klobadysek Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Nevim jestli ti muzu radit jen mezi temi kousky co sis vybral, nebo vseobecne. Pises ze si chces koupit druhe hodinky v zivote, predpokladam tedy ze jsi mlady (a mozna student) s velmi omezenym rozpoctem. Pokud muzes vydrzet pockej a vybirej dal, aby jsi mel jasno zda se ti libi hodinky jednodussiho stylu (jako ten Pulsar) nebo hodinky s mnoha komplikacemi (Esprit) nebo ultra high tech (Casio). Tvuj vyber ma spolecnou predevsim cenu, ale ty hodinky jsou dost ruzne co se tyka vzhledu afunkci. Tyto "znacky" patri k tomu nejlevnejsimu co se da sehnat, ale kdyz si posadis zkusmo v obchode nejake svycarske hodinky (a nemusi stat desitky tisic) pochopis proc je takovy rozdil v cene, a ten tvuj dosavadni vyber ti bude pripadat jako hracka pro deti. Chces-li mit ty hodinky dlouho a nevyplnujes-li jen nejake velmi docasne obdobi nez koupis neco poradneho, tak ti jako vetsina tady dopurucuji dosetrit na pekne mechanicke hodinky. Absolutni presnost je beznem zivote k cemu? Seridit hodinky jednou tydne muze byt takovy ritualek, ktery delaji lide uz cele generace. Pokud mermomoci chces kvarc, tak se podivej spise po nejakych Eco drive od Citizenu (titan, WR 100 m, budik, stopky, vecny kalendar atd) za ?100. Nebo Seiko kinetic. S ani jednemi nemusis za hodinarem aby ti tam daval baterku, (i pri ni dokazi nekteri "majstri" hodinky zku.vit, zazil jsem to ) proste bezstarostny zivot a je to ekologicke
vor Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Nevim jestli ti muzu radit jen mezi temy kousky co sis vybral, nebo vseobecne. Pises ze si chces koupit druhe hodinky v zivote, predpokladam tedy ze jsi mlady (a mozna student) s velmi omezenym rozpoctem. Pokud muzes vydrzet pockej a vybirej dal, aby jsi mel jasno zda se ti libi hodinky jednodussiho stylu (jako ten Pulsar) nebo hodinky s mnoha komplikacemi (Esprit) nebo ultra high tech (Casio). Tvuj vyber ma spolecnou predevsim cenu, ale ty hodinky jsou dost ruzne co se tyka vzhledu afunkci. Tyto \"znacky\" patri k tomu nejlevnejsimu co se da sehnat, ale kdyz si posadis zkusmo v obchode nejake svycarske hodinky (a nemusi stat desitky tisic) pochopis proc je takovy rozdil v cene, a ten tvuj dosavadni vyber ti bude pripadat jako hracka pro deti. Chces-li mit ty hodinky dlouho a nevyplnujes-li jen nejake velmi docasne obdobi nez koupis neco poradneho, tak ti jako vetsina tady dopurucuji dosetrit na pekne mechanicke hodinky. Absolutni presnost je beznem zivote k cemu? Seridit hodinky jednou tydne muze byt takovy ritualek, ktery delaji lide uz cele generace. Pokud mermomoci chces kvarc, tak se podivej spise po nejakych Eco drive od Citizenu (titan, WR 100 m, budik, stopky, vecny kalendar atd) za ?100. Nebo Seiko kinetic. S ani jednemi nemusis za hodinarem aby ti tam daval baterku, (i pri ni dokazi nekteri \"majstri\" hodinky zku.vit, zazil jsem to ) proste bezstarostny zivot a je to ekologicke .... zkusmo v obchode nejake svycarske hodinky (a nemusi stat desitky tisic) pochopis proc je takovy rozdil v cene a co ostatní - německé, japonské?? to by Ti safi dal
Pavel R. Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 To MarvinX, kdybych nevěděl, čím se živíš, myslel bych si, že jsi spisovatel. Tak krásně jsi to formuloval.... Pavel R.: Děkuji, jen bych si dovolil upozornit, že jsem to psal s určitým nadhledem, nebrát doslova To je jasné že jsi to psal s nadhledem, ale přesto to byla originalni formulace, které bych nebyl schopen.
Honza49 Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 http://www.21jewels.com/products.asp?perpa...etproducttype=8 40 průměr, tikají, automaty 79 dolarů modré, 75 zelené a khaki.
