Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Zdravím místní (pro mě doposud neznámou) digi skupinu uživatelů!

Rád bych se zde pochlubil mými novými a prvními Géčky (a vlastně prvními digitálkami celkově). Protože jsem chtěl kvůli nové práci (zdravotnictví) hodinky, u kterých se nebudu muset bát každého bouchnutí a pocákání vodou nebo desinfekcí, a jejichž případné odrovnání by člověka tolik nebolelo a finančně nezruinovalo, volba byla jasná - Casio G Shock. Protože se mi vždy líbily staré klasické hranaté Casio digitálky z 90.let, rozhodl jsem se pro klasický konzervativní hranatý tvar a zároveň o něco menší velikost než bývá u Géček zvykem a vybral model G-5600E. Přišly včera a zatím se tak rozkoukávám, hlavně ohledně ovládání a funkcí  :lamo:  

Z obrázků jsem byl trochu rozpačitý, ale v reálu se mi moc líbí.

post-32970-0-39979300-1445616029_thumb.jpg

post-32970-0-92991000-1445616032_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím místní (pro mě doposud neznámou) digi skupinu uživatelů!

Rád bych se zde pochlubil mými novými a prvními Géčky (a vlastně prvními digitálkami celkově). Protože jsem chtěl kvůli nové práci (zdravotnictví) hodinky, u kterých se nebudu muset bát každého bouchnutí a pocákání vodou nebo desinfekcí, a jejichž případné odrovnání by člověka tolik nebolelo a finančně nezruinovalo, volba byla jasná - Casio G Shock. Protože se mi vždy líbily staré klasické hranaté Casio digitálky z 90.let, rozhodl jsem se pro klasický konzervativní hranatý tvar a zároveň o něco menší velikost než bývá u Géček zvykem a vybral model G-5600E. Přišly včera a zatím se tak rozkoukávám, hlavně ohledně ovládání a funkcí  :lamo:  

Z obrázků jsem byl trochu rozpačitý, ale v reálu se mi moc líbí.

O týchto som rozmýšľal aj ja, po dizajnovej stránke sa mi tiež celkom páčia, majú dobre vyriešený vzhľad, a aj prístupnosť funkcií, sú to nepochybne zaujímavé hodinky.

Odkaz ke komentáři

Kocouři na firemním výletu. Je to sice fotka z minulého týdne, ale nedostal jsem se dřív k tomu ji stáhnout z mobilu. Omlouvám se za kvalitu.

P.S.: Ten monstrózní rozmazanej flek na kolegově zápěstí jsou jeho zbrusu nový Invicty. Hned po lopatce to byl největší kus železa v táboře, hodit je ze stromu na rovera, tak mu prorazej kapotu :lol2:

post-39877-0-71216600-1445888645_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...