Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdar, nasel jsem co jsem hledal namisto Rolex Presidental jsem nasel z rad domacich to same a dokonce mnohem decentnejsi, v oceli + nazev dne na pozici 12, celkove mnohem mene okazale nez prave ty z rad Rolexu.

Nasel jsem je tady http://www.orolus.com/cgi-bin/ShoppingCart...=.&search_logo= za 1438 USD, nevite nekdo jeste a kde by bylo mozne je sehnat za zajimavejsi peniz? Jeste bych uvazoval o tom, ze nemusi byt nove, ale musi byt s papirama ;-)

Diky za info

Posted

co kdybys drzel sve puvodni vlakno:-) - jeste nedavno se tenhle kousek dal koupit na uhrenfreund.com, osobne doporucuji koupit starsi s rolex pouzdrem a tahem - tyhle novy tudor jsou nic moc, zkus napsat tem nemcum oni ti neco sezenou :-), jinak maji za slusny peniz rolex air king (asi 1650 euro- nove) jsou sice 34mm, ale celkem dlouhy, zkousel jsem je na ruce a jsou opravdu v pohode, ty chces, ale to okynko s dnem, vid ?

Posted

steel - diky, zkusim se tam podivat, ale mas pravdu, to okynko s dnem je pro me dulezity :-)) Je to takova blbost, ktera me vzhledove fakt zaujala ;-) Ale zatim jeste teda nemam uplne jasno co s tim vyvedu, budu hledat dal at se neunahlim :-) Ty Air king me neberou, protoze napis "Air King" je primo otresnej, tenhle font bych na hodinkach nerozdejchal.. bohuzel jsou pro me i takovyhle detaily dulezity.. chjo :-((

Posted

s air king nemam problem :-); je pravda, ze pokud koupis nektere z tehle rolex/tudor oyster neprohloupis a neprodelas, spec. u tech tudoru s oyster case and band jde cena pouze nahoru (zrejme proto, ze uz se nevyrabeji :-)

• 2 weeks later...
Posted

steel - to je fakt, proto jsou v uvaze novy tyhle + klasicky vintage Oyster Perpetual bud s nebo bez data a do 3000 Euro bych se mel vejit ;-)

Posted

mrkni na chronomaster - vintage oyster rolex (nikoliv tudor) po revizi je mezi 1.190 -1.290 dolaru - moc hezky kousky, ktery se od nynejsi produkce lisi nez sklickem

Posted

taky po nich posilhavam, jedine co mií vadi neni plastik misto safiru, ale manulani natah - jinak je to klasika a opravdu 34mm neni problem vyzkousel jsem v carollinu :-)

Posted

to steel - ano,ano, chronomaster je studnice krásných hodinek za super peníz, taky tam chodím koukat:)

• 6 months later...
  • 9 months later...
Posted

Kuk... Uvazuji o Tudorech Princ, ale nemohu se rozhodnout, kterou barevnou variantu. Bicolor je mozna out, ale svym zpusobem se mi taky libi :) Nema nekdo doma ve sbirce tyhle princatka? Pochlubte se...

Posted (edited)
Kuk... Uvazuji o Tudorech Princ, ale nemohu se rozhodnout, kterou barevnou variantu. Bicolor je mozna out, ale svym zpusobem se mi taky libi :) Nema nekdo doma ve sbirce tyhle princatka? Pochlubte se...

Ahoj, jedny mám, ale momentálně jsou na servisu u Mechana, takže nemůžu posloužit ani aktuální fotkou. Pokud mi je neuzme dcera, budou možná na prodej. Nějak je nenosím.

Jsou celé v nerezu, na nerezovém tahu, bílý emailový číselník, latinské číslice.

Edited by bedan
Posted
Ahoj, jedny mám, ale momentálně jsou na servisu u Mechana, takže nemůžu posloužit ani aktuální fotkou. Pokud mi je neuzme dcera, budou možná na prodej. Nějak je nenosím.

Jsou celé v nerezu, na nerezovém tahu, bílý emailový číselník, latinské číslice.

Pocitam, ze nekdy v pristim neboprespristim tydnu bych se u nej mel stavovat pro opravene Longiny, tak se na ne muzu mrknout ;)

Temi latinskymi cisly myslis arabske? :)