RomanP Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Tak nevím +/-10 sekund za den mi připadá šílený.Myslím že snem všech hodinářů vždycky bylo vytvořit dokonale přesné hodinky.Teď když se to konečně podařilo tak se to nikomu nelíbí. ...to asi bylo snem hodinářů, jenže tištěnej spoj a plast nemá moc s hodinařinou co dělat.
safi Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Nevim jestli ti muzu radit jen mezi temy kousky co sis vybral, nebo vseobecne. Pises ze si chces koupit druhe hodinky v zivote, predpokladam tedy ze jsi mlady (a mozna student) s velmi omezenym rozpoctem. Pokud muzes vydrzet pockej a vybirej dal, aby jsi mel jasno zda se ti libi hodinky jednodussiho stylu (jako ten Pulsar) nebo hodinky s mnoha komplikacemi (Esprit) nebo ultra high tech (Casio). Tvuj vyber ma spolecnou predevsim cenu, ale ty hodinky jsou dost ruzne co se tyka vzhledu afunkci. Tyto \"znacky\" patri k tomu nejlevnejsimu co se da sehnat, ale kdyz si posadis zkusmo v obchode nejake svycarske hodinky (a nemusi stat desitky tisic) pochopis proc je takovy rozdil v cene, a ten tvuj dosavadni vyber ti bude pripadat jako hracka pro deti. Chces-li mit ty hodinky dlouho a nevyplnujes-li jen nejake velmi docasne obdobi nez koupis neco poradneho, tak ti jako vetsina tady dopurucuji dosetrit na pekne mechanicke hodinky. Absolutni presnost je beznem zivote k cemu? Seridit hodinky jednou tydne muze byt takovy ritualek, ktery delaji lide uz cele generace. Pokud mermomoci chces kvarc, tak se podivej spise po nejakych Eco drive od Citizenu (titan, WR 100 m, budik, stopky, vecny kalendar atd) za ?100. Nebo Seiko kinetic. S ani jednemi nemusis za hodinarem aby ti tam daval baterku, (i pri ni dokazi nekteri \"majstri\" hodinky zku.vit, zazil jsem to ) proste bezstarostny zivot a je to ekologicke .... zkusmo v obchode nejake svycarske hodinky (a nemusi stat desitky tisic) pochopis proc je takovy rozdil v cene a co ostatní - německé, japonské?? to by Ti safi dal Však už se také na něj mračím. :-( Nejlepší hodinky dělají v Japonsku :-P
klobadysek Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Chlapi s vama musi clovek jenom v bilejch rukavickach. Samo ze kluci japonsky umej delat pekny hodinky, ale prvotni vyber Raidera byl prece stejne japonskej (Casio, Pulsar...) , ale o to tu preci neslo. Dneska jsem minul v obchode Springdrive, opravdu hezke.
safi Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Chlapi s vama musi clovek jenom v bilejch rukavickach. Samo ze kluci japonsky umej delat pekny hodinky, ale prvotni vyber Raidera byl prece stejne japonskej (Casio, Pulsar...) , ale o to tu preci neslo. Dneska jsem minul v obchode Springdrive, opravdu hezke. v pohodě :-)
raider Odesláno 5. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 A co tohle:Seiko Titanium Kinetic např. http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Titanium-Kinet...bayphotohosting to by jste mi schválili?
Návštěvník tolja Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 A co tohle:Seiko Titanium Kinetic např. http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Titanium-Kinet...bayphotohosting to by jste mi schválili? Za sebe Seiko Kinetic s rozpaky ANO,ale ty co ukazuješ rozhodně ne(kombinace titan+"zlato")
falkkon Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 My nejsme ztracení, my jsme ti co zvedli ohořelou pochodeň svých otců a dědů, opět jsme ji zažnuli a nyní s hlavou pozvednutou procházíme temnými hodinářskými doupaty odhalujíc krásu starého řemesla. Nebo tak něco Krásná věta . Tu si musím dát někde na skříňku s hodinkama, S tvým dovolením.
MarvinX Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 My nejsme ztracení, my jsme ti co zvedli ohořelou pochodeň svých otců a dědů, opět jsme ji zažnuli a nyní s hlavou pozvednutou procházíme temnými hodinářskými doupaty odhalujíc krásu starého řemesla. Nebo tak něco Krásná věta . Tu si musím dát někde na skříňku s hodinkama, S tvým dovolením. falkkon: S takovým využitím samozřejmě souhlasím.
