straspol Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 V 19. 12. 2013 v 20:27, bohus76 napsal: Chosef už ne co vím.Aha- sem nevěděl...no co, tak má zase radost někdo jinej, žejo..
Georgeisin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Mně se líbí, jen snad tu skuznost, jak psal cigi, bych jim vytknul . Né vážně, sedím v práci, mám Lvíčky na ruce a jsem za ně rád. Toto budiž obdoba, do které bych nešel jen kvůli tomu, že nejsem lékařsky erudován a furt by se mě někdo ptal, proč, že mám lékařský hodinky. A já bych mu musel odpovídat, že kdyby v práci někdo omdlel, že jsem mu během chvilky schopen říct jeho tepovou frekvenci, což může být dostatečný argument, ale také nemusí. Užívejte je k radosti.
Chosef76 Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 @Georgeisin : ono to využítí pro lékaře je spíše nostalgické. V praxi to většinou probíhá tak, že odměříš pulsy za 5 vteřin a následně vynásobíš 12x, zkušenější lékaři se ani nedívají na hodinky, prostě ty počty mají v hlavě. ;-)
straspol Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 (upraveno) No, počkejte, chlapci, až jednou zažijete ten pocit jak se Vám hádá pumpa ona člověka ta sranda přejde... tím hlavním důvodem ale pro mne zůstává pocit, že i přes veškeré využití kal. 55 v Traktorech- mám skoro kompletní sbírku- se mi líbí víc modely s vteřinovkou na šestce. Ta centrálka pro mne potřebuje důvod- a ten je u Aeskulapu evidentní. Staré modely s centrálkou jsou skvělé, ale s vteřinovkou na šestce jsou prostě hezčí. Lví limitka je super frajeřina a ve sbírce mi nesmí chybět- přirozeně. Zdá se mi i o dost pěknější než historické modely. A Aeskulapy mi elegantně uzavírají řadu...škoda že ne definitivně- o automatu v tomhle pouzdře už prostě odmítám pouze snít a technické řešení je téměř hotové . Upraveno 20. prosince 2013 uživatelem straspol
cigi Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 A kurňa, netušil jsem, že má bledá závist z té kritiky bude tak čišet :D o uzavírání bych tu raději vůbec nemluvil ......
Návštěvník PavelB Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Super, uzasne hodinky... Vsem moc gratuluji a nezakryte zavidim. Kdyby se jich nektery blazen chtel zbavit, tak se hlasim :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
kerob Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Uffff, pumpicka zvysuje otacky, snad to jeste bez nich chvili vydrzim,nez se tam dostanu
Georgeisin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Koukám na ty manželčiny, co se Vám vlastně nelíbilo na slově "TEPŮ", že proběhla výměna za PULSŮ".
straspol Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Nejde o remak- kopii, ale o poměrně volnou variaci, vybranou ze tří Eltonských návrhů. Nápis je takhle souměrnější, což je na takhle velkých hodinkách už docela důležité.
Georgeisin Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Je to delší, to je fakt. Moje srdce však pěkně staromódně tepe .
straspol Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 V 20. 12. 2013 v 19:58, Georgeisin napsal: Je to delší, to je fakt. Moje srdce však pěkně staromódně tepe .To moje moderně pulsuje, cítím to tak v celém těle... zvlášť když klikám na Aukru, ale i při rozličných jiných příležitostech...
straspol Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 V 21. 12. 2013 v 12:33, Rybiz napsal: panove, na nase pulsovky jsem zalozil fotogalerii , racte prihazovat vase foto :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68063-prim-aeskulap/Klobouk dolů- překrásné fotky. Je zbytečné abych něco přikládal, takhle hezkou fotku prostě neudělám...
cigi Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) Včera jsem měl čest je vidět ve skutečnosti a je to fakt trefa, logický harmonický nádherný primky !! bezva nápad - s rudým aeskulapem k sežrání. Hezčí, než origo aeskulapy ! ( ale ne tak hezký, jako prezidentský traktorky, hlavně kvůli humpolácký korunce :D ) Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem cigi
straspol Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 (upraveno) V 21. 12. 2013 v 20:17, cigi napsal: Včera jsem měl čest je vidět ve skutečnosti a je to fakt trefa, logický harmonický nádherný primky !! bezva nápad - s rudým aeskulapem k sežrání. Hezčí, než origo aeskulapy ! ( ale ne tak hezký, jako prezidentský traktorky, hlavně kvůli humpolácký korunce :D ) já z Tebe fakt porodim ježka proti srsti Jo- a bastlení pokračuje....jen to dýnko bohužel nesedí- buď musím upravit pouzdro, nebo bude ta varianta č.2 Upraveno 21. prosince 2013 uživatelem straspol
financ Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 Pripojuju se ke gratulantum, povedly se. Odstoupeni z tohohle projektu me jeste chvilku bude lehce mrzet, jenze Snowflaky jsem chtel vic.
cigi Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 sněhofláky by mě teda taky odradily :D a až bych vydělal, tak bych želel ....... ale pamatuj - důležitější je mít tu nejlepší variantu a né všechny pokusy straspol, klid, musím se něčím vyvyšovat :D ta vaše korunka je zas "praktičtější". To s dýnkem mě mrzí, tak to vypadalo na bezva fintu. Neklesej a vytrvej !!!
financ Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 V 22. 12. 2013 v 15:05, cigi napsal: sněhofláky by mě teda taky odradily :D a až bych vydělal, tak bych želel ....... ale pamatuj - důležitější je mít tu nejlepší variantu a né všechny pokusy straspol, klid, musím se něčím vyvyšovat :D ta vaše korunka je zas "praktičtější". To s dýnkem mě mrzí, tak to vypadalo na bezva fintu. Neklesej a vytrvej !!! Kvůli sněženkám jsem udělal výprodej, omezil některý projekty... Ukazuje se, že to v takový míře nebylo potřeba. :-(Si zas můžu něco dalšího koupit :-)
straspol Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 V 22. 12. 2013 v 15:05, cigi napsal: To s dýnkem mě mrzí, tak to vypadalo na bezva fintu. Neklesej a vytrvej !!!Já neklesám, já postupuju, našel jsem jiný co tam padne- ale ne a ne se dočkat stroje. MISCHO DĚLEJ !!!!! Já uschnu...
Honza.manta Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2013 V 22. 12. 2013 v 16:18, straspol napsal: Já uschnu... Mohl bych se v případě pozdržení Mischy hlásit o chrono dědictví?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se