robocop Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 (upraveno) Jojo, více tady: Upraveno 24. června 2023 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 (upraveno) Předevčírem, včera i dnes. Upraveno 28. června 2023 uživatelem Variant86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Frogman Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Tie su paradne! Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Dnes tieto ... ten displej je skutocne vyborne citatelny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 1. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Moje první funkčně složitější analogové G-Shocky a musím uznat, že jsou fajn, ani jsem nečekal, že mě budou tak bavit. Ten systém nastavení všeho možného mě baví víc než u digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Pěkný jsou! Odkud to je? Tady u nás je ještě nemají... Já tyto svoje staré modré: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 před 3 minutami, t2 napsal: Pěkný jsou! Odkud to je? Tady u nás je ještě nemají... Já tyto svoje staré modré: Mam je z Helveti, a Koscom taky naskladnil :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Byl jsem tam v sobotu a ještě je neměli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Pekne rankoOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Lázně Kyselka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Lázně Kyselka Sent from my iPhone using TapatalkPěkné. Zrovna tam by ale spíš tématicky zapadaly nějaké otloukánky, nejlépe s prasklým sklíčkem. I když je fakt, že něco už tam dali do kupy a není to taková bída, jak bývala… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Motam sa len tak po rakusku na motorke a zrazu v jednej zapadnutej dedinke pri moravskom poli namna vykukne cedula garazovy vypredaj. Vynuchal som tam tento kusok. Za 3,5€ som ich tam nemohol nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se