Návštěvník Snow Odesláno 5. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2007 My nejsme ztracení, my jsme ti co zvedli ohořelou pochodeň svých otců a dědů, opět jsme ji zažnuli a nyní s hlavou pozvednutou procházíme temnými hodinářskými doupaty odhalujíc krásu starého řemesla. Nebo tak něco Krásná věta . Tu si musím dát někde na skříňku s hodinkama, S tvým dovolením. falkkon: S takovým využitím samozřejmě souhlasím. Ahoj, napiš mi to krasopisně a já si to dám zarámovat a pověsím na čestném místě , slova skutečně svatá a měla by být vytesána do kamene . P.S. silný argument pro mou manželku, která má k mému koníčku a vysedávání u PC silné výhrady.
raider Odesláno 8. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Tak nakonec jsem to vyřešil šalamounsky a objednal LORUS RJN45CX9 Titan Chronograf,za sympatických 2.700.No a začínám pomalu pokukovat po mechanických hodinkách
Jindra Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Ti co tu psali predemnou maji recht, vyveska nad titulkem fora nelze :-) Pred nedavnem jsem znovu objevil kouzlo mechanickych hodine a ze supliku vytahnul stare dobre Sportky II co uz toho neco odkroutily a zacal je nosit. Na internetu jsem zatim hledal nejaky pekny kousek, co je vystrida, precijen uz maji neco za sebou a najednou jsem objevil tohle forum, no a tedka uz mam doma jedny krasny sovety (Vostok - velitelske) a na spadnuti je dalsi investice opet do sovetske mechaniky :-) Na mysl mi prichazi veta z ceskeho filmu "Kouř" .... ano ano ano a uz je to tady, uz to jede, uz se to roztaci ...je to fajn, je to FAJN" :-)))) ...clovek je zkratka lapen do pasti :-) spirala udalosti se rozviji a tak se mi najednou doma objevil vynikajici gramofon, japonsky kotoucak, spousta desek, pasek ...hruzou trnu, co to bude dale :-D Raider: No vidis, misto toho sis moh koupit carukrasne mechanicke Poljoty(vubec to nezni zaujate) ;-) S presnosti mechanickych hodinek jsem ale naprosto spokojeny, moje sportky se predejdou za tyden o 60sek +/- nejaka ta sekundicka a kazde pondeli si je misto nudneho stani na zastavce metra seridim, takovy maly ritual.
jfk Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Ti co tu psali predemnou maji recht, vyveska nad titulkem fora nelze :-) Pred nedavnem jsem znovu objevil kouzlo mechanickych hodine a ze supliku vytahnul stare dobre Sportky II co uz toho neco odkroutily a zacal je nosit. Na internetu jsem zatim hledal nejaky pekny kousek, co je vystrida, precijen uz maji neco za sebou a najednou jsem objevil tohle forum, no a tedka uz mam doma jedny krasny sovety (Vostok - velitelske) a na spadnuti je dalsi investice opet do sovetske mechaniky :-) Na mysl mi prichazi veta z ceskeho filmu \"Kouř\" .... ano ano ano a uz je to tady, uz to jede, uz se to roztaci ...je to fajn, je to FAJN\" :-)))) ...clovek je zkratka lapen do pasti :-) spirala udalosti se rozviji a tak se mi najednou doma objevil vynikajici gramofon, japonsky kotoucak, spousta desek, pasek ...hruzou trnu, co to bude dale :-D Raider: No vidis, misto toho sis moh koupit carukrasne mechanicke Poljoty(vubec to nezni zaujate) ;-) S presnosti mechanickych hodinek jsem ale naprosto spokojeny, moje sportky se predejdou za tyden o 60sek +/- nejaka ta sekundicka a kazde pondeli si je misto nudneho stani na zastavce metra seridim, takovy maly ritual. http://www.netgrafik.ch/images/ruwpoljotchrono1a.jpg Tak o těchto hodinkách v takovém stavu dlouho sním, bohužel zůstane asi jenom u snění (.
raider Odesláno 8. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 No proto jsem se snažil koupit co nejlevněji,ale zároveň kvalitně,aby mi kdyžtak zůstalo na nějaké Grand Seika,nebo Omega.
raider Odesláno 8. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 Ty brďo teď jsem narazil na zajímavé hodinky.Že bych zrušil objednávku? http://www.tophodinky.cz/romanson-tm4131hm...odinky-336.html Ó jak opulentní!
Jindra Odesláno 8. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2007 jfk: no, od ledna se v inzeratech tady na foru objevily celkem asi 3-4 chronografy od poljotu, z toho 3 byly kalibr 3133, dva pak presne jako na obrazku vyse :-) na jedny mam tedka zalusk, resp. rezervaci :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se