probíhá tak, že odměříš  pulsy za 5 vteřin a následně vynásobíš 12x, zkušenější lékaři se ani nedívají na hodinky, prostě ty počty mají v hlavě. ;-) 

Odesláno (upraveno)

No, počkejte, chlapci, až jednou zažijete ten pocit jak se Vám hádá pumpa  :whistling:  ona člověka ta sranda přejde...

tím hlavním důvodem ale pro mne zůstává pocit, že i přes veškeré využití kal. 55 v Traktorech- mám skoro kompletní sbírku- se mi líbí víc modely s vteřinovkou na šestce. Ta centrálka pro mne potřebuje důvod- a ten je  u Aeskulapu evidentní.  Staré modely s centrálkou jsou skvělé, ale s  vteřinovkou na šestce jsou prostě hezčí.  Lví limitka je super frajeřina a ve sbírce mi nesmí chybět- přirozeně. Zdá se mi i o dost pěknější než  historické modely. A Aeskulapy mi elegantně uzavírají řadu...škoda že ne definitivně- o automatu v tomhle pouzdře už prostě odmítám pouze snít a technické řešení je téměř hotové  :clap: . 

Upraveno uživatelem straspol
Návštěvník PavelB
Odesláno

Super, uzasne hodinky... Vsem moc gratuluji a nezakryte zavidim. Kdyby se jich nektery blazen chtel zbavit, tak se hlasim :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 20. 12. 2013 v 19:58, Georgeisin napsal:

Je to delší, to je fakt. Moje srdce však pěkně staromódně tepe :).

To moje moderně  pulsuje, cítím to tak v celém těle... zvlášť když klikám na Aukru, ale i při rozličných jiných příležitostech...

Odesláno (upraveno)

Včera jsem měl čest je vidět ve skutečnosti  a je to fakt trefa, logický harmonický nádherný primky !! bezva nápad - s rudým aeskulapem k sežrání. Hezčí, než origo aeskulapy !                  ( ale ne tak hezký, jako prezidentský traktorky, hlavně kvůli humpolácký korunce :D :D :D )

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)
  V 21. 12. 2013 v 20:17, cigi napsal:

Včera jsem měl čest je vidět ve skutečnosti  a je to fakt trefa, logický harmonický nádherný primky !! bezva nápad - s rudým aeskulapem k sežrání. Hezčí, než origo aeskulapy !                  ( ale ne tak hezký, jako prezidentský traktorky, hlavně kvůli humpolácký korunce :D :D :D )

:gora:    já z Tebe fakt porodim ježka proti srsti  :gora:

Jo- a bastlení pokračuje....jen to dýnko bohužel nesedí- buď musím upravit pouzdro, nebo bude ta varianta č.2

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

sněhofláky by mě teda  taky odradily :D :D a až bych vydělal, tak bych želel ....... ale pamatuj -  důležitější je mít tu nejlepší variantu a né všechny pokusy :D straspol, klid, musím se něčím vyvyšovat :D :D ta vaše korunka je zas "praktičtější".

To s dýnkem mě mrzí, tak to vypadalo na bezva fintu. Neklesej a vytrvej !!!

Odesláno
  V 22. 12. 2013 v 15:05, cigi napsal:

sněhofláky by mě teda  taky odradily :D :D a až bych vydělal, tak bych želel ....... ale pamatuj -  důležitější je mít tu nejlepší variantu a né všechny pokusy :D straspol, klid, musím se něčím vyvyšovat :D :D ta vaše korunka je zas "praktičtější".

Kvůli sněženkám jsem udělal výprodej, omezil některý projekty... Ukazuje se, že to v takový míře nebylo potřeba. :-(

Si zas můžu něco dalšího koupit :-)

Odesláno
  V 22. 12. 2013 v 15:05, cigi napsal:

Já neklesám, já postupuju, našel jsem jiný co tam padne- ale ne a ne se dočkat stroje. MISCHO   DĚLEJ !!!!! Já uschnu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...