spineshank Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Dnes takto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Konečne dorazili...zatiaľ prvý kúsok v aktuálnych 3 prevedeniach crazy color farbách. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Dnes po tenise na chvíli tohle kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Assault Rifle at your fingertips Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července On 7/17/2024 at 1:01 PM, vE13Lius said: Já opět červeňáky, tentokráte u kávy. Zatím jediný digi u kterých mě vyloženě ne.ere negativní displej. Jde vidět že ta jejich STN LCD technologie funguje - byť nemám porovnání vyloženě s modely bez. Je to tak, STN je proste videt porad. Obyc negativni obcas videt vubec nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července On 7/14/2024 at 9:22 PM, spineshank said: souhlas s tebou jak si dal ty dva inzeráty měl jsem docela cukání,ale zůstal jsem věrnej těmto nej G co jsem kdy měl Jo! Je to fakt srdcovka, tlacitka paradni atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Den pro G’s jak malovanej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Hmm, dvoutisícovky v krásném stavu. Mám je rád pro jejich celonerez tělo a šroubovací dýnko i jednoduché ovládání základních funkcí. Ale čím ty moje neoplývají (mám jich pár kousků různých barevných variací a zatím všechny šlapou) je přesnost chodu. Ony fakt maximálně využívají výrobcem udávané limity odchylky chodu do 30 vteřin za měsíc, takže třeba za půl roku na nich naskáče i pár minut. Ale jinak, pokud by někdo chtěl jednoduché levné odolné celokovové Gshocky za mírnou cenu, je to ideální model. Samozřejmě dnes už z druhé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 9 minutami, jendazhor napsal: Hmm, dvoutisícovky v krásném stavu. Mám je rád pro jejich celonerez tělo a šroubovací dýnko i jednoduché ovládání základních funkcí. Ale čím ty moje neoplývají (mám jich pár kousků různých barevných variací a zatím všechny šlapou) je přesnost chodu. Ony fakt maximálně využívají výrobcem udávané limity odchylky chodu do 30 vteřin za měsíc, takže třeba za půl roku na nich naskáče i pár minut. Ale jinak, pokud by někdo chtěl jednoduché levné odolné celokovové Gshocky za mírnou cenu, je to ideální model. Samozřejmě dnes už z druhé ruky. Máš pravdu, že přesnost není zrovna něco, čím by se mohly chlubit. Ale jinak mi dělají radost. To zpracování a použité materiály jsou parádní. A za to šroubovací dýnko jsem jim tu horší přesnost odpustil. Co mě trochu mrzí, je bezel, který jsem poměrně dlouho sháněl, ale prostě se mi to nepodařilo. Nakonec jsem to vzdal a pořídil jsem pro ně bezel z AW-591. Není to úplně ono, ale lepší, než drátem do oka... Ty kousky, které máš, kde byly vyrobeny? Já mám Japan, nicméně jsem koukal, že v nabídkách jsou spíše z Malajsie. Údajně se tento model vyráběl v letech 2000 a 2001, tak předpokládám, že ty japonské budou spíše z počátku výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Dvoutisícovky nemám. Jak je to možné? Jinak dneska pětitisícovky: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 21 hodinami, MartyH napsal: Máš pravdu, že přesnost není zrovna něco, čím by se mohly chlubit. Ale jinak mi dělají radost. To zpracování a použité materiály jsou parádní. A za to šroubovací dýnko jsem jim tu horší přesnost odpustil. Co mě trochu mrzí, je bezel, který jsem poměrně dlouho sháněl, ale prostě se mi to nepodařilo. Nakonec jsem to vzdal a pořídil jsem pro ně bezel z AW-591. Není to úplně ono, ale lepší, než drátem do oka... Ty kousky, které máš, kde byly vyrobeny? Já mám Japan, nicméně jsem koukal, že v nabídkách jsou spíše z Malajsie. Údajně se tento model vyráběl v letech 2000 a 2001, tak předpokládám, že ty japonské budou spíše z počátku výroby. Tak jsem vyhrabal čtyři kousky dvoutisícovek, každé jiná mutace a všechny jsou z Malajsie. Vlastně jsem to dříve nikdy nezkoumal a myslel si, že z Malajsie jsou všechny kusy tohohle modelu. Japonských bude asi opravdu pomálu. Takže možná vlastně jsou trochu vzácnější. Ještě malá poznámka – na dvoutisícovkách je zajímavé i to, že mají leštěné celé tělo, nikoliv jen běžně viditelné části. Asi už se to tu někde psalo, že se na ně dají, někdy po menším pilování, použít bezely z modelů: AW-590, AW-591, AWG-100, AWG-101, AWG-M100. A tady jsou asi všechny variace (někde jsem to čórnul, tak s vodoznaky...), kdyby to někoho zajímalo: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Froggy Friday 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dopol: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Dvoj krabičkový pátek Já vím, není to Heavy Metal, EH colab Ale zase jsem tyhle moc chtěl do sbírky, jsem die-hard fan Přivezla okásan z Japan Co tam asi bude za modely?? Manželka dostala taky mega vejslužku. Stej ťjůnd 4 weekend, bude proveden unboxing se ctí. Ps. To dárkové balení je v JP zdarma, jenom se to zaklikne a #guess #gshock #jdm #familyvisit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna V akom editore to pises? Lebo je to plachta na celu stranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se