Rumsztyk Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 g9100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Zdravím místní (pro mě doposud neznámou) digi skupinu uživatelů! Rád bych se zde pochlubil mými novými a prvními Géčky (a vlastně prvními digitálkami celkově). Protože jsem chtěl kvůli nové práci (zdravotnictví) hodinky, u kterých se nebudu muset bát každého bouchnutí a pocákání vodou nebo desinfekcí, a jejichž případné odrovnání by člověka tolik nebolelo a finančně nezruinovalo, volba byla jasná - Casio G Shock. Protože se mi vždy líbily staré klasické hranaté Casio digitálky z 90.let, rozhodl jsem se pro klasický konzervativní hranatý tvar a zároveň o něco menší velikost než bývá u Géček zvykem a vybral model G-5600E. Přišly včera a zatím se tak rozkoukávám, hlavně ohledně ovládání a funkcí Z obrázků jsem byl trochu rozpačitý, ale v reálu se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Zdravím místní (pro mě doposud neznámou) digi skupinu uživatelů! Rád bych se zde pochlubil mými novými a prvními Géčky (a vlastně prvními digitálkami celkově). Protože jsem chtěl kvůli nové práci (zdravotnictví) hodinky, u kterých se nebudu muset bát každého bouchnutí a pocákání vodou nebo desinfekcí, a jejichž případné odrovnání by člověka tolik nebolelo a finančně nezruinovalo, volba byla jasná - Casio G Shock. Protože se mi vždy líbily staré klasické hranaté Casio digitálky z 90.let, rozhodl jsem se pro klasický konzervativní hranatý tvar a zároveň o něco menší velikost než bývá u Géček zvykem a vybral model G-5600E. Přišly včera a zatím se tak rozkoukávám, hlavně ohledně ovládání a funkcí Z obrázků jsem byl trochu rozpačitý, ale v reálu se mi moc líbí.O týchto som rozmýšľal aj ja, po dizajnovej stránke sa mi tiež celkom páčia, majú dobre vyriešený vzhľad, a aj prístupnosť funkcií, sú to nepochybne zaujímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Kocouři na firemním výletu. Je to sice fotka z minulého týdne, ale nedostal jsem se dřív k tomu ji stáhnout z mobilu. Omlouvám se za kvalitu.P.S.: Ten monstrózní rozmazanej flek na kolegově zápěstí jsou jeho zbrusu nový Invicty. Hned po lopatce to byl největší kus železa v táboře, hodit je ze stromu na rovera, tak mu prorazej kapotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 GA-110GB na zkoušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 GA-110GB na zkouškuTak tieto sa mi vôbec nepáčia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 (upraveno) GA-110GB na zkouškunevypadaji spatne ale jsou blbe videt zlate rucicky na zlatem podkladu. Upraveno 29. října 2015 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Ten dizajn je o ničom, ručičky nepekné, tie tvary v ciferníku, no proste hrôza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 dw290 almost g-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Tento starší model vyzerá celkom slušne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Dneska vintage DW 5700C modul 691 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Famózny kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Pokud by Ti vadily ty zelené nápisy na pouzdře, tak dají smýt slanou vodou.Aspoň mě po 5 dnech u moře sami jaksi zmizely a jsem rád. :-) dw290almost g-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Thank you for this information. I have read about it also elswhere that these green letters are very easy to clean and that watch looks then even better. I will have to try Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Dneska tyhle skládačky DW 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Jedna dnešní pracovní. Jsou to zkrátka bezstarostky Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 20151130_143554.jpg Jedna dnešní pracovní. Jsou to zkrátka bezstarostky Odesláno z mého GT-I8200N pomocí TapatalkKrásne GW-M5610-1ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Spíš G-5600E, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Je to niečo z rady 5600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Dnešek jsem přežil jen se dvouma géčkama: oboje DW 5700 / 1545foto při střídání stráží. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se