quattroRS Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Legenda na odstrel, ale zatiaľ stále na ruke
quattroRS Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 ..proč na odstřel ? ..nevyhovují???Chcem sa vrátiť k štýlu ana-digi, ten sa mi najviac páči, a mám aj vhodného kandidáta, Casio ProTrek PRW-5100, týchto, čo mám teraz, sa chcem čím skôr zbaviť
kupko Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Jižní Morava rozhledna Přitluky Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
quattroRS Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Jižní Morava rozhledna Přitluky Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkUž mi z toho notoricky drbe, furt dookola toto isté vidím, preto sa svoje terajšie hodinky snažím odstreliť Kupko, nič proti tebe, to bol len taký poznatok, aby reč nestála
kupko Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Hm zajímavý poznatek ale asi nejsem jediny co je má se tam je vyfotí :-( Už mi z toho notoricky drbe, furt dookola toto isté vidím, preto sa svoje terajšie hodinky snažím odstreliť Kupko, nič proti tebe, to bol len taký poznatok, aby reč nestála Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
quattroRS Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Hm zajímavý poznatek ale asi nejsem jediny co je má se tam je vyfotí :-(Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTak samozrejme, je nás viac, tipoval by som tak štvrtinu členov celého fóra, ktorí majú aspoň jednu verziu týchto hodiniek, keďže ich je do bludu
quattroRS Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Vínna cesta dopadla opäť na výbornú!Topka
bocko Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Volny pohyb v sukromnych viniciach, kde mozes ochutnavat z ich vinnych produktov. Vo Viedni je to napr.11km okruh s desiatkami domacich producentov vina, kde si mozes vychutnat skutocne kvalitne vino. V cechach i na SK to funguje podobne, napr. Pezinska vinna cesta a pod. Upraveno 2. října 2018 uživatelem bocko
5etter Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Ale Kamil to moc dobře pochopil, jen tě chtěl peskovat za překlep
Kamil Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Vo Viedni je to napr.11km okruh s desiatkami domacich producentov vina, kde si mozes vychutnat skutocne kvalitne vino. To by me zajimalo, kolik za to chteji?
kupko Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Vina cesta jako vypadá docela podobně Přitluky, Zaječí, kde jsem byl o víkendu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
shaggy Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Ale Kamil to moc dobře pochopil, jen tě chtěl peskovat za překlep Tak teraz nechapem ja. Aky preklep tam ma? Slovensky je to vinna cesta.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se