Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Dneska mi došly legendy :) Velmi příjemná géčka, vždy jsem je chtěl vyzkoušet. 

post-21507-0-19707800-1521229450_thumb.jpg

Odesláno

Ty jo, já to rozebírám vždycky až když už to jinak nejde a musim to opravit a rozebírat navíc takhle drahé jen na podívání.... Ale jinak nádherný součástky.

Odesláno
  V 17. 3. 2018 v 7:45, casiotron napsal:

Ty jo, já to rozebírám vždycky až když už to jinak nejde a musim to opravit a rozebírat navíc takhle drahé jen na podívání.... Ale jinak nádherný součástky.

Nevim jestli tě chápu ale já to nerozebíral. Nebyl důvod a stejně bych si netroufl - navíc jsou ještě 4 roky v záruce. konkrétně tohle foto je z WUS.

Odesláno
  V 5. 2. 2018 v 10:26, Dafit napsal:

Co to je za model a daji se objednat u nás? Vypadají velice pěkně.

Já miluju tyto a mám je neustále na ruce...podle toho ten řeminek i vypadá :( nejhorší je to že se nedá pořádně ani vyčistit.Nebo myslíte že ano?

post-21035-0-67022400-1521273460_thumb.jpg

Odesláno

Jo aha. Já myslel, že to je tvoje foto. Zajímalo by mě, jak je řešený to sklíčko, že je vyndaný sólo, jestli tedy není lisovaný, ale jak by to potom mohlo být vodotěsný. Nebo je to reklamní foto přímo výrobce?

V 17. 3. 2018 v 7:51, Dantechno napsal:

Nevim jestli tě chápu ale já to nerozebíral. Nebyl důvod a stejně bych si netroufl - navíc jsou ještě 4 roky v záruce. konkrétně tohle foto je z WUS.

Odesláno
  V 17. 3. 2018 v 8:03, casiotron napsal:

Jo aha. Já myslel, že to je tvoje foto. Zajímalo by mě, jak je řešený to sklíčko, že je vyndaný sólo, jestli tedy není lisovaný, ale jak by to potom mohlo být vodotěsný. Nebo je to reklamní foto přímo výrobce?

Je to jen propagace výrobce. řekl bych že je potom vlisovaný do tý lunety.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...