chief Odesláno 1. listopadu Nahlásit Odesláno 1. listopadu SA 11. 1 Dneska u Bechyněho U Lužnice, pěkně na vzdoušku, a hike v listí. 3
chief Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Emergency MUDMAN u soutoku Vltavy s Otavou v okrese Písek Hrad Zvíkov 2
jendazhor Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Původní kevlarový řemen je sice cool, ale pořád dost tvrdý a robustní. Tak jsem překutal závěs na textil.
callmelater Odesláno 4. prosince Nahlásit Odesláno 4. prosince Vůbec jsem netušil, že si tak sedneme. 2
Mano1990 Odesláno 4. prosince Nahlásit Odesláno 4. prosince před 1 hodinou, callmelater napsal: Vůbec jsem netušil, že si tak sedneme. Vypadají fakt dobře, taky o nich přemýšlím, jestli vyměním za 5610U. Láká mně to kovové dýnko, lepší materiál řemínku a nepřipadá mi ani vybledlí displej jak hodně lidí píše. Vypadají fakt dobře. Ať dlouho slouží.
callmelater Odesláno 4. prosince Nahlásit Odesláno 4. prosince před 6 hodinami, Mano1990 napsal: Podle mě mají jiný display, jak ta úplně 1. várka. Nejvíc mě překvapilo, že se mi nosí líp jak jiné 56xx. Protože jsou vyšší, shrould netlačí vůbec do ruky a ani nema tak ostré hrany zespod.
Mano1990 Odesláno 4. prosince Nahlásit Odesláno 4. prosince před 30 minutami, callmelater napsal: Podle mě mají jiný display, jak ta úplně 1. várka. Nejvíc mě překvapilo, že se mi nosí líp jak jiné 56xx. Protože jsou vyšší, shrould netlačí vůbec do ruky a ani nema tak ostré hrany zespod. "jiný" display myslíš co? 1. várka je jiná než aktuální nabídka těchto hodinek?
callmelater Odesláno pondělí v 08:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:18 V 4. 12. 2025 v 20:43, Mano1990 napsal: "jiný" display myslíš co? 1. várka je jiná než aktuální nabídka těchto hodinek? Jiný myslím víc kontrastní, protože mi to osobně nepřijde taková bída jako na videích kusů, co vyšly loni.
chief Odesláno středa v 13:44 Nahlásit Odesláno středa v 13:44 Svítí, svítí slunce nad hlavou, nad hlavou Meteority už se zvedaj
callmelater Odesláno středa v 14:49 Nahlásit Odesláno středa v 14:49 Géčka a Orlík, skvělá kombinace.
STRKKT Odesláno včera v 08:15 Nahlásit Odesláno včera v 08:15 Aktuálně mám na ruce tuhle trojku: GW2500BD-1A, zakoupené zdecna fóru v roce 2009. Dlouhou dobu jsem je nosil denně, nicméně jejich inverzní subdispleje jsou pro mě prakticky nečitelné, takže jsem využíval pouze čas. Osvětlení "žárovičkou" je také kapitola sama pro sebe. Baterka je aktuálně v podstatě po smrti, řeším její výměnu. DW5600E, dlouho jsem kolem nich kroužil a nakonec je i koupil. Primárně je mám uložené v BOB, nosím je spíš výjimečně. GWM5610U, zatím poslední akvizice. Někoho možná zaujme rozdíl v čase mezi 5600 a 5610. 5600 jsem nastavil 24.10. kolem 17:00 a za těch 47 dnů, pokud to počítám správně, udělaly odchylku +16 vteřin.
callmelater Odesláno včera v 10:12 Nahlásit Odesláno včera v 10:12 16s mi přijde né málo. Já nastavil moje 5000 jak se měnil čas a dnes mám +4s a kvarcové Seika dělají +5s.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se