chief Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Taky jsem to prošvihl.Tak v 11pm Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TauCeti Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 [mention=41284]TauCeti[/mention] Taky jsou to pěkný macky, to kování kolem nožek, lug by mohlo udržet i prase Sent from my iPhone using TapatalkKeby si mam nechat iba jedny gshocky a všetky ostatné vyhádzať tak by ostali práve GWF-D1000. Jedine Gčka u ktorých mám náhradný band a dva bezely pre istotu.Odoslané z SM-G975F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Here we go Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Gravity in da house Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Takový ten podzimní den, kdy je od rána tma jak v **** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 V 11. 11. 2021 v 23:16, chief napsal: Here we go Sent from my iPhone using Tapatalk Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 1 hour ago, Kalisport said: Dobrý To jsou square 5610 syna chodí do 4.třídy Dostal asi nejkompaktnější hodinky ze sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Před hodinou, chief napsal: To jsou square 5610 syna Tak to má štěstí, takový hodinky hned ze startu. Já měl ve čtvrtý třídě hmmm asi nic , ale hlavně jsem reagoval na to 11:11:11 11.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 5 hours ago, Kalisport said: Tak to má štěstí, takový hodinky hned ze startu. Já měl ve čtvrtý třídě hmmm asi nic , ale hlavně jsem reagoval na to 11:11:11 11.11. To mi povídej, v mý 4. třídě byl rok tuším 1986, měl jsem od táty nějaký natahovací Primky tuším. Ráno to byl obřad, hodinky ležely v obýváku na stole s ubrusem. Tak natáhnout a do školy Pak jsem nějak dostal 1. Digitálky, tenkrát Kessel železný (z Německa? Už nevím) ty byli super, vyzváněcí melodie, to byla móda jako prase. akorát jsem měl ty menší, asi dámský. jo večer jsem ještě stihl 11:11 pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 V 13. 11. 2021 v 15:22, chief napsal: To jsou square 5610 syna chodí do 4.třídy Dostal asi nejkompaktnější hodinky ze sbírky. Dej fotku na ruce syna ve 4. třídě... Muj ve 4. třídě by to mohl nosit tak na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Dej fotku na ruce syna ve 4. třídě... Muj ve 4. třídě by to mohl nosit tak na noze @geometr Třída 4.CZápěstí: 14 cm (má to na 4. dírce řemenu)Levák, takže hodinky na pravý ruceVýška: 141 cmVáha: 34.5 kgDélka bot: 36Nosí poctivě každý den.Ještě něco? Ps. Je to tedy kříženec s JaponkouSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 @chiefNo tos nemusel takhle detailně Dík! Teď mi žena odpovídá, že ten náš byl v únoru (novější data nemá :-))) se picnu) tak cca o deset kilo a deset cm menší. Ale jako 13 letýmu moje DW5600 taky neseděj (velký) a ten teda tak subtilní není. Já si snad to dítě půjdu změřit a zvážit :-))) Tak ale stačilo by zápěstí, že jo kluci? DW5600, 2. dírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 [mention=29826]geometr[/mention] V poho Myslím, že ty děti ještě porostou, někdo dřív, někdo později.To je fakt, ty zápěstí jsou asi nejdůležitější, aby to unosili.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Absolute Toughness Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Dnes po dlouhé době zase AW-500NS-3ET. Rok 1998. Jedna z mnoha speciálních edic na podporu výzkumu arktických oblastí a globálního oteplování. Jo, už tehdy. Co na tom, že bílá hodinová ručka na stříbrném podkladu cifru skoro není vidět. Ale je to "ledovka". Asi se jim v Casiu taky líbily, když je vybrali pro reinkarnaci. Nové plastové AW-500 s původní funkcionalitou + podsvětleným displejem za cca 135 dolarů, to mi ještě přijde celkem ok. Ale zase nejsou celokovové. Celokovovky AWM-500 se solárem, multiband rádiem, šroubovacím dýnkem a dalšími funkcemi, ovšem už za cca 500 dolarů, jsou docela dost drahé. A tak raději nosím tyhle, i když notně zažloutlé, a jejich další ségry jiných barev pleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 DW 5700 modul 691. Mají novou batt, tak ať šlapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Zase kulatý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 ÚčkaOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 TGIF G-STEEL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se