Hugo14 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Budu mít teď nějakou dobu zdravotní pauzu a tak jsem si v podvečer udělal dvě hodinky radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 http://archiv.ihned.cz/c1-64077340-batova-electra-ozivi-letiste-v-tocne-bude-prirustkem-v-hangaru-miliardare Na letiště Točná ve čtvrtek přiletí unikátní letoun Lockheed Electra A10. Před druhou světovou válkou v něm podnikatel Jan Antonín Baťa obletěl svět. Patří miliardáři Ivu Lukačovičovi, který do koupě a rekonstrukce letiště v Točné investoval více než 200 milionů korun Zdroj: Wikimedia Commons F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Tak co, chystá se někdo? http://aviatickapout.cz/cs/program/koncepce/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 K té Čáslavi,podle toho co mi bylo řečeno tak při největším letošním cvičení mají rollstopy na revizi,tedy nefunkční! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Mě se letošní AP líbila velice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Tak dnes ďalší gripen.. V Maďarsku. Pilot sa vystrelil a je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Chystáte se teď o víkendu někdo do Kbel? Já jo, ikdyž jsem si skoro jistej, že takhle si manželka první volnej půlden po měsíci a půl na mateřský nepředstavovala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Aj mne sa tento rocnik Aviaticke pouti pacil. Velmi. Program bol nadupany. Zaverecne prelety vsetkych warbirdov boli ceresnickou na torte.Kludne mohlo byt o 5 stupnov menej, nevadilo by mi chladnejsie pocasie. Ale na druhu stranu radsej take peklo ako psie pocasie minulych rocnikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Nadělal jsem super fotky u letadel, zajezdil si v ukázkách na motorce, ještě se tak proletět třeba v Mustangu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Pěkná ukázka tandemového letu pěti Airbusů A350. http://www.chonday.com/Videos/fivebujawe2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 pekne. za dva mesiace vykusam ten katarsky na trase Doha - Frankfurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Postarší pán pilot, ktorý testoval prvé raketové lietadlo. O ktorom som prečítal niekoľko kníh a boli pre mňa fakt neskutočné. Kvôli ktorému som sa vydal na cestu po Nemecku kde toto lietadlo je a pôsobilo. Aby sa mi lepšie vybavili príhody a spomienky z knižiek.... Proste ma to fascinuje Tak v tomto videjku, kde spomína na svoj život, máva niekoľko krát rovno pred kamerou svojimi Fliegerchronami. Kukal som ako puk. Ktovie prečo si ich kúpil.. Možno nosil také aj za vojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Znalci asi vědí, že dnes je v Praze opět A380 společnosti Emirates - přílet byl po 13. hod; odlet je naplánovaný na 17:05.A kdo tam nemůže být, tak se může dívat na on-line stream zde: http://slowtv.playtvak.cz/planespotting-letiste-vaclava-havla-dva-/planespotting.aspx?c=A150624_164934_planespotting_catDodávám, že nemám naprosto nic společného s výše uvedeným webem - jen se snažím zprostředkovat tuto zajímavost, nic víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 A380 při odletu z Prahy , lidí tam bylo docela dost . Byl jsem tam s juniorem , fotka je jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 pekna fotka, podarila sa mu. inak presne v tomto lietadle ( reg A6-EES ) som sedel minuly tyzden na linke Dubai - Shanghai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 matt81 : Dík za pochvalu , juniorovi jsem to vyřídil . Některé fotky jsou povedené , některé méně , ale snahu má . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 (upraveno) ked pozeram tie fotky, tak ich ma super...a dobre je ze ho to bavi. inak ta A380 by sa "nestratila" ani v galerii na flightradar...skutocne ma tym zachytenym okamihom dost vela do seba inak ak rad foti lietadla, mohli by ste si ( ak nemate ) vytvorit na planespotters ucet a nahravat tam fotky ak sa da aj s registracnymi cislami lietadiel...a ak sa nejaky obrazok vydari ako ta 380, myslim ze ho nic viac nepotesi ako ked sa potom dana fotka na flightradare priradi k info o aktualnom lete a danom lietadle ...link tu : http://www.planespotters.net/ Upraveno 3. července 2015 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 matt81 : dík , už jsem mu to říkal a koukal na to , tak se třeba někdy nějaká jeho fotka někde objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Nejaké tie vyradené super kúsky: http://edition.cnn.com/2015/07/14/travel/gallery/coolest-retired-planes/index.html?sr=tw071415retiredplanes1030aGalPhoto F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Před chvílí mi nad hlavou prolétl A 10 Thunderbolt a docela nízko. Tipuju z Bochoře u Přerova, docela rachot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se