spiderer Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 Zdar, nasel jsem co jsem hledal namisto Rolex Presidental jsem nasel z rad domacich to same a dokonce mnohem decentnejsi, v oceli + nazev dne na pozici 12, celkove mnohem mene okazale nez prave ty z rad Rolexu. Nasel jsem je tady http://www.orolus.com/cgi-bin/ShoppingCart...=.&search_logo= za 1438 USD, nevite nekdo jeste a kde by bylo mozne je sehnat za zajimavejsi peniz? Jeste bych uvazoval o tom, ze nemusi byt nove, ale musi byt s papirama ;-) Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 co kdybys drzel sve puvodni vlakno:-) - jeste nedavno se tenhle kousek dal koupit na uhrenfreund.com, osobne doporucuji koupit starsi s rolex pouzdrem a tahem - tyhle novy tudor jsou nic moc, zkus napsat tem nemcum oni ti neco sezenou :-), jinak maji za slusny peniz rolex air king (asi 1650 euro- nove) jsou sice 34mm, ale celkem dlouhy, zkousel jsem je na ruce a jsou opravdu v pohode, ty chces, ale to okynko s dnem, vid ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2007 steel - diky, zkusim se tam podivat, ale mas pravdu, to okynko s dnem je pro me dulezity :-)) Je to takova blbost, ktera me vzhledove fakt zaujala ;-) Ale zatim jeste teda nemam uplne jasno co s tim vyvedu, budu hledat dal at se neunahlim :-) Ty Air king me neberou, protoze napis "Air King" je primo otresnej, tenhle font bych na hodinkach nerozdejchal.. bohuzel jsou pro me i takovyhle detaily dulezity.. chjo :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 3. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2007 s air king nemam problem :-); je pravda, ze pokud koupis nektere z tehle rolex/tudor oyster neprohloupis a neprodelas, spec. u tech tudoru s oyster case and band jde cena pouze nahoru (zrejme proto, ze uz se nevyrabeji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=93 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 steel - dik za link, ale 3000 Euro uz je docela kruta suma, kdyz vezmu ze nove jsou za nejakych 1400 USD - http://www.orolus.com/cgi-bin/ShoppingCart...=.&search_logo= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 no jo, ale to jsou novy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 steel - to je fakt, proto jsou v uvaze novy tyhle + klasicky vintage Oyster Perpetual bud s nebo bez data a do 3000 Euro bych se mel vejit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 mrkni na chronomaster - vintage oyster rolex (nikoliv tudor) po revizi je mezi 1.190 -1.290 dolaru - moc hezky kousky, ktery se od nynejsi produkce lisi nez sklickem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 steel - uz jsem koukal, je tam par peknych kousku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 taky po nich posilhavam, jedine co mií vadi neni plastik misto safiru, ale manulani natah - jinak je to klasika a opravdu 34mm neni problem vyzkousel jsem v carollinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 to steel - ano,ano, chronomaster je studnice krásných hodinek za super peníz, taky tam chodím koukat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2007 vydel jsem celou kolekci Tudor v Rolex shopu v Cine, ceny v prepoctu do 50 k za hodinky, 60-70 za chronograf.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 Kuk... Uvazuji o Tudorech Princ, ale nemohu se rozhodnout, kterou barevnou variantu. Bicolor je mozna out, ale svym zpusobem se mi taky libi Nema nekdo doma ve sbirce tyhle princatka? Pochlubte se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 16. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2008 (upraveno) Kuk... Uvazuji o Tudorech Princ, ale nemohu se rozhodnout, kterou barevnou variantu. Bicolor je mozna out, ale svym zpusobem se mi taky libi Nema nekdo doma ve sbirce tyhle princatka? Pochlubte se... Ahoj, jedny mám, ale momentálně jsou na servisu u Mechana, takže nemůžu posloužit ani aktuální fotkou. Pokud mi je neuzme dcera, budou možná na prodej. Nějak je nenosím. Jsou celé v nerezu, na nerezovém tahu, bílý emailový číselník, latinské číslice. Upraveno 16. srpna 2008 uživatelem bedan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2008 Ahoj, jedny mám, ale momentálně jsou na servisu u Mechana, takže nemůžu posloužit ani aktuální fotkou. Pokud mi je neuzme dcera, budou možná na prodej. Nějak je nenosím. Jsou celé v nerezu, na nerezovém tahu, bílý emailový číselník, latinské číslice. Pocitam, ze nekdy v pristim neboprespristim tydnu bych se u nej mel stavovat pro opravene Longiny, tak se na ne muzu mrknout Temi latinskymi cisly myslis arabske? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se