chief Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Heavy metal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 A zasa chcijeOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Dneska to mohly být jen tyto: Fotí se hrozně blbě, ten display je peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Ale su fajn!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Este som sa ich neodvazil dat ani na rukuOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Tak zase trochu historie... Vznášedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Nakoupil jsem trochu toho barevného plastu: A dva a půl litru v trapu. Ani jsem netušil ,že kousek modrého plastu mě udělá tak šťastným: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Začínám být ujetý na transparentní pouzdra. A proto musím říct, že ta ledová modrá na bílém těle a ještě s modrým čelem vypadá dost dobře (prostě "cool"). Uvidí se, jak bude žloutnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Fanúšikov určite poteší táto appka, mnohí z Vás už ju iste majú, ale keby predsa nie tak : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.casio.wac_app&hl=en_US&pli=1 Všetky modely G-Shock od začiatku po dnešok. Popis k jednotlivým modelom. Každý fanúšik ju proste musí mať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Toty černočerné se prostě nedají normálně vyfotit. Musel jsem to takto domršit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 Konečně teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Polední pauza a místo oběda intervalový trénink odměřený G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 FrajdejOak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Dopol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Další barvička: zelená. No já se nepoznávám. Pro mě byly géčka vždy něco jako samopal. A teď tohle, inu odříkaného největší krajíc. Ale že ta kombinace jelly zelené a zlaté k sobě docela sedí? Zelená modrá pro blázna dobrá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Jó!Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Smaragd na zlatě a ledové království. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Hodím to sem, nenašiel som iné vlákno. Dnes som sa rozhodol vymeniť baterky v 2 modeloch. U DW 6900 bola batéria menená asi pred dvoma rokmi, keď som ju vybral bola tam použitá CR 2016. U druhých GLX 5600 bola použitá líthiová CR 2025. Dala by sa použiť aj u DW 6900 spomínaná CR 2025 alebo vôbec nie? tá CR 2016 má veľmi krátku výdrž max 2 roky... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Zase kříženec 003 a 6900. A zase minutky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Známý titan z roku 1996. Mimochodem, nevíte někdo, proč měli tehdejší MR-G modely kolem dýnka ten tlustý plastový kroužek? Zrovna u titanových modelů bych alergii nositele na materiál pouzdra netipoval. Když se kroužek sundá, zbyde po něm pod dýnkem schod. Podle AI to byla ochrana před magnetickým polem. Ale to mi moc smysl nedává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se