zhrado Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Díky Áno bavia ma stále. A stále majú status definitívne. Ale nákaza lomcuje aj so mnou a čím ďalej tým viac som nalomený na iné kúsky...Aj keď vytknúť sa im dá asi len slabší antireflex. Presnosť, pohodlie a praktickosť sú super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 krasna svitivost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Hlavné pre mňa, že v pohode prečítam čas aj ráno. To ma teší. Lumi je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Staré nové foto.. Expozícia 30 sekúnd, preto nevidno sekundovku. Dorobiť v pc sa mi to nechcelo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Krásná fotka! Teda i hodinky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Konečne poriadna zima ako má byť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Prijemne čítanie a pekne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Pěkné hodinky a spokojený majitel, tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 17. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Tak sem prispejem zas po dlhej dobe.Nový prírastok v múzeu v Košiciach. Naozajluxusný Mezek! Aj pribeh na konci vojny je k nemuhustý... Oplatí sa ísť pozrieť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Stále na ruke a stále jediné OWG hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Parádní flígry i fotky,blahopřeju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 15. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Piatková pohoda s mobilom v ruke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Čítam zas knihu a pozerám videjká.. Moje oblúbené lietadlo a pilot o ktorom som čítal.. Asi to fasovali za vojny, tak si to kúpil z nostalgie... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kniha je jedna z mojich najoblúbenejších. A kvôli nej som precestoval Reich, kde ten mezek raketový pôsobil. Je to zaujímavé lietadlo pre mňa a kniha je uplne super.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Paráda. Musím řict, že se mi po nich občas stýská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ahoj wolfesh. Som rád, že si sem zavítal. Už je to pár rokov, uteká to rýchlo, ani neviem ako. Ty si sa vtedy posunul k vyššej méte a bol si spokojný, to je hlavné. Ja som tiež spokojný. Som ich nastavil na letný čas. Naposledy som ich šteloval na zimný čas. Nosil som ich až na pár dni každý deň a dostala ma odchýlka. Za celú tú dobu urobili 17 sekúnd do plusu! Ten ručný náťah je proste čarovný. Pár dní dozadu zvládli tlakovku 10atm a sú ok. Takže sa stále držia a robia radosť. Ak ich náhodou raz pustím ďalej, určite mi budú riadne chýbať. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Jahôdky zo záhradky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 No, ako by som začal. Pár krát som tu básnil, že sa mi fest páčia Moony a Zenith Pilot. Lenže ja mám trochen iný problém ako vy tunáka Ja som viac menej ozaj OWG a málokedy prezujem na iné hoďky, bo tieto Fliegerchroná mi proste vyhovujú krásou, vodotesnosťou, lunetou, chronom, presnosťou, históriou atď. Lenže história Moonov a krása Zenith Pilot ma proste máta sem tam. Takže keď bolo nedávno v blave 15 legendárnych kozmonautov, a robili aj pre nás uzemnených autogramiádu, som sa tam musel vybrať. Samozrejme som potom šiel navštíviť Moony a Zenith. No a nastal boj. Kupodivu mali len Speedy so zafírom. No a sú pekné, fakt, ale dáko som sa udivil, že nie až tak aby som tam vyskladal toľko e, koľko chceli. Zenith je čo sa krásy týka iná liga. Som sa ozaj platonicky zaľúbil. Kua, v predajni a potom za výkladom som oslintal sklo a aj som sa sem tam zakoktal. Tak sú nádherné. Domov som šiel za monotónneho hučania auta vygumovaný..... Tož, sám som zvedavý ako bude ďalej. Isté je, že moje chroná ma stála napĺňajú a som s nimi fest spokojný. Ale, hryzie ma tá myšlienka. Mal by som to tu zavrieť a vymazať... Možno bude pokračovanie nabudúce Tak aspoň moje ďalšie amatérske foto fajných Tutím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Obdivuji tě, skoro 6 let a jsi vernej jedněm hodinkám. Pro mě hluboká poklona.Ať vybereš co chceš, tyhle si urco nech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Pro mně postiženého je to skoro až nepochopitelné, kdy vystřídám týdně kolikrát i pět kousků.Jsi hrdina a máš velikou vůli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se