Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 5. 7. 2013 v 22:37, mischa napsal:

Ne jako malej kluk, Ty jsi malej kluk a my ostatní jsme taky zvířátka.... He he, spousta peněz v p...li a k tomu nepoužitelný hodinky pro debily chonomagoristy.....

Toníku, nepi tu kořalku...

Ale máš pravdu. Už se nemůžu dočkat !!!

Upraveno uživatelem straspol
  • Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 5. 7. 2013 v 22:37, mischa napsal:

Ne jako malej kluk, Ty jsi malej kluk a my ostatní jsme taky zvířátka.... He he, spousta peněz v prdeli a k tomu nepoužitelný hodinky pro debily chonomagoristy.....

V 6. 7. 2013 v 7:05, straspol napsal:

Toníku, nepi tu kořalku...

Ale máš pravdu. Už se nemůžu dočkat !!!

No jo, ale ve víně je pravda - bohužel má pravdu.

Odesláno

Stejně jsme zralí všichni pro psychiatra.Dát skoro deset papírů za primky,to člověk musí být "nějak poznamenaný".Nevím zda dávat smějícího se smajlíka,nebo plačícího.

Odesláno
  V 6. 7. 2013 v 19:04, bohus76 napsal:

Stejně jsme zralí všichni pro psychiatra.Dát skoro deset papírů za primky,to člověk musí být "nějak poznamenaný".Nevím zda dávat smějícího se smajlíka,nebo plačícího.

Hmmm ....

Už jsem párkrát dával i o dost víc. :wallbash:

Odesláno
  V 6. 7. 2013 v 19:50, bohus76 napsal:

Můžete to vysvětlovat wolové mé ženě,že je to jen deset papírů :lol2: 

Mám radu...kua drahou ! Přestaň vysvětlovat a mákni ... ;-) 

Odesláno

Kruci, proč jsem se o tom dozvěděl až teď, otec lékárník (já skoro taky) a naše lékárna se jmenuje, jak jinak, U Aeskulapa. Tohle vědět dřív, tak váhám jen chvíli... Anyway, pokud se někomu přestanou líbit, hlásím se do fronty. :)

Odesláno

Aktualizoval jsem pořadník, ale zatím jsme plní. Pokud by všichni členové souhlasili s rozšířením, můžeme udělat celkem 14 kusů- třináctka je pro takový případ už zamluvená asi dva měsíce pro jednoho zasloužilého  chronostína  a čtrnáctka by byla Tvoje. Ale museli by souhlasit všichni.  Seznam členů kteří jsou připraveni a jdou do toho :

1. Dodaes
 2. Nodus
 3. Mischa      
 4. Jiří Šedivec     
 5. Docent.Tecka
 6. JR_2010
 7. Kerob
 8. Borodov  
 9. Bertová
10. Bert
11. Rybiz      
12. Straspol 

Za mne souhlas. Ale stop, víc už bych jich fakt nedělal.

Odesláno

Tak asi zájem o rozšíření naší limitky mezi členy není, kromě mne nedal souhlas nikdo. Odeslal jsem právě všechny údaje do Eltonu a odtud Vás budou kontaktovat pro věci příští, prosím, reagujte v zájmu celku rychle, jde o dodání strojku a zaplacení zálohové faktury.  Už je úplně cítím na zápěstí :clap:

Odesláno

Tak tady máme zprávu z Eltonu- grafik ještě dodělává dýnko, aby znak odpovídal tomu který je na ciferníku. Můžeme už začít posílat strojky, buď přes prodejnu nebo přímo paní Krskové do Eltonu. Už to jede  :drunk: asi bychom to měli pak oslavit... Faktury budou následovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...