financ Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 (upraveno) Dat to na skosene kraje nejde, je to dane technologii ryti. Muselo by se to gravirovat a cena by sla o cca1800 nahoru.Tuhle cesticku jsem uz proslapal pri tvorbe puvodni limitky. Upraveno 28. května 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 já bych to L.E. napsal velkými písmeny, nebo ne? jen ještě doplním, že nejsem grafik, tak ty obrázky berte s rezervou, dělám to tak nějak od oka . Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Dat to na skosene kraje nejde, je to dane technologii ryti. Muselo by se to gravirovat a cena by sla o cca1800 nahoru.Tuhle cesticku jsem uz proslapal pri tvorbe puvodni limitky.takže se to pálí laserem? mno já nevím jak je to s odolností. za pár let je nápis v čudu. nechával jsem pálit nedávno do termohrnků a nějak stabilně to nevypadá. pokd je to jen o 18 stovkách tak si rád připlatím za rytí fyzické než laser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Aeskulap 2013 3.jpg jen ještě doplním, že nejsem grafik, tak ty obrázky berte s rezervou, dělám to tak nějak od oka . Děkuji ...a co dát to L.E. dolů před číslo? Nějak by mi to přišlo logičtější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 ...a co dát to L.E. dolů před číslo? Nějak by mi to přišlo logičtější. Z hlediska logiky je nejsprávnější podle mne ta poslední verze, která říká, že se jedná o hodinky výrobce Prim, model Aeskulap a jde o limitku z roku 2013. Dole je již jen pořadové číslo a celkový počet, možná by tam mohla být ještě zkratka Nr. respektive č. když se jedná o české hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Asi takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Tu Aeskulapovu hůl si taky vytvořil sám? Pokud ano, tak smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Tu Aeskulapovu hůl si taky vytvořil sám? Pokud ano, tak smekám.Děkuji, ale smekat netřeba, přítel Google mi půjčil obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Tady je to v češtině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 (upraveno) Tu Aeskulapovu hůl si taky vytvořil sám? Pokud ano, tak smekám.Z toho posledního návrhu jsem docela vodvázanej- smekám taky!!! to Č se mi tam líbí nějak míň... Upraveno 28. května 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Z toho posledního návrhu jsem docela vodvázanej- smekám taky!!!Myslím, že by bylo dobré vyjádření všech zainteresovaných. Nechceš je obeslat prostřednictvím SZ, ať také řeknou svůj názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 A nebo v angličtině spíš takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 A nebo v angličtině spíš takto Aeskulap 2013 7.jpgTak ten druhý návrh je super, myslím že ostatní účastníci tady taky čtou, pojďme se k tomu všichni vyjádřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Pro lepší orientaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Nejsem uvnitř a tudíž do toho nemám co kafrat, ale sedm je asi nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Sedmička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 7 je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 (upraveno) 1. Financ 2. Nodus 3. Mischa dýnko 7 4. SCIFI 5. Kejklik 6. JR_2010 7. Kerob 8. Borodov 9.10.11. Rybiz dýnko 712. Straspol dýnko 7 Upraveno 29. května 2013 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 přátelé jedna podlě mě zásadní otázka. když už tam je rok 2013 což je podle mě i zbytečný tak nemělo by na dýnku být Prim Aeskulap 2013 L.E. ? Dávat rok až za L.E mi přijde špatně protoře tahle limitka se jmenuje P E 2013 a LE je jen info že to je LE takže já jsem pro variantu klidně 7 ale prohodil bych LE a rok. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 přátelé jedna podlě mě zásadní otázka. když už tam je rok 2013 což je podle mě i zbytečný tak nemělo by na dýnku být Prim Aeskulap 2013 L.E. ? Dávat rok až za L.E mi přijde špatně protoře tahle limitka se jmenuje P E 2013 a LE je jen info že to je LE takže já jsem pro variantu klidně 7 ale prohodil bych LE a rok. Co vy na to? O.k., dávám plénu k diskuzi a zde aktualizovaný souhrn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se