shotik Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 A mudmany na moste s fontanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 @shotik: mudmany se mi líbí více než ty druhý, co máš na předchozí fotce já teď nosím furt tyhle stealthy, na kolo ideální...prostě modrá je dobrá, ale černá někdy lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 A mudmany na moste s fontanou ImageUploadedByTapatalk1372166642.110069.jpgKdepak mají takovej čůrající most? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Tomr: jizni korea - Soul. Snad nejdelsi fontana na svete. Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Tomr: jizni korea - Soul. Snad nejdelsi fontana na svete. Sent from my iPad using Tapatalk HDDíky.Myslel jsem si, že to není z českých luhů a hájů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Dnes protože pršelo tak si to vyžadovalo géčka. Takže DW 5700 Silver Martin.Davám dva obrázky aby byl vidět magický efekt displaye. Je zvláštní, je inverzní a segmenty jsou "díry nad zrcadlem". Jenže taky normální, když vytvoří klasické černé zbarvení segmentů. Závisí to na úhlu, intenzitě světla a na tom co odráží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 @shotik: mudmany se mi líbí více než ty druhý, co máš na předchozí fotce já teď nosím furt tyhle stealthy, na kolo ideální...prostě modrá je dobrá, ale černá někdy lepší Black on black hodně libový, nad tímhle modelem vážně přemýšlím... Slouží bez závad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 mám je teprve od pátku, ale za to pořád na ruce. Ze začátku jsem se leknul, že mi udělaly 2s/1 den, ale to jsem musel buď blbě nastavit a nevšimnout si toho nebo to bylo tím vedrem. V návodu píšou totiž průměrnou mesíční odchylku 15s/měsíc při normálních teplotách. A 35 stupňů mi až tak normální nepříjde každopádně teď jsou přesný. No jinak plavat jsem s nima ještě nebyl, ale vodotěsný by bejt měly ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61841-hodinky-a-koupelna/page-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Dnes protože pršelo tak si to vyžadovalo géčka. Takže DW 5700 Silver Martin.P6250002bb.JPGP6250004bb.JPGDavám dva obrázky aby byl vidět magický efekt displaye. Je zvláštní, je inverzní a segmenty jsou "díry nad zrcadlem". Jenže taky normální, když vytvoří klasické černé zbarvení segmentů. Závisí to na úhlu, intenzitě světla a na tom co odráží. To s tím displajem je opravdu zajímavé..nevěděl jsem, že je něco takového možné..teď se divím, že Casio takové displaje nepoužívá častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 Často moc ne, ale už jsem to párkrát viděl. Např DW5600CS 1ER + 9ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2013 Jedna včerejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 včera na výletě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Po delší době, dnes tyhle...ok, jen bych řekl, že toto nejsou G-Shocky, ale Edifice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 (upraveno) ok, jen bych řekl, že toto nejsou G-Shocky, ale Edifice...Jasný, já si v to zuřivém prohlížení témat nevšimnul, že jsem jinde.A neštěstí bylo na světě.Omlouvám za špatný příspěvek.Tímto prosím admina o smáznutí, vyjádřím se jinde a tentokrát už správně. Upraveno 2. července 2013 uživatelem tomr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 (upraveno) Dneska DW 5700. Viz moje dnešní depresivní zamyšlení ve vlákně o výdrži géček. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62781-gshock-a-ich-v%C3%BDdr%C5%BE/&do=findComment&comment=968556 Upraveno 8. července 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Guma je holt guma. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 blam: tak tak. jediny co se mi nelibi na tech aviatorech je prave ten TAH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Guma je holt guma. :-D IMG_20130709_163348.jpgUž jsem byl jak na trní, kdy budou fotky s gumou. Je to o 100% lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Tah je sice trochu pohodlnejsi, ale zase hodinky dost vazi. S gumou je ani necitim na ruce. Proboha ja mam tlapu. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Davám dva obrázky aby byl vidět magický efekt displaye. Je zvláštní, je inverzní a segmenty jsou "díry nad zrcadlem". Jenže taky normální, když vytvoří klasické černé zbarvení segmentů. Závisí to na úhlu, intenzitě světla a na tom co odráží. V případě, že jsi měl v ruce i hodinky Timex s all-day Indiglem, dokážeš posoudit, které jsou líp čitelné? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se